You are here

Benq Q7T4 monitoron 2 függőleges csík.

6 posts / 0 new
Last post
SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: a monitor a képeken látható két függőleges csíkot produkálja a jobb szélen, belső piros, külső sárga, kb 1 mm széles, egymástól 15 mm-re.
Nem színsávgenerátor hiba, gépre kötve is ilyen.
Ez kijelzőhiba, vagy meghajtás hiba? Táp volt javítva,(3 A bizt) és az invertereknél 2 SC 5707 cserék.A kijelzőről jövő szalagkábel és csatlakozója tisztítva,
Rajzot a tanyáról letöltöttem.

Bálint

Comments
Hjoco
Hjoco picture

Szia!
Biztos hogy kijelzőhiba, de nem esélytelen a javítása.
Egy laptop kijelzőjét 2éve támogattam ki szivaccsal és ma is csíkmentes.
De a legjobb a saját ACER monitorom volt. Megjelent 1 csík, napokig hol bejött hol eltűnt. Szétszedtem a kijelzőt hogy megpróbáljam kitámasztani, de a csík nem jött. Összeraktam, azóta eltelt jó fél év de még mindig tökéletes.

0

fega72
fega72 picture

Hello!
"De a legjobb a saját ACER monitorom volt. Megjelent 1 csík, napokig hol bejött hol eltűnt. Szétszedtem a kijelzőt hogy megpróbáljam kitámasztani, de a csík nem jött. Összeraktam, azóta eltelt jó fél év de még mindig tökéletes."
Jol megijesztetted! :)
En egy Philips LCD TV-nel alkalmaztam tobb mint 2 eve a "tamogassuk meg" technikat, majdnem a fel kijelzo volt csikos, azota is tokeletes. Ugyhogy szerintem sem remenytelen a dolog!
Udv:
Gabor

0

pgimv
pgimv picture

Szia!

Ez sajnos majdnem biztosan kijelzőhiba.Nekem 2db van ami működik, de hasonló képet produkál mint a tiéd. Mindent átraktam egy tökéletesen jóból, változás sajnos nem történt.Igy egyértelművé vált a bűnös.

P.G.

0

szati77
szati77 picture

Szia

Kijelzőhiba, myokodd meg a csíkok felett lévő cof szalagot hátha segít.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:kösz, megpróbálom.

Bálint

0