You are here

orion 5000hc

8 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

A fenti készülékben vajon miféle lézer lakhat. Sajnos állítólag a utolsó két betű változása a fej típusának módosulását is jelenti. Árajánlatot kéne adnom de még nincs is nálam a készülék. Nem hoznák fel vidékről csak ha javításra kerülne.

Comments
perlaci
perlaci picture

Üdv
A gép újszerű alig használt, és halhatóan szépen jár a motor. Usb-ről is megy rendesen. Eleinte CD lemezt még lejátszott aztán már azt se. Tipikus lézer elgyengülés. Állítólag a sony típusok a leg ócskábbak élettartamban, de ezt én is tapasztaltam még a sima cd játszóknál.
Írtam orionéknak kíváncsi vagyok mennyiért mérik.
Laci

0

egerfogo
egerfogo picture

0

perlaci
perlaci picture

Elhozta a drága ügyfél a készüléket, csóri mintha sejtette volna a bajt előre. Ebbe a dögbe sony KHS-313 lézer van. nem találtam sehol, gondolom az ára miatt nem forgalmazzák. Tudtok valami beszerezhetőséget vagy helyettesítést.
Üdv Laci

0

garasjani
garasjani picture

Heló Laci! a HQ-nál néztem van róla fotó, náluk sem kapható, de ilyenkor bele szoktam próbálni valami hasonlót a készletemből. Itt talán a KHM 310-zel próbálkoznék. Van amikor bejön, bár fej hiba esetén rá szoktam beszélni a kedves ügyfelet egy új készülék vásárlására. Főleg ha mindjárt nálam vesz egyet :smiley: .
Üdv garasjani

0

perlaci
perlaci picture

Üdv
Én is csak az adatokat találtam. Ezek szerint nem csak az eredetit lehet betenni egy gépbe hanem hasonlót is. Az sf-hd60,62,65 csereszabatosságukról tudsz valamit?
Én csak javítok nem árulok, de úgy néz ki a sima dvd játékosokba nem érdemes fejet cserélni.
Köszi Laci.

0

garasjani
garasjani picture

Hali.
Hát ez nehéz kérdés. Lehetőleg minél jobban hasonlítson a két lézer, de a puding próbája az evés, sokszor csak a megérzésemre hallgatok. A cégek csereszabatossági ajánlatuk sem 100%. Ennyit nem szoktam küszködni egy sima DVD-vel, max ha házimoziról van szó. Gyakori hiba hogy a motor nem pörög fel a megfelelő fordulatra és ekkor is "no disc" üzit kapsz. A motor jó?

Üdv garasjani.

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Laci!
http://www.remcomplekt.ru/img_names.php?idn=15
Találtam egy ilyen oldalt, gondolom nem a szomszédba van de hátha
tudsz belőle kamatoztatni valamit.

Szép estét mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0