You are here

LEM LC300-S/ xx mérőváltó család adatlap keresése

5 posts / 0 new
Last post
mpisti
mpisti picture

Szervusztok!
A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Van két fajta mérőváltóm az említett (LC300-S/xx)mérőváltó családból.
Az egyiken a kis "xx" helyén SP13 van, a másikon SP4 . A gyártó(LEM) honlapján semmit nem találok az említett típusú mérőváltóról, így nem tudom,hogy mi a különbség a kettő között.
Az interneten csak általános adatokat tartalmazó adatlap van, ami nem tartalmazza azokat a különbségeket,amit az SP13 illetve az SP4 kiegészítés jelenthet.
Kérem, aki rendelkezik megfelelő információval e kiegészítések jelentésére vonatkozóan, ossza meg velem.

Köszönettel: mpisti

Comments
Tranzix
Tranzix picture

0

mpisti
mpisti picture

Szia Tranzix!
Minden kétséget kizáróan SP13 a speciális jelölése.A LEM honlapját nézve többféle speciális kialakítás is létezik egy adott típuson belül,de sajnos az LC 300-S már viszonylag régi, és semmiféle infó nem lelhető fel a gyártó honlapján. Ezért gondoltam arra,hogy talán lesz valakinek itt a tanyán valami régen letöltött doksija a LEM-től ami tartalmazza a számomra oly fontos infókat. Még talán annyit, hogy az SP4 fizikai kialakításában azonos,de méreteiben kisebb mint az SP13. De ez nem lenne probléma,ha a villamos paraméterek azonosak. De tartok tőle hogy azok is különböznek. Holnap lefotózom mindkettőt,és felrakom,hogy lásd a méretbeli differenciát.Ja, és semmiben sem hasonlít a belinkelt LAC-300 szériára.Ellenben az utolsóként belinkelt típussal fizikailag teljesen azonos,de néhány paraméterében-már ami az eszközön látható- különbözik.

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
Még egy nagy prospektust találtam, de sajnos ebben sem láttam a keresett típust, viszont a végén van egy jelmagyarázat, amiből talán ki lehetne silabizálni, hogy mit tud:
http://www.ecda.cn/userdata/docRes/9e435cab-b8c4-425c-8400-beb6636866d5c...
Ez pedig a magyar képviseletük címe:
Orszaczky Trading LTD.
Korányi Sandor U, 28
H-1089 Budapest
Tel. +36 1 314 4225
Fax +36 1 324 8757
e-mail: orszaczky@axelero.hu
Üdv! Tranzix

0

mpisti
mpisti picture

Köszönöm,hogy időt szakítottál a problémámra. Az Orszáczky Laciék már nem képviselik a LEM-et, így sajnos információt sem tudtam szerezni tőlük a problémámmal kapcsolatosan.

0