You are here

Epson stylus C62 papír érzékelő

7 posts / 0 new
Last post
balazs8888
balazs8888 picture

Üdvözlök mindenkit!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a fent említett epson stylus c62-s nyomtatóm! átalakítottam ,hogy bevegye a sík lapot, mert kartonra kell nyomtatnom, és amikor beteszem a papírt és elindítom a nyomtatást hiába nyomom az optokapu közé a papír által mozgatott műanyagot nem akar nyomtatni és azt írja kifogyott a papír ! Tudnátok erre a problémára valamilyen megoldást? Ez az optokapu érzékeli a nyomtatófej végállását is !

Comments
bencsi01
bencsi01 picture

Szervusz!
Azt gondolom, -ha az "átalakítással" nem követtél el valami hibát- időzítési probléma lehet. pl. a lapbehúzás elindul de az elektronika a manuális kapuzás miatt úgy értékeli, hogy a lap nem adott időben ért az érzékelőhöz.

bencsik

0

balazs8888
balazs8888 picture

Helló!

Utánanéztem a nyomtatónak 110 msec a papíradagolási ideje! elvileg ha készítek egy időzítőt akkor működnie kellene??

0

bencsi01
bencsi01 picture

Szervusz!
Nem elvileg, gyakorlatban készítve az időzítöt van nagyobb esély a müködésre. Remélve, hogy a lap belépő éle is megfelelő időben ér a kívánt pozícióba akár jó is lehet.

0

balazs8888
balazs8888 picture

Helló!

Bocsánat a rossz megfogalmazásért, csak 12 órázás után írtam hamar. Lesz egy kis időm csinálok egy időzítőt és írom a fejleményeket!

0

balazs8888
balazs8888 picture

Helló!

Csak a szerkezetet alakítottam át elvágtam azt a fém lapot amin konkrétan minden elhelyezkedik , és ezt egy sarokvassal raktam össze amint nút van és lehet állítani a magasságot! Elektronikába nem nyúltam! Szóval akkor azt az időt kellene megtudni ami eltelik a lapbevételtől a a műanyag elérkezéséig ?

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Még mindig nem tudjuk...(de valamit variáltál a feszültségosztókkal is ez ügyben!) http://elektrotanya.com/?q=hu/content/epson-stylus-c62-papir-erzekelo

Üdv.: uniman

0