You are here

HYUNDAI HE-TC2970F chassis_ph2529pd NEM INDUL

7 posts / 0 new
Last post
BLLaci
BLLaci picture

Sziasztok!

Ez a második ilyen TV, amibe beleszaladok. A hiba: táp megy, szekunder feszek megvannak, picit a sorvég is megy, tranyó langyos, de nagyfesz nincs, fűtés... nincs. Az elsőnél az ügyfélnek nem volt türelme kivárni, amíg elkészül, de ennek már jó lenne a végére járni, mi a fene van vele. Jelalakokat még nem néztem. Ha jártatok már így, kérnék egy kis segítséget. Este fog visszakerülni az asztalra, addig pihen egy kicsit.

Köszi előre is!

Üdv: Laci

Comments
isti13
isti13 picture

Szia! Nálam is hasonló a helyzet ui hyundai-val. Különbség annyi hogy néha fény is megjelenik! Az biztos hogy nem TDA és nem is eprom, mert ezek cserélve működő készülékből. Eltérítő sem valőszínű. További fejleményekről beszámolok! István

0

BLLaci
BLLaci picture

Hali!

C306 C562 az oka!

Köszi, Laci

0

isti13
isti13 picture

Szia! Nálam C306 csere is elég volt! Kösz István

0

Shizo
Shizo picture
**

Szia!
Ugyemlekszem a proci nem ad jelet a bazisra, mert valami szuretlen feszultseget talalt (lehet hogy a vertikalis elkok vannak kiszaradva)

0

BLLaci
BLLaci picture

Sziasztok!

Holnapra maradt, de mindenképpen jelzek, hogyha jutottam valamire.

Köszi! Laci

0

ELKO4
ELKO4 picture

Sortápot szűretlenségre meg kéne nézni, meg a sortranyón szkópolni hogy hol tűnik el az "erő" a sorvégből. Azt nem gondolnám hogy trafós lenne mert akkor egyáltalán nem menne, meg tüzelne a sorvégtranyó.

Üdv.

Tamás

0