You are here

PAnasonic TX-L32C10P kikapcsol

10 posts / 0 new
Last post
Ízirájder
Ízirájder picture

Helló!
Bekapcsol pár másodpercet megy majd készenlét és folyamatosan villog pirosan a készenlétet jelző led. Emrrgensy sos-t ír a szervízkönyv. Nekem gyanús az inverter trafója, ki is vettem őket, az egyik mintha "szagos lenne". Ohmikusan mérve nem tapasztalok különbséget,d e ugye ilyen kis ellenállásnál nem is valószínű. Jó irányba indultam el rendeljem meg, vagy más is okozhatja ezt a hibát. Azon kis időre amíg megjön a fény addig nem látok különbséget a képernyő megvilágításánál.
Üdv.: Ízirájder

Comments
drtapfesz
drtapfesz picture

Sziasztok! Kaptam egy pont ilyen tipusu tv-t . Kiderítettem ,hogy az inverter áll le és ez betiltja a status lábon a tv-t. Ha ezt gnd re kötöm akkor nem kapcsol ki a készülék csak az inverter áll le.

Felfedeztem méréskor ,hogy a vsn1 és vsn2 feszültsége nem egyforma. Sajna a háttérvilágításnál az oldalon lévő sérülés látszódik , de ezt egy szilikon lappal elszigeteltem . Az összes cső világít egyformán , de letilt a háttérvilágítás.

0

drtapfesz
drtapfesz picture

Üdv! Inverteren a két 680uf 35V os kondi egyikére raktam egy 2200uf 35v ot (ez volt polcon) és megy. :)

0

matyi89
matyi89 picture

Szia általában vagy invertet ritkán táp ha valamelyik cső megöregszik beinduláskor leáll védve az invertert a károsodástól.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Megoldódott a készülék problémája a háttérvilágítás hibája okozta.
Köszönöm a segítségeket, üdv.: Ízirájder

0

stevepapa
stevepapa picture

Hi!  Egész pontosan a csövek csatlakozásánál a műanyag elöregszik. A kosztól vezetővé válik, elég egészen a fémig. Most javítottam egyet. Köszi az infót a háttérhibáról.

1

matyi89
matyi89 picture

Bocs későn vettem észre a hozzászólásodat. :)

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Én inkább a tápot ellenőrizném elsőként. Amúgy milyen inverter lakozik benne? (van némi gyanúm ezzel kapcsolatban)
Üdv, Z.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Helló!
A tápot átkondiztam, de nem találtam pontos rajzot, így nem tudom biztosan eldönteni, hogy valóban jó tápok jönnek le róla vagy sem. Az inveteren a következő feliratokat találtam:
panel: KLS-EE32PIH12M
trafó: L1-EH32-E-09B20C-UN
A készülék este még működött reggel már nem indult ez táphibára utal, de a elindulok leállok nekem inkább inveter hibára utal.
Jut eszembe esetleg egy jó rajz?
Köszi, üdv.: Ízirájder

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Akkor jól sejtettem az inverter dolgot... Javaslom nézz itt ( http://elektrotanya.com/?q=hu/content/philips-lcd-tv-lc420wu5-inverter-j... )körül. Igaz amit leírtál nekem még mindig inkább táp problémának tűnik (akár segéd táp a main panelen)
Tápegység száma?
Üdv, Z.

0

Sponsored links