You are here

Univerzális_JTag-illesztő_LPT-re

3 posts / 0 new
Last post
öreg_rutinos
öreg_rutinos picture
*****

Univerzális JTag-illesztő LPT-re.

T.Uraim.
Erősen foglalkoztatott a címsorban szereplő egység közzététele.
Sok-sok szabad időm arra ment rá, hogy mindig az adott készülékhez alakítgattam egy meglévő panelt,vezetéket és a csatlakozókat.
Fizika törvénye, egy-két év után elhagyta magát a fólia és utána jött a gányolás a levegőbe lévő alkatrészek.Talán egy sündisznóra próbált hasonlítani az egész illesztő egység.
Jött ez az ötlet, sok készülékhez tudom használni, csak az adott készülék JTAG kábelét kell cserélni és a JUMP-ereket kell átrakni.
(DVD,Műhold vevő,GPS...stb).
Érdekelne a véleményetek, mert mint köztudott a nyári villámok és az áramszolgáltatás pillanatnyi kimaradása vidéken csodákra képes.Kapcsolási rajzot és az általam programozott egy-két készülék JUMP listát és az általánosságban használt JTAG configurációt mellékelem.Ha valakit érdekel írjon,de különös alkatrészt nem tartalmaz a kábelek, csatlakozók és a jumperek hulladék PC-maradványokból lettek kialakítva.

Elnézést kell kérjek tőletek,de egy pdf. file lemaradt.Bár nem kértétek de pótolom.

Comments
999999
999999 picture

Szia!

Pofás darab,én a 74HC244 el építettet használom (már ha kell) a kábelre meg 6db PC bontott csúszó érintkezőt tettem + a feliratozás, így az alaplap lábkiosztását ismerve "bármire feldugható"

Üdv: Zódor József

0

skorpio
skorpio picture

szia öreg_rutinos
nagyon jo,es aktualis a tema,
en is tobb szerkezetet keszitettem,de az itt foltett rajz az,amit hasznalok,foleg muholdvevo keszulekek,amelyeket gyakrabban kell jtagolni...

0