You are here

JVC LT-40S70SU, bekapcsolás után kis idővel a kép megnyúlik, eltorzul

4 posts / 0 new
Last post
MZperX
MZperX picture

A cucc baráté, ha nem így lenne, páros lábbal rúgnám le az asztalról és jól hanyatt esnék.
Szóval: bekapcsoláskor minden ok. Már amennyire egy ilyen LCD cucc "o.k" tud lenni, lévén számomra igen gáz a képe.
Kis idő után a következőt produkálja: a kép megnyúlik, oly módon, hogy ha 16:9 zoom feliratra teszem és maximumra feltolom a képet, nos akkor pont a fele látszik. Az tölti ki az egész képet. Szép hegyes cicije lesz a hölgyeknek.
És ezen torz képet még azzal színesíti, hogy a fehér felületek ha vízszintesen mozognak akkor szellemkép marad utánuk, olyan húzásféle, mint mikor mondjuk egy Thomson belű tv képcsőhibás.
Csak annyival pikánsabb a dolog, hogy ezek a pacák szép lassan, úgy két másodperc alatt szűnnek csak meg. Várom a tippeket...

Comments
MZperX
MZperX picture

szép napot Mindenkinek! Megint magamhoz szólok, de a kérdés már nem nekem szól. Samsung kijelzője van nekije, a "T-con" panelről rámenő fóliavezeték kontakthibás. Van egy vékony panel a kijelző tetején, oda fekszik fel a két fólia, és egy egy szivacscsík van a fémkeret és a panel közt, némileg leszorítva a fóliát. Alátoltam egy gumicsíkot, azóta stabilan jó. Ennél többet mit tehetnék?

0

nandras
nandras picture

szia!
miközben ilyen kedélyesen elbeszélgettél magaddal, meg is oldottad a problémát.
sokkal többet nem tehetsz, add vissza a haverodnak azzal, hogy "most jó, de garanciát nem vállalok rá". használja, amíg lehet, majd utána alkalmazza a "bal kéz- jobb váll" technológiát :)

0

MZperX
MZperX picture

Szép estét! Miután senki nem szólt hozzá(m), válaszolok magamnak. ("Álmomban két macska voltam és játszottam egymással." Karinthy Frigyes) Kijelző, vagy T-con hiba. Látott e már valaki ilyes tv-t, esetleg kinek van cucca hozzá?

0