You are here

Panasonic LCD TV illesztése PC-hez

7 posts / 0 new
Last post
thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Jeles szomszédom, pechemre, vett egy jókora, Panasonic LCD TV-t (a pontos tipust nem tudom, de nem is lényeges). Be is állitgattam neki, egy LAN kábellel az internetet is rácsalogattam - most viszont kitalálta, hogy kössem rá a PC-jét is (hogy a TV-t afféle "szuper monitorként" használhassa, pornófilmek megtekintése céljából).
A dögön (a TV-n) mindössze egy USB és egy VGA csatlakozó maradt szabadon, ez utóbbi anya. A hang nem érdekes, ezt már régebben rákötöttem a hi-fi tornyára.
A kérdéseim azon T. Sorstársaimhoz, akik már szenvedtek hasonlóval, a következők:
Sikerülhet-e a PC VGA jelét egy kb. 10 m-es kábelen továbbitani? Létezik-e valami barba trükk, amivel a PC USB kimenetére lehetne küldeni a video jelet (ez mégiscsak soros kimenet, tisztesebb jelszintekkel). És: rá lehet-e valahogyan bűvészkedni a TV-re egy külső tasztatúrát (az internet kezelése megy ugyan a távirányitóról, de rettentően macerás).
A tapasztalatokért, tippekért, ötletekért előre is hálás köszönetem!
A legjobbakat Mindenkinek Thanatos

Comments
uniman
uniman picture
***

Hello.
...van jobb technika, mint amilyen egy múlt évzázadbéli húszméteres monitorkábel...de pénzbe kerül.
Üdv.: uniman

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, Uniman!
Hiszen ez az: a madár kőgazdag, ergo 10 Ft-ot is sajnál - én pedig meg nem hitelezek jó pár ezrest. A célnak ez is megfelel (annál is inkább, hogy szivességből megy a dolog)! A pornóit nézi, a zenéit hallgatja - mi kell még?
Mindenesetre kösz!
A legjobbakat: Thanatos

0

uniman
uniman picture
***

Hello Thanatos.

Ezt valahogy sejtettem...

Üdv.: uniman

0

city217
city217 picture

0

Boldogblog
Boldogblog picture

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Köszönetem a válaszokért, végül is egy hosszú VGA madzaggal, mint legegyszerűbb megoldással, sikeresen leküzdöttem a problémát (igaz, igy a monitort és a TV- "monitort" nem lehet egyszerre használni, de minek is?).
Meglepett egyébként, hogy a PC VGA kimenetében van annyi szufla, hogy képes volt ilyen, relative hosszú kábelt gond nélkül meghajtani!
Kösz ismételten, a legjobbakat Mindenkinek: Thanatos

0