You are here

Ford 4000 RDS autórádió. (felfüggesztve,megoldva)

4 posts / 0 new
Last post
pakesz74
pakesz74 picture

Üdvözlöm az oldal látogatóit!

Egy kis segítségre lenne szükségem egy autórádióval kapcsolatban. Ez egy Ford 4000 RDS típusú készülék, ami egy napon a kódját követelte. A széria száma: M 170312. A kódfejtő meg is adta a választ, ami a 3134. Ezt beütve a cucc újraindul, ismét a kódot kérve, de újra 1-es próbálkozásként jelöli a kódbeütést. És ez így megy, amíg meg nem unom. Próbaként rossz kódokkal kiütöttem a három lehetőséget, ugyanis kíváncsi vagyok mit lép utána a cucc. Az idő nem járt még le, esetleg utána hátha elfogadja a helyes kódot. Ha mégsem, akkor arra az esetre szeretnék valami okosságot, esetleg trükköt, tapasztalatot információként tőletek.

A segítséget megköszönöm!

Üdv!

"(olyan fórum téma megnevezést/elnevezést válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2 nem indul )
Az pl. nem elég, hogy "LG RE" vagy "Cuccok!!!" és így tovább... Comprende!?"

Comments
vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Rosszul van bekötve 2 helyre kell test és 3 helyre + delej.

0

pakesz74
pakesz74 picture

Köszi! Amint lejárt az idő, pótolom a hiányosságot. Elképzelhető, hogy az autóban lett valami a bekötéssel? Mindjárt kiderül. Felülről a második csatipontnál nem értettem a test bekötést, de akkor tényleg itt lehet a kutya elesve.

0

pakesz74
pakesz74 picture

Köszi a segítséget! Frankó lett!

Üdv!!!

0