You are here

Show Moon DMX diszkó fény prizmája nem forog

3 posts / 0 new
Last post
djhalasi
djhalasi picture

Adott a témában említett diszkó fény. Azt nem tudom ismeri-e valaki, de gondoltam hátha lesz aki tud segíteni. Az egész fény úgy működik, hogy van egy motor ami egy prizmát forgat a zene ütemére, vagy ha DMX-ről van vezérelve, akkor a vezérlővel forgatható, van benne egy tárcsa, amin színek vannak és azt is mozgatja egy motor véletlen szerűen, vagy vezérlésre. Na most az a probléma, hogy az a motor, ami a prizmát forgatja a zene ütemére az amikor bekapcsolom a fényt elkezd forogni, de utána megáll és meg se moccan, pedig eddig működött. Egyszer gondolt egyet és megállt. Bekapcsoláskor mindig elindul, de meg is áll. Se zenére,se vezérlésre nem indul el, viszont a színeket azt tökéletesen váltogatja a zene ütemére és vezérlésre is. Mi lehet a hiba?

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
drtapfesz
drtapfesz picture

Üdv! Ha több darab van belőle érdemes a vezérlő panelt átpróbálni ha átmegy a hiba akkor ic-ket cserélni , vagy felkeresni a show '99 et mint gyártót.

0

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia!

A típust konkrétan nem ismerem, de néhány ötlet.
Vezérlő IC nem lehet mert a "Home"-ot megcsinálja, mármint a leírásodból ez derül ki.
Próbáld DMX-ről vezérelni, hogy úgy megy-e.
Ha akkor sem működik, akkor több mint valószínű hogy software hiba lehet benne.
Ha DMX-ről megy akkor a hangvezérlés részét nézném meg, mert ott kell a hibának lennie.

Üdv,
Krisztián

0