You are here

Politikai adok-kapok (csak erős idegzetűeknek)! (lezárva)

502 posts / 0 new
Last post

Pages

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia.
Ezt ne nekem címezd. Én csak a "jobbik" szóhasználattal vitázom. Akivel vitázom, az valószínűlleg tisztában van azzal, hogy tudom, miért erölteti a "jobbik" kifejezést.
nem fog összejönni neki. Mert mint párt, a jobbik, soha nem lesz kormányon!
Tibi

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
"Akivel vitázom, az valószínűlleg tisztában van azzal, hogy tudom, miért erölteti a "jobbik" kifejezést."
Talán csak össze akar zavarni vele.:)
Üdv!

0

city217
city217 picture

Szia.
Neharagudj igazad van nem neked címeztem, csak úgy bele a többi hozzászóláshoz. :)
Ha már jobboztok akkor én úgy látom nincs különbség, csak jó a pávatánc. "Nem azt kell nézni mit mond hanem amit csinál", én már itt elakadtam mert egyik rosszabb a másiknál. :)
Ezt már nem neked írom, csak olvasgatva megpróbálom össze foglalni magamat.
A lényeg, Bajnaiznak amikor ő kismiska ahhoz képest ami folyik ma, ma törvénybe foglalják a lopást.
Épül a felcsuti "Wembley" vajon miből, "magyarország jobban teljesít" ömlik a tv-ből, igen jól elássuk magunkat. Ami a vigasz már egymást is elkaparhatjuk, törvényes lesz.
http://www.hir24.hu/belfold/2013/05/21/nem-vagyok-en-temetocsosz-fidesze...
Üdv.

0

Reuter
Reuter picture

Igen! Lopni, hazudni, csalni, csúsztatgatni, Wembley-t építtetni, bírságot emelni, nameg vízdíjat is, de azért a másik oldalon "dübörög a gazdaság" summa summ- Mindenki bőségesen és jóságosan hazudgálgat, persze közben markolászgat is, hogy holnapra is maradjon, de csak NEKI!
Nekünk úgysem kell, ezért lett eladva minden, az utaktól a gyárakig, energiaszektor, meg ami "A"-val kezdődik. Na ez itt a baj, nem az hogy épp kit kell v@lagba rúgni.
Üdv R.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Csak hogy tudd!
Nem Orbán adta el azt a nemzeti vagyont, ami el lett adva! Sőt nem ő adta el a csekélyke 62 tonnás aranykészletünket sem, nyomott áron, mondván, hogy "az arany nem kell a gazdaságnak"! Nem ő akart mindent, az egészségügytől kezdve a társadalombiztosításon át a közszolgáltatásokig, mindent az utolsó szögig privatizálni! Nem! Ez nem Orbán Viktor volt!

0

Reuter
Reuter picture

Csakhogy én nem ezt firtattam. hanem azt, hogy miért szeretik magukat ennyire mindig az aktuális hatalom emberei, függetlenül attól, hogy miket művelnek. Én ne adok el semmit, pedig lenne mit, de ragaszkodom hozzájuk. Az egészségügyi "privikére" emlékszem, az csattant jó nagyot az én fejemen is közvetlenül! Na meg, jut eszembe a bedőlt tender a kórházi mini széfekkel is, amit Horváth Ágika apukája gyártott darabonként 100000.- Ft ért( láttam a számlát!!) Most itt ahol lakom 5 rugóért lehetett vinni őket :D.
Nos- konklúzió: Valakit megkef@ltek , de nagyon 95 pézre. Nem tudom ki volt, de már elmúlt, azóta a nyertes jól bezabált a finomságokból a különbözeten. És ez csak egy "kis" dolog, de biztosan vannak trükkök ezrei....Na, meg is látszik az országon eme nemes csapások ezrei, meg az emberek egymáshoz való viszonyulásán is.
Reuter

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia city!
Konkrétan melyik törvénybe is van foglalva a lopás? Vagy csak úgy "általában" lopkodnak?
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Az a baj, hogy most már nem lopkodnak, hanem nyiltan erővel elveszik amik nekik kell és törvényt csinálnak ahhoz, hogy ami megtettszik nekik, azt eltudják venni törvény alapján. Ez a nagy baj. Vagyis, visszaélnek a hatalommal és ezért más országokban már nagy bajok lennének. Persze ez még ittsincs kizárva. Nincs még vége az évnek.
Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Na, és kitől vettek el és mit? Azért ez így nagyon sommás megállapítás, ráadásul semmi alapja sincs!
Üdv: lizakl

0

Reuter
Reuter picture

Pl. tőlem a jöv. pótló támogatást. Megszüntettek egy törvényt 2012 decemberében, miszerint nincsenek védett korban az 55 évet betöltöttek sem, így nagyon sebesen közmunkát kellett volna vállalni, s mivel ez nem tudott betegség miatt megtörténni, így 0 Ft lett a támogatásból. Na pl. ez nagyon tetszett!!! LOL :)

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!

Te is ilyen sokat kapsz?! Én 2011 októbertől "dőzsölök" így. De legalább nem számítunk munkanélkülinek! --> Magyarország jobban teljesít...

Üdv: Laci

0

Reuter
Reuter picture

Szia Laci!
Mindig tudtam, hogy valahol sorstársak vagyunk, legalábbis, ami az őszinteséget illeti.
Na, ennek örülök, mert legalább ez vigasztal, így jól kezdődik ez a nap.
Amúgy, régebben míg volt munka, rengeteget dolgoztam, hétvégékkel egyetemben (97--- 2005 kb.)
Hogy "Magyarország jobban teljesít" - ez bizony szép szlogen lenne, de ez nagyon relatív egy dolog,- mert mihez képest ugyebár?
Majd akkor mondhatjuk ki ezt, ha visszakapjuk, vesszük a gyárainkat, stb. és lesz munka. Bocs, ezt nagyon egyszerűen fogalmaztam meg, mert sorolhattam volna még sok mindent, de nem akarok, mert az már félreérthető lenne, és minden ember másnak címezné a hibákat (ki mit követet el, mikor, miért... puff puff puff :D)
Ez olyan, mint mikor a proci össze-vissze szemetel a perifériák között, és valami nagy baromságot olvashatunk a képernyőn :D. Hát kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz már vége ezeknek a káoszoknak, amik sorozatosan jönnek egymás után.
Addig is fogadd harcostársi üdvözletem!
Reuter

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Hogy csak az egyik legnagyobbat említsem, a magánnyugdíjpénztári pénzünket.
Ha ennek semmi alapja sincs, akkor semminek. És itt is kényszerítettek ,hogy lépjél ki, mert irgumburgum. És aki még ezekután sem lépett ki, attól is elvették.
Legalább ennyi lett volna. Most meg majd a hajamra kenhetem a nyugdíjamat. Ha megérem, ami egyre valószínűtlenebb.

Ezenkívül még pár dolgot. Most következik a szabad véleménynyilvánítás joga.

Kezd eldurvulni a topik, nem akarok senkit megsérteni, de néhány ember levehetné itt is a szemellenzőt és körülnézhetne.

Ja, és nem vagyok szoci.

0

city217
city217 picture

Szia.
Ez a valóvilág, nincs itt durvulás csak sikerült az embereket /családokat/ egymásnak ugrasztani. "A haza nem lehet ellenzékben"
Értelmes vita beszélgetés már a múlt, és az hogy hallgassunk is egymásra az reménytelen. Abban reménykedtem hogy talán majd az unokáim már érteni fogják a demokráciát, de ha így haladunk akkor hiába tiltják de vissza jön a vöröscsillag.
Üdv.

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Sziasztok! (Nem konkrétan Citynek szól, de Tőle idéznék, ezért itt válaszolok.)

"sikerült az embereket /családokat/ egymásnak ugrasztani."
EZ A MAI POLITIKA LÉNYEGE!
Vegyétek már észre végre! Megosztják, egymásnak uszítják az embereket, így már senki sem bízik a másikban - ergo nincs összefogás, és míg a kisemberek egymást marják, nyugodtan mehet a háttérben a mutyi...
A módszerváltás óta megy az egymás fikázása a "Tisztelt házban" és ugyanúgy a kisemberek között is ahelyett, hogy normális gazdasági életet építenénk.
Nem sírom vissza a múlt rendszert, de akkor voltak közép és hosszú távú gazdasági tervek. Most mi van? Holnapra sem tud az ember semmit tervezni. mert bármikor bármi módosulhat attól függően, hogy "hogyan ébred reggel" az a bizonyos 2/3-ad...
Ez az ország '90 óta ha az egyik választási ciklusban véletlenül egyet lép előre, a másikban biztos, hogy kettőt hátra. A kormánynak és az ellenzéknek az ország szekerét kellene egy irányba (lehetőleg a helyes irányba) tolni ahelyett, hogy egymás kezéből, kezében rángatják a gyeplőt és "jó kocsis" módjára szidják egymást. Közben szegény lovak (a nép) meg csak áll és nem tudja eldönteni, hogy most akkor merre is tovább...
Persze a mai politikusainknak - pártállástól függetlenül - ez mindegy, mert nem az ország sorsa, hanem a saját zsebük a fontos! A hatalmi harc is csak egy színjáték, mióta megszavazták a képviselők béremelését, hiszen minden ciklusban ugyanazokat ülteti vissza ez a balga nép a székekbe...
(No ezután biztos megint le leszek hallgatva.)

Üdv: Laci

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Komolyan kérdezlek! Melyik országban élsz? Neked tettszik az ami most van? neked tettszik az, hogy a kormány gondol egyet, belenyúl egy magánjogi szerződésben és elveszi az emberektől a 3000 milliárd megtakarított pénzüket. Tudod ennek a pénznek most a helyét, hogy hol található meg? Neked tettszik az amikor elveszik a gazdák földjeit és olyan kormány közeli emberek kapják meg akiknek fogalmuk sincs a főld megműveléséről? neked tettszik az, hogy egy kalap alá veszik a csalókat és a valóban beteg embereket és így olyan emberek halnak meg ellátás hiányában, akik valóban betegek? Most a leszázalékoltakról beszélek. Neked tettszik az, hogy egy miniszterelnök egy személkyben dönt egy gyilkos elengedéséről? Neked tettszik az, hogy nyiltan a képedbe monyda a miniszterelnök, hogy hazudik? (ne azt figyeljék mit mondok, hanem azt amit cselekszem).
Tudod ez egy nyilt bevallása annak, hogy nem mond igazat, mert mást mond, mint amit csinál.
neked tettszik az ami a trafik pájázatokkal csinálnak? Ma hallhatod hangfelvételen azt amit beszélnek, hogy miként osztogatják szét a piacot. Neked tettszenek a visszamenőlegesen megalkotott törvények amik csak 2002.-ig visszamenőleges hatájú? Nincs ennek egy bosszú szaga? egy kicsit sem?
Te elfogod majd temetni a mamádat, vagy a gyerekedet? Kiásod majd nekik a gödröt?
Mennyi mindenről meséljek még, vagy mennyi kérdést tegyek a számodra fel?
De tényleg! Te melyik országban élsz?
Tibi

0

ELKO4
ELKO4 picture

Bizony bizony... És még mennyi minden van amit kihagytál...
Pl. amit összehazudozott a tandíjról, vagy amit most művelnek a választási törvényekkel, a kampányfinanszírozással, vagy az egyházak lefizetése hogy a papok kampánybeszédeket mondjanak a szósazékről, az Unió és az IMF állandó fikázása, a szerencsejátékpiac 3 nap alatt történő felszámolása, a hókáosz amatőr kezelése majd az egész tagadása, a neonácik kitüntetése, a forráskivonások az egészségügyből, a felcsúti stadionberuházás...

Közben megy a sikerpropaganda, persze ha valami nem sikerül (elég sokminden nem sikerül) akkor az az elmúltnyócév meg a kommunisták miatt van, meg különben is állandóan támadják Magyarországot pénzügyi spekulációkkal, meg a tököm tudja mivel.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Azok vették el tőlünk a legtöbbet, akik elprivatizálták az egész országot! Akik fillérekért eladtak mindent. Akik miatt Magyarországon már nincs egyáltalán(az egy mezőgazdaságot kivéve) magyar kézben termelőeszköz. Magyarországon volt gépipar, volt elektromos ipar, textilipar, cukorgyárak, növényolajgyárak, gyógyszeripar stb...! Ezek egy részét az Antall kormány alatt, de a legnagyobb részét az SzDSz-MSzP kormány alatt fillérekért(persze néhány embernek a svájci bankszámlája megnőtt közben) elkótyavetyélték! A nyugatiak persze kapva kaptak a privatizáción! Na, nem a korszerűtlen technológia kellett nekik, hanem elsősorban a piac, ahol el tudják adni a termékeiket! Ja, hogy közben lett Magyarországon másfél millió munkanélküli? Nincs pénzük az embereknek miből fenntartani magukat? Nincs miből vásárolni? Nem baj, majd adunk mi kölcsön, mondja a nyugat és legfőbb szószólója az IMF! Aztán fizethetnek majd az unokáitok is életük végéig és a végén nem lesz már sem földetek, sem vizetek, sem otthonotok! "El lehet menni!" Megmondta ezt Pinokkió(Gyurcsány) nyiltan. Akinek nem tetszik az mehet! Privatizálni akarták az egészségügyet is,(de jó is lett volna, ugye?). Kezdték a vizitdíjjal, aztán következtek volna a kórházak. A nagy sárga házat sikerült elkótyavetyélniük és a bolondokat szélnek eresztették, a mai napig tele van velük az utca. Annyira ostobák voltak, hogy még az aranytojást tojó tyúkokat a közszolgáltató cégeket is elprivatizálták. Persze ott is jól jártak egyesek, a mások rovására. Orbán csak gátat szab ennek a szabad rablásnak, illetve amit tud visszaszerez!
Üdv: lizakl

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia lizaki !
Csak a tisztánlátásod véget olvasd végig !
Most még megnézheted kinek a nevén vannak a gazdaságok !
Nonszensz az egész !
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ez még mindig jobb, mintha német, francia vagy osztrák tulajdonba került volna, mint ahogyan a gáz, az áram és a gáz szolgáltatók! Vagy talán te ezt nem így látod:
Üdv: lizakl

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia lizaki !
Nem így látom !
Aki lop az lop, mindegy milyen nemzetiségű !
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

ELKO4
ELKO4 picture

Na ide ügyelj!
Jelenleg egy magyar tulajdonban lévő kis takarékszövetkezetben van az ELKO4 Bt. számlája. Havi 3179Ft-Ft fizetek összesen, ebből 2082Ft a számlavezetési díj.
Most találtam egy mocskos rohadt kapitalista bankot, ahol 729Ft az alapdíj, a többi költségnek most fogok utánajárni.

A pécsiek visszavették a francia cégtől a vízműt, (merthogy a francia tulajdonú cég kitalicskázta a pénzt...) és utána 2 év alatt 16%-kal emelték a vízdíjat, azaz ennyivel többet vettek ki a magyar emberek zsebéből. Ha a francia cég valóban olyan sokat talicskázott ki, azaz akkora extraprofit volt a vízen, akkor miért kellett még tovább emelni?

Üdv.

Tamás

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Elmúltnyolcév.
Kommunisták.
Európai Unió.
IMF kölcsön.
Gyurcsányferenc.
Sukoró ügy.
Elmúttnyóccév.
Balatonöszöd.
bajnaigordon
emtévészékház.
elmúttnyóccév
kurucinfó.
komenyisták.
Ájemef.
Zunijó.

Unalmas. Ezt ismételgeti a papagájkommandó. Meg a propaganda, hogy bezzeg most milyen jó nekünk. Magyarország jobban teljesít.
Na persze.

Szép dolog, ha valaki feltétlen hűséges a Párthoz és a Vezérhez, de ahol erre a többség nem vevő, ott kár nyomni a propagandát.
Egyébként meg Antallék. Az MDF egy része most a Fidesz soraiban ücsörög.
Hozzáteszem, hogy az előző kormány sem volt szent, hibáztak, nem keveset, de legalább nem egy ember kezében összpontosult az összes hatalom, így nem fenyegetett az önkényuralom lehetősége.

0

city217
city217 picture

Szia.
Ennyi butaságot egyszuszra, csak gratulálni tudok.
Látom tényleg félázsiai népség vagyunk, piros pöttyel a seggünkön.
Üdv.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Neked butaság, másnak igazság! Van, aki felismeri a népe érdekeit és van aki nem lát tovább az orránál! Azért a 2/3-ad mutatja, hogy egyre többen vannak akik felismerik!
Üdv és szép napot neked: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia lizaki.

Mit tudsz mondani erről a sokat hangoztatott 2/3.-ról. Számszerűen mennyi is az a 2/3? Mi is valójában az a nagyon hangoztatott történelmi 2/3?
Segítek. Ez a történelmi 2/3 az ország 8 választópolgárainak a megjelentjeiből szavaztak 2.7 millióan a jelenlegi kormányra amit aa megjelentek 52% része volt. Ez ugye nem 2/3! Akkor valóságos 2/3.-ról ne beszéljen a jobboldal. Főleg ne történelmiről, mert én emlékszem, hogy közel, 3.4 millió szimpatizánsa is volt már ebben az országban a kormány részére. Ezt lehetne történelminek nevezni. Mégsem éltek vissza a hatalommal!

Tudod már a jobboltal szerintem már az 1.5 milliót sem éri el a teljes lakosság körében. Ugye tudod mennyi az országunk lakossága? Akkor ne beszélj itt semmiféle többségről, mert kiröhögnek.

Talán gondolkodj el, hogy valóban jól gondolkodsz-e vagy esetleg más gondolkodik helyetted?

Mindenesetre 2014.-ben ez a kormány megy a levesbe és a vezetők, hogy békesség legyen ebben az országban és ne legyen lehetőség a vezér alakoknak forradalmat csinálni, mennek a börtönbe. Én biztosan ezen leszek és minden jelenlegi ellenzéki fórumon ezt felhozom, hogy elkerülhessük a kormányváltás utáni zavargásokat.

Üdv Tibi

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, csakyt!
Szerintem egyszerűsitsünk egy kicsit:mondjuk, 51% szavazott. Ennek 53%-a a FIDESZ-re. ez mindösszesen - az összes szavazóra vetitve - ha tetszik, ha nem, 27%-ot jelent, nem? Ergo, 8 milliü szavazőval számolva mindössze 2.17 milliót (aminek a fele már el is tűnt ide-oda).
Mármost: én tanultam némi felsőfokú matekot, de a jó Istennek sem értem meg, hogyan lehet a 27% 2/3-ad,amikor 1/3 sincs, illetve, hogy egy 10 milliós országban 2.17 millió hogyan lehet az elsöprő (történelmi, hihetetlen, fantasztikus, stb.) többség?
Biztos nagyon ostoba vagyok, de majd a narancsszinű mineden-tudás letéteményesei talán mevilágitják setét elmémet!
A legjobbakat: Thanatos

0

lizakl
lizakl picture
*****

Drága aranyos thanatos!
Akkor fel kell, hogy világosítsalak, a választási rendszerek már csak ilyenek! Azok akik még arra sem vették a fáradságot, hogy elmenjenek szavazni, azok a világ semelyik pontján sem reklamálhatnak! Tetszettek volna elmenni szavazni és nem a FIDESZ-t választani! Ez ilyen egyszerű!

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ez nem érv! Aki nem ment el szavazni sem, az magára vessen és utólag már ne reklamáljon! Ha lusta volt arra, hogy négy évente egyszer a kocsma helyett elmenjen szavazni, az bizony utólag már nem reklamálhat! Várnia kell négy évet a következő választásig! De, szerintem a 2014-es választáson a FIDESZ-KDNP(ha nem is 2/3-dal) nyerni fog és a Jobbikkal meg lesz a 2/3-a is ha kell! A Jobbik ugyan nem fog koalícióra lépni velük, de ha úgy látja jónak, hogy az Magyarország érdeke, akkor meg fogja szavazni a 2/3-os törvényeket!
Üdv: lizakl

0

ELKO4
ELKO4 picture

Sanszos hogy megnyerik 2014-ben.
Bár, legyen is bármi, a Fidesz minden eredménnyel "nyer".

Üdv.

Tamás

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Várd meg a következő szabad választást (ha lesz egyáltalán!!!) azzal a 2/3-dal...
A Fideszed rengeteget veszített a népszerűségéből, igazából a szavazatok jó része NEM NEKI, hanem a SZOCIK ELLEN konkrétabban Gyurcsány és a megszorítások ellen szólt! (Ne felejtsd el, hogy az előző választásokat elbukta a fidesz, ez sem véletlen. Akkor elszámolták magukat, de aztán utána kapóra jött az öszödi ügy. )
Ezt szereti elfelejteni Viktor is, meg a Fidesz hívők is!
Sajna a legtöbb ember nem gondolt bele, hogy ekkora többséggel a hatalmat nem egyetlen párt, hanem egy olyan személy kezébe adni, mint O.V., dőreség. Én hiába fejeztem ki annakidején aggályaimat ez ügyben az ismerősök körében, letorkolltak, meg egyből szocibérenc, sőt egyeseknél kommunista lettem...csak mert sejtettem, mire képes ez a...(ide viszont már nem merek írni semmit) és még az elején vagyunk.
Most isszák, isszuk a levét ennek. És nem a gazdasági megszorításokra gondolok, mert a nadrágszíjat összehúzni szükséges rossz, másnak sem lett volna más választása.Ezt régen meg kellett volna tenni, de eddig ezt senki nem merte, nem tudta meglépni, mert az akkori ellenzék rögtön beintett. (Bokros csomag, vizitdíj, tandíj (ugyebár...) stbstb.)
De az alapvető jogokat, (pl. a szólásszabadságot) megcsonkítani, a médiát totális kontroll alá gyűrni, kormányzati szócsövet csinálni belőle, (bár ezt mindenki eljátssza, navajon miért...?) ellopni nyíltan felvállalva milliárdokat, nyílt mutyizás, bebetonozás, ragaszkodás a hatalomhoz, ellenfelek eltüntetése, (egyenlőre még csak a közéletből...) lejáratása, az emberek tudatos, szándékos megosztása, félrevezetése, hazudozás, hazudozás, hazudozás stbstb. (folytathatnám napestig) erre az országnak semmi szüksége nincs, és ez nem egészséges. Ezek egy diktatúrára jellemző szösszenetek.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Konkrétan melyik médiát is korlátozták? Melyiket ia tiltották be? Az ATV-t? A Klubrádiót? A Népszabadságot vagy a Népszavát? Én egyenlőre csak arról tudok, hogy a kurucinfo-t szeretnék korlátozni! Az meg talán éppen egy amerikai szerveren van? Minő pech!
Üdv: lizakl

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Feladom. Most lehet, hogy sértőt fogok írni, és felfüggesztést kapok, de agymosottakkal nem tudok mit kezdeni. Ehhez én kevés vagyok. Elhallgattam.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Gondolom az "agymosott" az én vagyok!? Ez az egyik különbség köztünk, hogy vannak akik képtelenek elviselni azt, hogy lehet másképpen is gondolkodni! Lehet a véleményünk valamiről teljesen más és azért mégsem kell a földbe döngölni a másikat, nem kell agymosottnak, gyengeelméjűnek, idiótának kikiáltani csak azért mert valamit másképpen lát vagy gondol! Feladni pedig soha nem szabad! Nem egy olyan emberrel volt dolgom, akik úgy gondolkodtak mint te, de ma már megváltozott a nézetük és legalább elfogadják azt, hogy lehet más is egy vélemény! Ugyanígy viselkedik egyébként az EU is! Szentül meg van győződve róla, hogy a bölcsek köve az ő zsebében van és aki másképpen gondolkodik, az mind hülye! Az eredménye ennek pedig az, hogy az EU van válságban, az EU vergődik, csúszik lefelé, miközben az EU-n kívül vidáman zajlik az élet!
Üdv és szép napot Neked: lizakl

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Elnézést kérek, kicsit erős voltam. Azért gyengeelméjűnek nem neveztelek, és nem is tartalak annak. Csak az a baj, hogy egyféle megvilágításból látod a dolgokat, és a szemellenző miatt nem veszed észre, mi folyik itt valójában. Nem az EU a fő ellenségünk. A fő ellenség itt van köztünk. Azok, akik megosztják a társadalmat, mérgezik a közhangulatot. Az EU-nak ehhez semmi köze.
Ami az EU helyzetét illeti, felhígult, pár ország viszi a vállán az egészet, ez érthetően nem tetszik nekik. Viszont ezek az országok vannak olyan helyzetben, hogy kirántsák a sz...ból az egészet. De ők jól tudják, hogy egységben az erő. Ennek viszont ára van. Néha esetleg bele akarnak szólni a tagállamok gazdasági ügyeibe, és szeretnék az átlátni. Ez valamiért Viktorunknak nem tetszik...

Az a baj, hogy a jelenlegi legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP vezetőjének, Mesterházynak is van hasonló beütése, és egy jól fejlett kisebbségi komplexusa. Szerintem. Vonáék jobbak lennének? Aligha.
Alapvetően egyébként nem a Fidesszel van bajom, (de nem vagyok narancsszínű sem), hanem O.V.-ral, merthogy most ő a Párt és a Kormány. Egy személyben.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Az EU a kezdetektől kettős mércével mér! A magyar gazdák a kezdetektől nem kaptak olyan támogatást mint pl. a franciák! Jelenleg olyan dolgok miatt támadja Magyarországot ami az EU más országaiban is megvan! Illetve nincs! Van olyan EU tagország ahol még Alkotmánybíróság sincs, sőt még Alkotmány sincs! Az miért nem zavarja az EU-t? Az a baj, hogy sokan nem ismerik fel, hogy az EU nem a tagországok érdekeit szolgálja, hanem a multinacionális vállalatokét és a bankokét! Orbán relépett ezeknek a multiknak a tyúkszemére, korlátozza a pénzszivattyúk által kivihető hasznot! Ez itt a legnagyobb baj! Az úgynevezett "emberi jogok" vagy "szabadságjogok" a lekevésbé sem izgatják az EU-t! Nem érdeklik őket sem a Benes-dekrétumok, sem a szlovákiai nyelvtörvény(ami mellesleg ellentétes a Szlovák Alkotmánnyal is!), sem az, hogy verik a magyarokat csak azért mert magyarok(Malina Hedvig esete). Az EU nekünk kb. annyit ér mint egy kifújt tojás!

0

lizakl
lizakl picture
*****

Ja, és még egy! Miért kell annak úgy lennie, hogy miközben mindenkinek nyugdíjba kell mennie 62 éves korában(illetve ez fokozatosan emelkedik majd 65-re). Addig a bírók maradhatnak 70 éves korukig? Mi indokolja ezt a kivételezést? Szerintem semmi! Csak egyedül az EU.

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

...-...

Most már tényleg betartom az ígéretem. Elhallgatok.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ahogy gondolod. Elvégre ez egy szabad ország!
Ugye? :super:

0

ELKO4
ELKO4 picture

Én még írok, bár tudom hogy reménytelen...

Üdv.

Tamás

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Honnan tudod, hogy ki van már korlátozva és ki nem? Tudod egy diktatúrában a korlátozások soha nem derülnek ki. Vagyis a XXI. században ki fog, de csak idővel és nagyon nehezen. Tudod, te csak arról tudsz, amiről hallottál. Amiről nem beszélnek azt nem tudod. Tudsz te arról, hogy most nem is olyan régen valamelyik kihelyezett kormányűlésre érkező kormány munkatársait szállító autóbusz ablakait kővel megdobálva betörték? Ha tudsz, mikor tudtad meg? Tudtad, hogy nem is olyan régen a Navracsis egyik külföldön történt beszédét a hallgatók otthagyták? Ha tudsz, mikor tudtad meg? Adtak-e erről aznap hiradást a hírannyagok?
Honnan tudod, hány internetes oldal szünt már meg, a kormány végett? nem tuzdhatod, mert ezeket eltitkolják! Tudod-e az okát, hogy az Origo fórum miért csukott be? Hiszen napi több ezer hozzászólás érkezett oda. Az egyik leg népszerűbb politikai fórum volt. Mit tudsz? Miért zárták be?
Amúgy meg legyél nyugodt, nem a koruc oldal végett találták ki ezt. Az egy jelentéktelen oldal, mert csak a saját jobbikos szimpatizánsok olvassák. Itt a fecebook a cél. Ezt elhiheted! Éspedig ezért, mert nem tettszik a kormánynak az, hogy a fecebook.-on is léteznek közvélemény kutatások amik a kormány számára nem igazán kedvező, és ez a kormány az emberek birka efektusától félnek.
közvélemény kutatás_link
üdv Tibi

0

ELKO4
ELKO4 picture

A jelenlegi hatalom számára feldolgozhatatlan hogy az övökétől eltérő vélemények is létezhetnek. Meg is tesznek mindent azért hogy elhallga(tta)ssák.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Ugyan már!
A Facebookot a legkönnyebb manipulálni! Még csak különösebb szaktudás sem kell hozzá.
A Facebook nem mérvadó semmilyen téren!
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Ha olvastad az írásaimat itt az oldalon más témákban is, akkor olvashattad mi volt a munkám nagyon sokáig.
A médiában dolgoztam 1989.-től 2012 decemberéig! Hangmérnök voltam. Csináltam egy két riportot és látom a valóságot. Azt is tudom, hogy mi, hogy működik. Tudod egy közvélemyén kutatásnál ha területen történik, akkor kiadják az előre megszerkesztett kérdéseket, amik úgy vannak megfogalmazva ahogy a megfogalmazó politikai beállítottsága igényeinek megfelel. Majd kiadja, hogy melyik nap menjenek ki a munkatársak a kérdőívekkel és meghatározzák, hol kérdezősködjenek. Tudod A helynek, az időnek, nagyon nagyon nagy a befolyásoló tényezője. nem mindegy, hogy a Bac csomópontra küldik ki a kérdezőt, vagy a XIII. kerületbe a Lehel piachoz. Tudod, az sem mindegy, hogy a telefonos kérdéseknél kiket hívnak fel. Ezek, vonalas készülékek. Vonalas készüléke meg szegény embernek nem igazán van!

Szóval a leg megbízhatobb közvélemény kutatás, az itt a neten van, amitől ez a hatalom fél! Próbáld meg meghatározni például ebben a topikban, hogy mennyi a kormányt védő álláspont és mennyi az ellen vélemény. Megdöbbensz majd az eredményen.
Szóval, ezért akarja a jelenlegi kormány az internetet is cenzúrázni!
Üdv Tibi

0

ELKO4
ELKO4 picture

Igen. Orbán visszaszerzi. Sajátmagának meg a talpnyalóinak.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Orbán magának?
Javaslom, hogy nézd meg és hasonlítsd össze Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatát! De, ha megnézhetnéd más MSzP-s és volt MSzP-s vagyonnyilatkozatát, hát elámulnál és talán el is gondolkodnál!
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Mit kell megnézni? A két vagyonnyilatkozatot? És melyik hazudik? Szerinted? Mert én tudom. Azt tudom, hogy 2010 előtt ha beütöttem valamit a keresőbe, azonnal láthattam a régi dolgokat is. Ha beírtam, hogy Horn Gyula, akkor a legelső megjelenés nem a legutolsó dátum volt, hanem a Horn legnézetteb dolgai. Most minden elvan tüntetve és iszonyú munka kell ahhoz, hogy egy 1993.-as történésnek utána keressek. Hiába szűkítek és írok be dátumot. Cenzúrűzva és rendezve vannak.
De mond, Az Orbánnak milyen vállalkozásai voltak, hogy összeakarod hasonlítani az Orbánnal? Mond el az Orbán azon tevékenységeit amivel vagyonra tehet szert. Van vagyona, de miből? Mint tudjuk a szőlő gazdálkodása óta, hogy semmi nincs a nevén!
Beszélsz az MSZP vagyonáról? Arról is beszélhetnél, hogy 2010.-ben több mint 2.5 milliárd adósággal rendelkezett a fidesz!!!!!! 2011 januárban mitől lett nyereséges? Hogy történhetett ez meg? hova tönt több mint 2.5 milliárd adósága?
Segítesz ezeket megtudnunk. Ha már hasonlítgatunk!
Üdv Tibi

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Csak hogy politikailag korrekt legyen.Egy másik aspektus.
Üdv! Kalex

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia Tranzix!
Megnéztem! Nagyon jó! Köszi.
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.

Igen és a legvalószínűbb, hogy nem a kuruc a legfőbb ellenség, hanem a facebook. Ez az ami nem tettszik a kormánynak, mert ott elég durva sértő megfogalmazások is léteznek. A kuruc oldal a fecabook mellett eltörpűl. Ráadásul a facebook egy olyan oldal ami jóval látogatottab és olyan információkat képes a világ számára felszinre hozni, ami ennek a kormánynak nem tettsző. Szóval az én megítélésem is az, hogy csúnya világ jön ha hagyja ez a birka nép!

Tibi

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Nyilván én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, mintha tagjai lennénk valami EU nevű ellenséges szoclib bagázsnak. Ennek a bandának az alapszabálya garantálja az internet korlátlan, ingyenes hozzáférhetőségét és függetlenségét.
(Azt csak félve jegyzem meg: anyjukat is zárolhatják, van olyan kereső - izzószál - , amivel szemben még Pártunk és Kormányunk is tehetetlen...Ha ezek után a demokrácia jegyében letartóztatnak,remélem, a Tanya saját eltűntjének tekint!)
A legjobbakat: Thanatos

0

Pages

Sponsored links