You are here

Új TV vásárlása.?! (lezárva)

53 posts / 0 new
Last post
sgyerak
sgyerak picture

Üdv mesterek. Szeretném kikérni a véleményeteket. Televízió vásárlás előtt állok és nemtudok dönteni milyet vegyek. Mivel a látásom egyre romlik legalább 100+ átmérőst szeretnék. De hogy LCD,Plazma és hogy 3D vagy csak 2D ? SMART-tal vagy nélküle? A legjobb az lenne ha 1 hétre hazavihetném kipróbálni és ha nemtetszik kicserélhetném. Tudtommal a 3D-és képet mindegyik gyártó máshogy hozza létre. Állítólag a szemüvegek se kompatibilisek /nemlasználhatók a másik gyártótól/. Hosszabb tvzés /1-2 óra/ után fejfájást, hányingert okoznak. Ráadásul nehezek is és a legtobbjuk aktív szemüveg és elég drágák is. Nemtudom elképzelni hogy a szemüvegemre egy másik szemüveget kell tennem és nemelég hogy nemtalálom a sörösüveget. Lehet ez a fejlődés iránya.?! Nektek mi a véleményetek, tapasztalattok?

Comments
sgyerak
sgyerak picture

Üdv mesterek.
Mindenkinek köszönöm a véleményét, hasznos hozzászólását. Megszületett az eredmény egy LG42LW550-as készülékben. A választás azért esett erre a készülékre mert jó volt az ára (570 Eu) 3D-s és passziv szemüveg kell hozzá és hogy 7 db szemüveget adnak mellé. Mivel már volt a MinDigTv-én 3D-s kisérletisugárzás lehet nemsoká redszeressé válik és akkor már nemfog fájni a szivem miért nem 3D-st vettem. Az egyik ismerősnél láttam ezt a TV-t és mivel eddig még soha, megbabonázott és ez lett a befutó számomra. Egyenlőre csak néhány filmem van egy külső HDD-én de számomra és családom (ismerőseim) számára nagy élmény a 3D. Vettem hozzá VIFI-t is és bizony a Yo Tub-on is találok néznivalót.
Üdvözlettel sgyerak.

0

dzs73
dzs73 picture

0

Kari
Kari picture
*****

Hellotok!
Annyi mindent megjosoltak a szuper SZAG-ertök_csak az utobbi 50-60 evben is_pl. a jelfogok, a csövek, sürgös kihalasa-avagy az atomreaktort mindenhova ötletek stb, hogy "locker von Hocker", azaz "csigaver"; ettöl meg elhetünk tovabbra is jo ideig nyugodtan :lol: ...
Kari

0

uniman
uniman picture
***

0

boros.karoly0923
boros.karoly0923 picture

Üdv:
Érdeklődve olvasgatom a TV. vásárlásokról írt véleményeket. Ugyanis, a jó öreg SONY-m a végét járja. Sajnos képcsöves lett. És bizony, én is Tv. vásárlás előtt állok. A fórumon olvasgatva a tanácsokat, teljesen elbizonytalanodtam. Eddig csak az LCD, és a LED tévék között nézelődtem. Most pedig már azzal a véleménnyel szembesülök, hogy bizony a Plazma a nyerő. Én, egy nem túlságosan nagy, 102 cm. átlójú Tv.t szeretnék. És minimum 5 éves élettartammal, és 100-120 ezerért.
Mit érdemes venni? Ezekre szeretnék választ kapni.-?
Károly.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Csak azok közül válogassunk, ami most is megvásárolható, pl.: http://www.metro.hu/download/008/595/METRO_nagykereskedes_bajnok_ajanlat...
Üdv.: uniman

0

spkkill
spkkill picture

Üdv!
Lg lcd-ről véleménye van valakinek?
Gondolkozom egy 42"-os 3D tv-n.Igazából van egy Lg22"-os full hd monitorom amivel meg vagyok elégedve,elötte is Lg crt volt 7évig haszná
ltam,de még mindig jó.De azért a tv nagyobb értéket képvisel és 2-3év után nem szeretném kidobni a 200ezres tv-t.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Fussunk neki újra mégegyszer...hátha az "Olympia 2012 London" ürügyén olcsón, kiváló minőségű, sok év garanciás "Lapos" tévéket kínál a kereskedelem.
1-2 héten belül egy ismerősöm tőlem várja, hogy rámutassak egy TV-re, hogy azt kell megvenni. Ehhez várom segítségeteket...
De még az is lehet, hogy jelenleg az üzletek polcain vevőre váró televíziokról ma még minimális információt találunk.
Az is segítség, ha valaki lemeri írni azt, hogy melyiket ne...
(Xerox és Denon már embargó alatt.)
Köszönöm.: uniman

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Én Panasonic plazmát vettem,közel egy éve, most is azt vennék!

Üdv: formasu

0

Solac46
Solac46 picture

Szia!
A legjobb, amit vehettél! A Panasonic plazmák már mentesek a plazmákra jellemző beégés, nagy fogyasztás stb.-től. Nekem az lcd-tv-m, a hi-fi-m, a fényképezőgépem, a villanyborotvám is Panasonic. Minden hibátlanul müxik évek óta!
Üdv:Laci.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Ennél azért az "occóbb" is jó lesz:
http://plazmadiszkont.hu/termekek.php?megnyit=tv&egyeb=fajta='Plazma'&gyarto=&id=5480
Nem írtam ugyan, de talán az LCD felé hajlik a legtöbb kuncsaft...
Üdv.: uniman

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
A hét végén láttam egy Pana plazmát 50"-osat az M3 Metro-ban Br: 142 eFt-ra volt leárazva. Ennél is jobb az LCD?

Üdv: formasu

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
:villa: Panasonic plazma! Bár azt lenyúlta párom a szobájába.
A hálóban és itt a műhelyben Sony van, mindkettő tökéletes, igaz sokat számít a digitális jel.
(amúgy is Sony/Panasonic mániás vagyok, szinte minden ketyerénk tőlük van, amiket egyszerűen imádok.)
Üdv, Z.

0

uniman
uniman picture
***

Hello, Zoltán.
Az a típus lesz a nyerő, amelynek hátlapja mögé még sosem kellett "benézned"...
A Panasonic 82 cm CRT tévénk új kora óta foltos képcsövét majd később részletezem...hogy a márkaszerviz elvitte két hétre, és még ráadásul plusz karcos kávával került vissza, és a kép foltossága ugyanabban az állapotban...és megmagyarázták nekem, UNIMAN-nak, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy csak ennyire kevésbé foltos...mert, hogy ekkora képernyőnél...stb. Meg hogy arra volt a 3 nap...igaz fölajánlották, hogy kb. mégegyszer annyi pénzt ráfizetek, kicserélik egy Viera LCD-re...Na, az az LCD TV már biztosan a kukában landolt volna az azóta eltelt 7 év alatt. Nos a még Panasonic feliratot is lekapartam a tévéről, hogy tudjam nyugodtan nézni...De legalább hetedik éve élvezhetem "foltjait"...
Üdv.: uniman

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Azt hiszem értem, sőt megértem amit írsz. Tényleg a meghibásodás, esetleges javíthatóság (is) számít. Viszont saját nézőpontomból mindkét említett márka megbízhatónak bizonyult, ráadásul meggyőző minőséggel. Fényképezőgép, laptop, dvd-k, médiabox, stb. mind kifogástalanul teszi dolgát, van amelyik nyolc éve. Tudom ez nem az örökkévalóság, de egy három éves samsung vagy lg-hez képest az. Nálam is megfordul elég sok márka, (panasonic diga sorozatról ne is beszéljünk) mégis az LG a leggyakoribb "vendég". Lehet nélkülük már éhen haltam volna, így ezen megjegyzésem kéretik máris elfelejteni. Persze mint legelterjedtebb márkák, talán a számokból adódik a dominancia.
:beer:
Üdv, Z.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Egy thomson tv (kis T) dokujában ott van angolul: 5 év "életartam...2 év 2 hó után halt meg, kettő hónappal a gari után...na de ez e másik topic (Tervezett El Avulás) TEA : http://elektrotanya.com/?q=hu/content/tervezett-avulas

Talán sosem kapunk tuti tanácsot, mert a most megvásárolható készülékekről csak a következő években fog kiderülni a "jósága", amelyik meg már bizonyította megbízhatóságát, már régen nem beszerezhető.
Üdv.: uniman

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , szerintem „5 év "élettartalom „ nem a beépítet avulásról szól ( ezt gondolom egy gyártó sem vallja be) inkább a törvényi kötelezettség , hogy meddig kell biztosítani alkatrészt a javításhoz.

0

Kari
Kari picture
*****

Szevasztok!
"...amelyik meg már bizonyította megbízhatóságát, már régen nem beszerezhető." Hacsak nem vetödik a beszerzö a hasznaltcikk piacra...
Kari

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

"a használtcikk piacra...na de Kari, csak nem képzeled...(De ha karcmentes..2-5 év garit adnak rá...és nem poros az eredeti doboza...talán jöhet.)

Üdv.: uniman

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
"csak nem képzeled..."_ en nem azt mondtam, hanem="hacsak nem"..
Az eredeti kartonjat, vagy a kavajat nem tudnad leporolni?
:-)...
Kari

0

Solac46
Solac46 picture

Szia!
A plazma képe szebb, a kontrasztarány nagyságrenddel nagyobb!
Én maximalista vagyok, de a Panasonic lcd-m képe nagyon tetszik.
Üdv:Laci.

0

nokias
nokias picture

Balázs

Sziasztok!

Az én véleményem az hogy az LCD-t nagy ívben el kell kerülni...
Nagyon sokáig dolgoztam Samsung márkaszervízben de az a meglátásom hogy elég jó készülékek annak ellenére hogy viszonylag sok romlik el belőle de az eladások 98%-a Samsung.
Az LCD tv-k sajnos nem a tartósságukról híresek legyen az akármilyen márka hisz mi tudjuk hogy igazándiból 5-6 TFT gyártó van és azoknak a kijelzőjeit váltogatja minden gyártó.Gyanítom hogy az EDGE LED fosok sem fogják évekig bírni,ugyan itt a csövekkel és az inverterrel nem lesz gond de szerintem az LCD itt is elfárad 3-4 évesen és akkor ismét ipari hulladékként végzi.
Én igen csak Plazma párti vagyok,ennek több oka van ,szerintem a kép minősége messze a legjobb mind szinekre mind kontraszt-ra.Az első szériás Samsungokkal valóban sok baj volt lásd D5-ös széria de azóta nagyot fejlődtek,igaz itt is akad néha egy-egy félresikerült széria de ilyen előfordul más gyártónál is.Ami még mellette szól az a 3 év gari....
Ha viszont valaki viszonylag sok pénzt szán egy jó készülékre akkor mindenképp érdemes a Panasonic G30-as szériáját megvenni mert szerintem jelen pillanatban ez a csúcs,ez a NEO PDP-nek nevezett display tényleg nem hazudik....
Talán ennyi lenne az én véleményem....

0

sgyerak
sgyerak picture

Szevasz nokias. Én is a plazma mellet teszem le a voksot. Még nemdontottem számomra a Panasonik TX-P42UT30E vagy a Samsung PS43D490 az ami tetszene, de még elakarok menni megnézni vlm uzletbe. Találkoztál ezekkel a tipusokkal is? Mi a véleményed róluk? Nálam csak évente 3-4 lapostv fordul meg és ebbol csak az LCD az amit biztos nemvennék.

0

ELKO4
ELKO4 picture

Sziasztok,

akartam már írni ide. Lehet hogy nem leszek népszerű ezzel, de nekem tetszenek ezek a most kapható LED LCD TV-k. A 4-5 évvel ezelőttiek nem tetszettek képminőségre sem.
Mégsem veszek most ilyent. Egyelőre jó nekem a 11 éves Samsung KS3A. Pedig már öregszik, a képe fakul, sarkokban kicsit fókuszálatlan, de még nem kellett javítani pedig üzemóra van benne bőven.
Szerintem az vegyen "lapostévét" akinek
1. van bőven felesleges pénze
2. aki mindenáron meg van esve valamiért lapostévéért
3. akinek tönkrement a régi és nem akar használt CRT-t venni.

Ennyi most.

Üdv.

Tamás

0

drtapfesz
drtapfesz picture

Üdv! Blu Ray és a matroska video-t HD film nézést is tedd bele , a tv adások valóban csapnivalók , de már elérhetők HD adások amik valóban jobb mint a sima friss példa Forma1 :)

0

TAKLACO
TAKLACO picture

HELLO

Muholdvevok szerelesevel foglalkozok ugy , hogy nem volt gondom a megfelelo TV kivalasztasaval mivel lehetosegem volt osszehasolitani kulonbozo haztartasokban , hogy melyik TV-n van a legszebb kep es vegul ezt vettem:

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/32pfl5406h-p4822...

http://www.hej.sk/televizory-audio-video/shop/51542/philips/

UDVOZLETTEL: LACI

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia sgyerak!
Mi egy ilyet vettünk kb. 2 hete és eddig meg vagyunk vele elégedve!
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Panasonic_TX-L42U3E_LCD_televizio-p...
Full HD adás esetén olyan éles a kép, hogy szinte minden hajszál külön látszik az emberek fején.
Üdv: lizakl

0

morfeus
morfeus picture

Sziasztok!
Bocsánat,hogy belekotnyeleskedek ebbe a topikba de nem akartam új topikot nyitni hasonló kérdéssel.A kérdés pedig az lenne,hogy mi is TV vásárlás előtt vagyunk és LCD tv-én gondolkozunk,szerintetek melyik márkából érdemes választani?Azért kérdezlek meg benneteket mert mégis csak többen foglalkoztok ilyen tv-k javításával és talán könnyebben tudtok tanácsot adni ez ügyben!
Még egyszer elnézést a topkinyitótól!Válaszokat köszönöm előre is.

UI:Ha van valakinek eladó jó állapotú LCD tv-je az jelezheti a dolgot akár itt vagy privát is! :bow:

Mindenkinek szép estét!

Üdv:morfeus

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Ami tetszik, és megfelel a pénztárcádnak. Ja és amelyikre több garit adnak :)
Annyira egyforma minőségűek ezek...Mindegyik ugyanúgy bexarhat. Ha már ragaszkodsz az LCD-hez, azért válassz LED (lehetőleg full array vagy dynamic)háttérvilágításút, a fogyasztás miatt...
Mint modtam, a smarttv nevű marketinghülyeséget felejtsd el...

0

morfeus
morfeus picture

Sziasztok!

Elég sok véleményt olvastam itt a topikban az új tv vásárlásáról,amit idáig leszűrtem,hogy a LED-tv egyenlőre nem érdemes venni.Ha már mindenáron lapos tv lesz a vége akkor marad az LCD vagy a Plazma tv vásárlása.Most már csak azt kell eldöntsem,hogy ha mondjuk plazma akkor melyik legyen,pl formasu társunk a PanaG30-át ajánlja plazma tv esetén,már csak a Led tv típusára kellene találjak egy elfogadható márkát!

Pillanatnyilag olyan 100-130eft körüli összeget tudunk rászánni,az lenne a lényeg,hogy azért egy pár évig ne keljen vele foglalkozni,mármint javítás szempontjából!

Köszönöm a válaszokat előre is! :bow:

Üdv:morfeus

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Morfeus !
Ahogy Formasu is írta , a LED TV is LCD-n keresztül adja a képet , csak nem fénycsövek , hanem LED-ek adják a háttérvilágítást !
A plazmában , ív kisülés adja a fényt és ezért "memorizálni" is hajlamos, ahol hosszú ideig világítanak a pixelek , ott beéghet a kép, akár a logo is .
Ezért ezekben a TV-kben, már belehet kapcsolni alul és fölül a "szürkítést", ezzel kímélve a kijelzőt !
A leginkább figyelendő paraméter a kristály válaszideje . Szerintem ... :D

Üdv! Miki.

0

TAKLACO
TAKLACO picture

HELLO

Meg annyit tennek hozza , hogy a legtobb LED tv gyarto perem megvilagitast alkalmaz a SHARP AQUOS led hatter megvilagitast alkalmaz.

LACI

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Én úgy hallottam, hogy a Sharp is már áttért, vagy egyre inkább áttér az élvilágításra, mert nem sokkal jobb, de jóval drágább a teljes háttér világítás, a peremvilágítástól!

Üdv: formasu

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: 100-130 eFt körül nehéz JÓ lapos tv-t venni.
Kérdés, milyen képátlóban gondolkodsz?
Figyelembe kell venni a fogyasztást is, egy 42"-os fogyaszthat 180-220W-ot is.
Legalább 200Hz-es 3 ms körüli válaszidővel.

Bálint

0

morfeus
morfeus picture

Szia!
A képátló amin gondolkozok az olyan 32"-os lenne nem nagyobb,mondtam a páromnak,hogy lehet jobb lenne egy CRT-és tvt venni, de a páromnak nem tetszik az ötlet főleg,hogy említettem a használtat is.Tehát marad a lapos kifogyasztású LCD Led-s tv,árban szerintem és az említett képátlóban lehet találni.Mondjuk van olyan funkció amit szeretném ha tudna de ez már keresgélés kérdése!

Üdv:morfeus

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Szerintem a LED-es TV is LCD, csak a háttér világítása LED, és nem csöves!
Szerintem valamit rosszul szűrtél le!
A Pana Plazmával kicsit elkeserítelek: 130-ból nem jön ki. Egy 50"-os inkább a duplája!

Üdv: formasu

0

morfeus
morfeus picture

Szia!
A lészúrésbe felesleges lenne belemennem mit miért és hogyan, a lényeg,hogy azzal azért tisztában vagyok,hogy a LEd Tv is LCD-én keresztül adja le a képet ill a háttérvilágítása ledes.De igazad van biztos rosszul értelmeztem.
Gondolom tul kevés adatot adtam meg,hogy milyen tv-t is szeretnék vásárolni mivel a nagy testvér, a barátunk utána néztem az áraknak és egyáltalán nem akartam 50"-os tv venni max egy 32".De közben a válaszokból kiderül ez úgy is az én döntésem lesz,mert konkrét típusról nem beszéltünk.Mindenkinek köszönöm az építő jellegű hozzászólását! :super:

Üdv:morfeus

0

sgyerak
sgyerak picture

Üdv midenkinek. A TV csere oka főleg az, hogy rendszertelenül kipotyog a videojel a tunerról és AV-ről is. Kikapcs, bekapcs és újra jó. Ha leveszem a hátlapját a hiba megszuűnik úgy már sokszor ment egy egész napot is, de akármikor johet az unoka és máris szerelné. Sajnálom a TV-t cserélni mert ebben PIP is van, amit gyakran használok a reklámok kiszűrésére a laposakban meg még nincs. A mecs eredményjelzője egy 100+-on mégicsak nagyobb lehet mint a 68-ason.MinDigTv csal8dim van és egy kábel. Fekve nincs szándékomban tv-zni. Az LG passzív szemüveget használ a 3D-hez, ott oldalról is 3D-s a kép /álítólag/. Az idén lesz az olimpia és a foci EB is stb stb.

0

kattila
kattila picture

Szia
Enis a CRT-re voksolok,monitorban a laposat kedvelem.

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Ezért kár TV-t cserélni, de mindenkinek szíve-joga...
Laposban is van PIP-es, TV+AV módot elég sok tud, de van twin tuneres is.
Mint előttem leírták, ha nincs lehetőséged fullHD-ben nézni a adásokat (mindet tutira nincs), akkor bizony mosottfos képe van a fullHD-s csodáknak is. SmartTV nagy hülyeség, nehogy olyat vegyél.Ha netezni akarsz, számítógép kell, nem TV. A 3D kiforratlan jelenleg, azzal még várnék 1-2 évet, amíg elterjednek a hemüveg nélkül is 3D-ben élvezhető TV-k.

Lehet, hogy maradi vagyok, én egyenlőre még többre értékelem a jó öreg CRT-t, ha TVről van szó. Monitornál már más a helyzet, ott praktikusabb a lapos.
Nekem is 55cm-es CRT TV-m van, és egyenlőre nem is tervezem lecserélni laposfosra. Pedig megtehetném anélkül is, hogy különösebben sokat áldoznék rá...Mondjuk, nézem annyit a nagy laposokat is, amennyit feltétlenül kell...mikor egy sikeres javítás után tesztelem. Most is volt nálam egy 50" plazma :)

0

marosi
marosi picture

Szevasz Attee
egyet értek veled valahogy nekem is jobban bejön a crt képe mint ezeké az uj tv ké,de lehet tényleg csak maradiak vagyunk egy kicsit,én most kezdek átmenni retróba a mühejembe kis fekete fehér Universumot nézek,a telóm is fekete fehér lett,-hát ezvan.

0

gabicsizi
gabicsizi picture

Szevasztok !
Én is csatlakozom hozzátok : Nálunk az egész házban csak jó öreg CRT tv-k működnek .
Többnyire Videoton Thomson és Rowex tipusok . Minden különösebb probléma nélkül .
Egyenlőre nem is szándékozom megválni tőlük . Monitorban viszont már más a helyzet .
Ott az LCD a praktikusabb .

0

nyaki
nyaki picture

Tózse!
Orion T 2915 SPTX PIP RCA csővel. Ez a király!

Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!!!!

0

Kumi
Kumi picture

Sziasztok!
Van egy 20 éves magyar ORION tévém japán képcsővel a nappalimban.
Már évekkel ezelőtt le akartam cserélni és körülnéztem a boltokban.
Azt tapasztaltam, hogy SD-ben mindegyik új készüléken rosszabb volt a képminőség.
Így maradt a mai napig is a régi tévém.
Persze lehet, hogy én vagyok háklis és olyan képi paramétereket nézek, melyek felett mások elsiklanak.
Nem értem teljesen a gyártókat.
Szemüveg nélküli 3D-s tévét 2008 év szeptemberében már bemutatták Amszterdamban.
Azóta csak egy hasonlót láttam az egyik budapesti nagyáruházban, az sem volt eladó.
Én biztosan nem veszek 3D-s tévét, hiszen még full HD-s sugárzás is alig van.
Üdv.: Kumi

0

Kari
Kari picture
*****

Szerbusz sgyerak!
Ortodox velemenynek tarthatod, de biztos az, hogy szükseged van egy TV "bamulasara"?
Az egy mas kerdes, hogy ugymond hivatalbol velük kinlodsz, de meg utana is azon butuljunk,
de legalabb elfogadhato minösegüek lennenek ugy a ketyerek mint a több szaz szüksegtelen programjuk!...
Kari

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Nem hiszem, hogy a látásromlással indokolható a nagyobb TV beszerzése. Ahhoz elég a fotelt közelebb tolni a TV-hez. Ha nem elérhető HD műsor, akkor borzalmas lesz a látvány. Ha meg van Full HD nagyfelbontású képforrás, akkor még fontossabbá válik a szemüveg, hogy a részletesebb kép láthatóvá is váljék. Smart-tv táviráyítóján billentyűzni a betűket pl.:a gugliban, az már jópár távvezérlő falhoz csapás általi halálát okozta... 3D szemüveg már van ami ugyanolyan mint egy rendes szemüveg, csak azzal nem 3D a kép, ha fekve nézed.
Üdv.: uniman

0

Inhouse
Inhouse picture

Sziasztok!

Nem hangzott el, de ha a szemromlás miatt nem is, a képarány miatt illik 100+cm-eset venni egy 70cm-es CRT után is, ahhoz, hogy a kevés HD melletti, és sok 4:3 SD adás képe nyújtás nélkül ne legyen kisebb, mint az előző TV-vel... 4:3 kontra 16:9
Kevés a 9xcm-es, inkább ezek a 102,103,105,107...stb... jönnek a 81cm után.
Miért nem gyártanak 9xcm-eseket? A 81 és a 102 között 21cm van!

Ahhoz képest, hogy a plazma temetve volt egy ideig, zsákutcának nyilvánították, már kezdenek 1-1 termékkel visszakúszni a reklámújságokba... és ti is ajánljátok őket.
A valódi LED TV-k meg sehol még mindig...
Az eladott TV-k igen jelentős része Samsung lehet...ami tetszik bennük, az a LAN (PC share) lehetősége (az internet az gagyi). Én sem tudom, hogy mit kellene majd venni...

Üdv
Inhouse

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Pedig a látás romlással is magyarázható a nagyobb TV, mert az nem OK, hogy a megszokott helyről el kellene ülni!
Nálunk is ez volt a döntő, a nappaliba kellett vennem egy 50-es Panasonic plazmát, de máshol még a régi CRT-k vannak. Kivártam, amikor 5 év garit adtak rá, és akkor vettem meg, talán 5 hónapja. / Minden évben kb. 3x is csinál a Panasonic ilyen akciót! / Én talán néhányszor néztem, de a feleségem nézi sokat, és meg van elégedve vele. Nekem úgy tűnik, hogy a plazmának jobb, természetesebb képe van, mint az LCD-nek, de kisebb a fényereje.
A 3D-s TV-t nem is akartam megvenni, főleg a szemüveg miatt.
Sokak szerint a Samsungot sem előnyös megvenni, mert szinte a vásárló a tesztelője, nincs kiforrva, olyan sűrűn váltanak új modellt, és viszonylag abból romlik a legtöbb.

Üdv: formasu

0

marosi
marosi picture

Szevasz formasu
igaz az ,hogy inkább a kirakatban üzemelő tv ket érdemes megvenni?

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ha sütötte a nap, biztos nem.(UV fény)
A kirakatban lévőket max fényerőn használják.
Ha féláron adják garanciával, meggondolandó.

Bálint

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Ezt nem merném kijelenteni, de azok legalább ki vannak próbálva! Persze, ha adnak rá még jó nagy árengedményt, akkor igen. Én a Pana G30-asát vettem 50 collban, ez nálam lett kibontva a csomagolásból, nem ment az üzletben. Eddig jól működik, és remélem, az 5 év teljes körű garit nem fogom kihasználni, mert nem fog elromlani. Más gyártótól nem hallottam 5 év garit!

Üdv: formasu

0

welding alt
welding alt picture

Szia!

Nem biztos, mert ha elromlik, Te észre sem vetted, máris kicserélik egy hasonló típusra.

Üdv. welding alt

0

Sponsored links