You are here

Philips DVP3850 DVD lejátszónál kimerevedik a kép

16 posts / 0 new
Last post
reparátor1
reparátor1 picture

Sziasztok!
Adott a fenti lejátszó,vadonat új,és néha kimerevedik a kép.Semmi rendszeresség nincs a dologban.Gazdája nem óhajtja gar.szervízbe vinni,ideadta,hogy nézzem meg,ő pedig vett egy másik ugyan ilyet a Metróban.Az új is ugyan ezt csinálja.A készülékben szemre minden jó,csatlakozókat,flat kábelt újra csatlakoztattam.Találkoztatok hasonló hibával?Üdv.Reparator

Comments
susantha32
susantha32 picture

first of all update new firmware from usb .you can download it from philips coustomer support web site.cannot correct this fault please change mt1389dxe mpeg ic.

0

zsoca33
zsoca33 picture

Szia Reparátor!

Usb-n mi a helyzet? Ott is megakad? Ha igen, akkor a procira ragasztott hűtőborda megoldhatja. Ha nem, akkor egyértelmű futóműhiba.

Üdv: Zsoca

0

reparátor1
reparátor1 picture

Szia!
Az a baj,hogy nagyon ritkán csinálja,én kétszer láttam ,de vissza adtam,gyötrődjön vele a Philips.Lehet,hogy igazad van az elmelegedéssel,mert mint említettem,ez is szinte új,és a másik,ami egy hetes,az is csinálja.Szerintem ez valami konstrukciós hiba,vagy selejt széria.A budaörsi Metróból származnak....
Üdv.Reparator

0

Hjoco
Hjoco picture

Szia!

Ellenőrizd az 5V-ot, ha az rendben akkor próbáld ideiglenesen hűteni a procit. Ha attól javul a helyzet akkor maradjon a hűtő.
Esetleg lehet hogy a fej léptetéssel van gond. Mérd meg a motort, hogy nincs -e olyan állása a forgórésznek ahol egy pillanatra nem érintkezik a kommutátor. Ha eltalálja ezt a szöget akkor onnét nem indul tovább.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Neked adta? Oda adta az összes papírját? (számla, garlevél)

Garanciális még? Észre lehet venni, hogy szétszedted?

Ha az utolsó kérdést kivéve mindegyik igen és az utolsó pedig nem, akkor sokkolóval öld meg és irány a garis szervíz! Cserepaír és nagy öröm.
Levásárláskor kerüld a Philips termékeit, legalább 3 méterre!

Sok sikert!

Vadászom Utamból Kotródj!
(Fekete István)

0

marosi
marosi picture

Szevasz Boldogblog
akkor sokkolóval öld meg és irány a garis szervíz!
Ez már ténylegnem a javitásról szól,inkább hanem a barbárságról.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Ha garis, akkor minek a javítgatási kisérletekel el baltázni a csere lehetőséget???

Ne felejtsd el, hogy a lehető legolcsóbban kellene működővé tenni.

A garis szerviz a heti 1x 1-2 percre jelentkező hibát nem veszi tudomásul.

De a masszív se kép-se hang hibát meg tudja javítani. (csere papír, amit le lehet vásárolni)

Ha te ennél olcsóbban meg javítod, hát nosza!

Vadászom Utamból Kotródj!
(Fekete István)

0

marosi
marosi picture

Szevasz
Nem gondolod,hogy meglehet álapitani a sokkoló több ezer voltos rugását,szerintem a garinál sem kömüvesekjavitanak.
Minek nem jut ilyesmi nekem az eszembe-lehet mert nem az átb...ra lettem programozva,születésemtól.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Nem gondolom. Tapasztalat.

Tudod vettem régebben egy Facca Canon nyomtatót. Tudott CD-re is nyomtatni. 6 fejes volt, stb.. 50 ezer forint volt kb.

1 hónap után elromlott. a hiba az volt, hogy a CD nyomtató feladó tálcája néha elakadt és akkor ugye mellé nyomtatott. Vissza vittem. Nekik nem jött elő a hiba. Haza hoztam. A szerviz elfogyasztotta a tintám 1/3-t a tesztelgetésekkel. Oda telefonáltam, leráztak. 1 hét múlva vissza vittem ott volt 1 hónapig. A hiba náluk nem jött elő. Haza hoztam. Az összes patron majdnem üres volt. Már az első próbálkozáskor előjött a hiba. Felhívtam őket. Reklamáltam és pöröltem a patromjaim végett is. Leráztak.
Szétszedtem és megnézte. Az egyik fogaskerék egy kicsit megvolt kopva egy helyen és néha ugrott egy-egy fogat. Ők szét sem szedték vagy csak vakok voltak...

No megöltem (Piezo öngyujtóval) Vissza vittem. 2 hét múlva hívtak, hogy mehetek, mert javíthatatlan és adtak csere papírt.

Öröm a köbön. Papírral bementem a boltba és levásároltam.

Tanulságos, nem?

Vadászom Utamból Kotródj!
(Fekete István)

0

reparátor1
reparátor1 picture

Szia!
Nem adta még nekem,de szerintem itt fogja hagyni,nem tétel számára a gép.Amikor felhívtam a figyelmét,hogy a Philips ingyen javítja,vagy cseréli,azt mondta inkább fizet nekem,de nem ér rá utána rohangálni.Ez igaz,mert jól menő sport orvos,ingázik Bp.és London között,számára ez nem tétel,neki a szolgáltatás kell.
Amit a Philipsröl írtál,abban egyet értünk,még elemet sem veszek tőlük!
Üdv.Reparátor

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Az az "ingyen javítja" Az a magyar garanciális szervizek ismeretében csak akkor igaz, ha kicsit meg sokkolod. Legyen egy masszív "se kép se hang" hibája, biztos ami biztos.

Vadászom Utamból Kotródj!
(Fekete István)

0

hajkar
hajkar picture

szia reparator1
Eredeti DVD-lemezzel csinálja,vagy saját irott lemezzel?

0

reparátor1
reparátor1 picture

Szia!
Csak gyári lemezt használ az ügyfél .Üdv.Reparátor

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Vitt is lemezt, megnézted alaposan? Többször belefutottam már ilyesmibe, aztán kiderült, hogy tiszta ujjlenyomat, vagy karc a lemez, állíthat bármit látatlanban, hogy mennyire vigyáznak rá. Én már csak a saját szememnek hiszek. Viszont az tény, hogy gyakran motorhibásak ezek a készülékek, ami szintén produkál ilyen jelenséget, igaz csak idővel.

0

reparátor1
reparátor1 picture

Szia!
Saját lemezzel néztem,nézem megy reggeltől estig.Kétszer produkálta,hogy megakadt,de magától tovább is ment,és nem ugyan ott állt meg.Az az elgondolkodtató,hogy egy új és egy pár hónapos készülék teszi ugyan azt a hibát.Régen ismerem az ügyfelet,a gép a kondi termében van,és a futópadról szokta nézni,kizárólag vásárolt gyári DVD-t használ,nem volt ideje két motort leirtani.
Üdv.Reparátor

0

Sponsored links