You are here

Politikai adok-kapok (csak erős idegzetűeknek)! (lezárva)

502 posts / 0 new
Last post

Pages

Comments
lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ezt én pont fordítva látom! A mai sajtó túlnyomó többsége balliberális beállítottságú! Többnyire kritika nélkül kiszolgálja a háttérben lévő(és a kormányokat befolyás alatt tartó) multinacionális vállalatokat és bankokat! Ezért is támadja szinte egész Európa a magyar kormányt(tisztelet a kevés kivételnek). Európa soha nem szerette a magyarokat(lásd a pozsonyi csatát a kilencszázas években) vagy lásd Trianont! De, nem is kell, hogy szeressenek, elég ha tisztelnek bennünket, mint ahogy mi is tiszteletben tartjuk a többi népet!
Üdv: lizakl

0

boros.karoly0923
boros.karoly0923 picture

Üdv lizakl.

Tökéletesen igazad van. Ha csak a Népszabadságra, és a Népszavára gondolok már akkor is ők vannak előnyben. Nem beszélve, még számos orgánumról.
És közben mindenki tudja, hogy hazudnak. Lásd, a legutóbbi Magyarországi zsidók összeírásáról szóló tudósításukat.
Károly

0

ELKO4
ELKO4 picture

Üdv,

hol van az e rettenet sok balliberális sajtó?
Azt, hogy korábban miért nem szerették a magyarokat (ha ugyan így volt) nem tudom, de az tény hogy sokszor álltunk a rossz oldalra.

Azt nem gondolom hogy jelenleg nem szeretik a magyarokat, viszont azt tudom hogy a kormányt (és nem a magyarokat) elég sok kritika éri mostanában. Lehet hogy nem kellene mindent erőből megoldani, nem kéne mindenkit fikázni meg kioktatni (legutóbb épp Merkelt a tankokkal kapcsolatban), nem kéne folyamatosan belehugyozni a zongorába és akkor toleránsabbak lennének irántunk.
Persze, megvalósíthatjuk a független magyar államot, csak ahhoz ki kellene lépni az unióból, vissza kellene fizetni a kölcsönt és vissza kellene utasítani az uniós támogatásokat, és előre a független magyar államért.
Bár, én ezt nem támogatom.

Üdv.

Tamás

0

dehogyisnem
dehogyisnem picture

Szia!
Bocsáss meg, egy apró megjegyzés!
Milyen kölcsön, milyen uniós támogatás? Te személyesen tényleg tartozol kb 2 millió forinttal valamilyen hárombetűs globális piramisjáték szervezőnek (IMF) Mert én nem. Hát nem mi zsebünkből húzta ki az unió azt a pénzt amit most nagylelkűen visszacsorgat ?( kb a tizedét) Csak tudd, hogy nem hogy mi tartozunk, hanem összességében minden egyes magyar polgár zsebéből hozzávetőlegesen egy komplett középkategóriás lakás árát (kb 10 millió ft) lopták ki a gengszterváltás óta azok akik ma a passzát szelet fújkodják.
A függetlenség amúgy egy ilyen kicsi ország esetében valóban nehezen kivitelezhető. Az únióból kilépés meg nem nagy kunszt, magától is össze fog zuhanni.

Tibor

0

ELKO4
ELKO4 picture

Felhívnám a figyelmedet arra, hogy az IMF kölcsön felvételből minden kormány kivette a részét, ez nem kizárólag a balliberálisok privilégiuma. Valamint ne feledkezzünk meg arról, hogy a kölcsönfelvétel jelenleg is folytatódik, államkötvények formájában és az IMF hitel kamatának háromszorosát kell érte fizetni. Szerinted ezt ki fogja kifizetni? A Fidesz frakció majd összedobja?

A zsebünkből kihúzott pénzről, és annak a tizedének visszacsorgatásáról konkrét adatokat, autentikus forrásokat tudnál hozni? Mert anélkül csak zavaros hadoválás az egész.

Az Unió várható összezuhanása a jobboldali, félőrült összeesküvés elmélet hirdetők beteg elméjében született meg. Én nem hibáztatom azokat akik bekajálják, mert ez egy könnyen eladható, olcsó duma, ennek megértéséhez önálló gondolkodás nem szükséges. Ha ez igaz, és valóban gyarmatnak tekint minket az Unió, akkor eggyel több ok miatt nem értem, hogy Viktor miért csak verbálisan olyan vagány. Akkor tényleg egy tollvonással ki lehet lépni aztán vége ennek a borzasztó "uniós rémálomnak".

Így tehát az unió várható összeomlásáról: velem együtt bizonyára sok magyar szívesen venne a nyakába olyan válságot és olyan jövőképet, mint ami szegény nyugati uniós államokat fenyegeti.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Minket csak akkor "szeretnek" ha minden kívánságukat szolgai módon teljesítjük! Erre volt jó az SzDSz-MSzP kormány és most ezért támogatja a nyugat Bajnait! A lényeg, hogy folyamatosan tudják működtetni a pénzszivattyúkat és vigyék ki Magyarországról a hasznot!
Ez, az újkori kizsákmányolás és rabszolgaság!
Üdv: lizakl

0

ELKO4
ELKO4 picture

Innen kivinni?
Mit?
Ez tipikus szélsőjobbos hozzáállás, lehet hogy nem az Echo TV-n kellene szocelizálódni...
Bajnait szerintem leginkább azért támogatják, mert képes normálisan és emberi hangon megnyilvánulni, ellentétben a jelenlegi miniszterelnökkel, akinek dől ki a szar a száján ha megszólal.

Üdv.

Tamás

0

Kékestévé
Kékestévé picture

Kékestévé
ELKO4 Tamás ezt írod: ... akinek dől ki a szar a száján ha megszólal.
Éppen csak beleolvastam a beszélgetésetekbe, de már elég is volt ennyi.
Úgy gondolom leginkább Rád jellemző amit fent írtál.

0

ELKO4
ELKO4 picture

Üdv,

jelenleg ennél finomabb és találóbb kifejezeést nem találok a miniszterelnök megnyilvánulásaira. Megértem hogy ez nem mindenkinek tetszik, de a dolog jelenleg úgy áll, hogy lassan már heti-napi szinten fikáz, oktat ki, másokat, végtelenül pökhendi, arrogáns. Az a baj hogy ezt miniszterelnökként teszi, és kvázi Magyarországot képviseli. Hangoztatja is előszeretettel hogy "a magyar emberek nemet mondtak...." "a magyarok ellen összefogtak..." mintha az őt ért kritika minden magyarnak szólna.
Kiváncsi lennék, jelenleg hány ember érzi úgy, hogy a miniszterelnök erre kapott felhatalmazást amit most tesz.

Üdv.

Tamás

0

welding alt
welding alt picture

Szia Tamás!

A határon kivüliek is látják, mi történik az anyaországban. Nem volt szándékomban e témához hozzászólni, de az alábbi mondatodat csak így tudom kommentálni: "Bajnait szerintem leginkább azért támogatják, mert képes normálisan és emberi hangon megnyilvánulni" GI-GÁ-GÁ !!!!

Üdv!János

0

ELKO4
ELKO4 picture

Roppant hálás lennék ha a gágogás helyett tényekkel próbálnál érvelni.

Ehhez a fajta böfögéshez nem kell semmiféle intellektuális teljesítmény, el lehet így cseverészni, de semmi értelme. Legalábbis szerintem.

Üdv.

Tamás

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

"de az alábbi mondatodat csak így tudom kommentálni: "Bajnait szerintem leginkább azért támogatják, mert képes normálisan és emberi hangon megnyilvánulni" GI-GÁ-GÁ !!!!"
Szerintem érdemes lenne utána olvasnod a témának. Ez a szöveg a lakájmédia tipikus dumája. Persze vannak akiket a tények nem zavarnak.

Üdv! Kalex

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Kalexet kiegészitendő: van egy -két apróság, ami elsikkadt valahogyan. Pl.: Bajnaiék több, mint 10 milliárddal próbálták megmenteni a GÁ-GÁ-t. Nem sikerült, a saját pénzük úszott (hehe, de k. jó, mi?!), szemben az álszent "kártéritéssel", "deviza adósság kezeléssel", ahol mindvégig KÖLTSÉGVETÉSI pénzről beszélünk!
Egyébként: homo sapiens információk nélkül nem dönt, főként nem deklarál, szerintem!
A legjobbakat: Thanatos

0

welding alt
welding alt picture

Szia Kalex!

Lehetőleg pártatlanul, hogy állást tudjak foglalni bizonyos témákkal kapcsolatban, ezért - időm ha engedi- a nálunk kábelen fogható összes magyar adó, hír és "kerekasztal" -ban elhagzottakat nyomon követem. Egy ember ,csak akkor tud kialakítani véleményt valamiről , ha ismeri mindkét fél álláspontját. Nem szakadtam el a realítástól, nem kértem az állampolgárságot ( tehetném , jogom van rá ), de a belső torzsalkodás, határon kivülről nézve ...lesújtó.
Reakcióm Bajnaira...ez volt. Minden politikus tesz jót és rosszat,idő kell míg kiderül,hogy az adott lépés jó-e a többségnek.

Üdv! János

0

ELKO4
ELKO4 picture

Úgy látom, némelyeknél eredményes a papagálykommandó.
Liba. Rezsicsökkentés. Elmúltnyócév. Nem leszünk gyarmat. Liba. Elmúltnyócév. Rezsicsökkentés. Liba. Rezsicsökkentés. Elmúltnyócév. Liba. Rezsicsökkentés. Elmúltnyócév. Nem leszünk gyarmat. Liba. Nem leszünk gyarmat. Rezsicsökkentés. Liba. Rezsicsökkentés.

Ezeket kell ismételgetni, és akkor az emberek elhiszik, hogy minden apró eredmény amit elérünk, az a kormány érdeme, az új rezsicsekken még szerepel is, hogy emlékezzünk, kinek kell megköszönni, és az a bizonyos "szabad" sajtó is ezt propagálja.
Viszont ha valami nem sikerül, annak az a mocskos Unijó, meg a szarvas-patás Bajnai az oka. Még jó hogy itt van a mi bölcs vezérünk, és majd jól megvéd minket (mióta a magányugdíj pénzemre is a Gabika vigyáz, tudom hogy jó helyen van!)
Üdv.

Tamás

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
"Reakcióm Bajnaira...ez volt. Minden politikus tesz jót és rosszat,idő kell míg kiderül,hogy az adott lépés jó-e a többségnek."
Értékelem, az őszinte soraidat, de az álláspontom változatlanul: olvass utána a hivatkozott történéseknek. Valamit jelenthet, hogy az összes ezzel kapcsolatos vádaskodásnak az lett a vége, hogy Bajnai jogerősen megnyerte a személyiségi jogi pereit. A karaktergyilkosságnak csupán az a célja, hogy a szóba jöhető vetélytársat lehetőleg leamortizálják. Tipikus "kabátlopási ügy". Megfontolandó az is, hogy miért most kínálnak a károsultaknak jóvátételt. Miért nem 3 évvel ezelőtt, mikor Bajnai még nem szerepelt a porondon? Hidd el ami a határon kívülről nézve lesújtó, az innen belülről megélve katasztrofális. Rövidesen elérjük, hogy a határ fordítva lesz lezárva. Akkor én is megyek ki a gyerekemhez.

Üdv! Kalex

0

welding alt
welding alt picture

Szia Kalex!

Köszönöm válaszod. Értettem. Sajnos, ujjaim képtelenek követni gondolataim a billentyűzeten, ezért a továbbiakban, csak olvasom a hozzászólásokat. A szakmát sosem kevertem össze a politikával és a nemzetiségi hovatartozásal. Bizom abban, hogy eltérő politikai nézeteink ellenére, a villamosság szeretete egyre jobban egységesé kovácsolja a Tanya tagjait, és látogatóit.

Üdv!welding alt

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Az, hogy Bajnai megnyerte a személyiségi pereket, csak az igazságszolgáltatásunk tökéletlenségét bizonyítja! Mint ahogyan Kaiser Ede elítélése mint "móri mészáros" vagy a közelmúltban négy év fogvatartás után kiengedett gyilkosok esete! Ezek kizárólag az igazságszolgáltatás impotenciáját mutatják! Semmi egyebet.
Üdv: lizakl

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
" Ezek kizárólag az igazságszolgáltatás impotenciáját mutatják! Semmi egyebet."
Ezt a gondolatmenetet hívják úgy: csúsztatás.
Bajnai esetében legalább 6 első fokú bíróság, és 3 másodfokú mondta ki az ítéleteket egybehangzóan. Az általad felemlegetett esetben pont a hatalomnak való megfelelni vágyás okozta a hibás ítéletet, illetve az ügyészség slendriánsága, mivel a valódi bűnösök vád alá helyezése helyett kijelölt bűnösöket igyekeztek kreálni nemlétező ügyekben. (Molnár, Hunvald, Sukoró ügy, stb.)

Üdv! Kalex

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Bajnai, saját maga mondta, hogy: "... nem értettünk hozzá!..." Már elnézést kérek, de ha én nem értek valamihez, teszem azt nem tudom valakinek kivenni a vakbelét, akkor nem is kísérletezek rajta! Ha bebizonyosodik, hogy miközben átvették a libákat, de nem fizettek értük, azonközben pénzt mentettek offshore cégekbe a Wallistól, nos akkor nehéz helyzetbe kerül ez a derék Bajnai! Valamint remélem, hogy a Karsai féle dossziék is a nyilvánosságra kerülnek valamikor, és akkor a derék Bajnai karrierjének annyi!

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, Szaki!
És mennyiért is árulja Magyarország(?) az állampolgárságot - történetesen egy off-shore cégen keresztül? 300 ezer euroért, ugye? És hová lészen az 50 ezer??
Ehhez képest a GÁ-GÁ lónemiszerv, nem?
A legjobbakat: Thanatos

0

ELKO4
ELKO4 picture

Jó volna tudni hogy az a bizonyos (többnyire Fideszes források által idézett) mondat valójában mikor, hol, milyen összefüggésben hangzott el. Ezt nem sikerült kiderítenem, mert mindig csak ezt idézik. Megköszönném ha segítenél!
A másik: nem csak hogy nem bizonyosodott be hogy kimentették a pénzeket, hanem éppenhogy cáfolni sikerült, többek között erre alapozva nyerte meg jogerősen az összes eddigi pert. Annak, hogy ez viszonylag egyszerűen sikerült, két oka lehet. Az egyik, hogy Bajnai vétlen az ügyben. A másik lehetséges ok, hogy a 2010 óta tartó Nemzeti Együttműködés rendszerében, a kormánypárt 2/3-os felhatalmazása mellett a bíróságok és ügyészségek nem függetlenek.
Üdv.

Tamás

0

ELKO4
ELKO4 picture

" Megfontolandó az is, hogy miért most kínálnak a károsultaknak jóvátételt." ... valamint engem az is érdekelne, hogy a tönkrement Zalahús és Zalabaromfi károsultjait miért nem kártalanítják? Szűkebb hazámban történt az eset, voltak ezzel összefüggésben csődbejutott beszállítók, kisvállalkozások bőven. Biztos ők is örülnének neki ha foglalkozna velük a kormány...
Pedig előbbi esetben elítélték a volt vezérigazgatót.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Ugyan-ugyan! Szerintem neked Orbán-fóbiád van!

0

ELKO4
ELKO4 picture

Én ezt nem is tagadom!

Üdv.

Tamás

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
" A lényeg, hogy folyamatosan tudják működtetni a pénzszivattyúkat és vigyék ki Magyarországról a hasznot!"
Ez ellen "harcol" OV a stratégiai partnerséggel. - Röhej!
Szerinted ezek a cégek mit csinálnak?
Az alapállás: "Mindig a másik kommunistája büdös." Egy kis történelmi áttekintés nem ártana.

Üdv! Kalex

0

ELKO4
ELKO4 picture

Vannak a jó multik, meg vannak a rossz multik. A jó multikkal stratégiai megállapodást köt OV. A rossz multikat ki kell űzni mert kiviszik a hasznot a rohadékok.
Vannak a jó kommunisták (Szűrös, Pozsgay, Bogár László, Pintér Sándor, Scmitt Pál...) és vannak a rossz kommunisták, akik a jelenlegi MSzP-ben vannak, és többnyire már a KISz-ről is lemaradtak olyan fiatalok...

Üdv.

Tamás

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, Tamás!
Bocs, de a felsorolásból egy illusztris személyt méltatlanul kihagytál: a kedves Papát, Orbán Győző urat, ex-párttitkárt! (Bár emlithetném tekintetes Kövér László urat, és még sokakat...)
Jó kommunista a kinai kommunista - volt, amig ki nem derült, hogy mégsem annyira hülye, amilyen szépen mosolyog, igy hát a "Drang nach Osten" modernizált változata a zászlóshajó nyomdokvizén zátonyra futott...
A legjobbakat: Thanatos

0

ELKO4
ELKO4 picture

Egyet??? Dehogy egyet... nagyon is sokat kihagytam, írhatnám reggelig.

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Hááát.... a mai MSzP-ben még azért vannak régiek is mint pl. Kovács László, Lendvai Ildikó, Szekeres Imre, Kiss Péter stb... ,hogy csak néhány nevet említsek!
Üdv: lizakl

0

ELKO4
ELKO4 picture

Nem sok mindenbe szólnak már bele.

Üdv.

Tamás

0

Reuter
Reuter picture

Üdv!
"Nem sok mindenbe szólnak már bele." - Hála a Magasságosnak!
Reuter

0

ELKO4
ELKO4 picture

És mos hogy nem szólnak bele, jobban megy a szekér?

Üdv.

Tamás

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Tanuld meg a történelmet és akkor tudni fogod a triatlont is. Olvasd el előbb, hogy miért volt az. De nyugodj bele. A mai kormány az roszabb mint a Kádár rezsim. Remélem tisztában vagy a rezsim szó jelentésével is. Próbálod védeni a kormányt, de tudod, védhetetlen. Ha nem lennénk benne az EU.-ban, akkor ebben az országban már kivégzések történtek volna. Ezt elhiheted! Egy őrült kezében van az ország! Egy beteg ember kezében. DE már nem sokáig ez biztos! Az EU.-ból nem lesz ideje kivezetni, hogy a totális diktatúráját véghez tudja vinni!
Tibi

0

nandras
nandras picture

szia!

csak egyetlen dologra reagálnék, a sok butaság közül, amit sikerült itt összeirkálnod:

"Ha nem lennénk benne az EU.-ban, akkor ebben az országban már kivégzések történtek volna."

az ne is zavarjon, hogy a halálbüntetést 1990- ben törölték el magyarországon, amikor az eu tagságunk még fel sem merült...
(és még mielőtt azzal jönnél, hogy védem a jelenlegi kormányt, elárulom, hogy nem)

0

sanyika45
sanyika45 picture

Üdv!

Azt nem tudom, hogy lettek-e volna halálböntetések, de:

1. a halálbüntetést az alkotmánybiróság törölte el, mint az élettel összegyeztethetetlen büntetést.

2. meddig tart a fülkeforradalmárok által támogatott 2/3-nak visszaállitani?

sanyika45

0

nandras
nandras picture

"meddig tart a fülkeforradalmárok által támogatott 2/3-nak visszaállitani?" (a halálbüntetést)

azért ez nem annyira egyszerű, mivel alkotmánybírósági döntésről van szó.
az alkotmánybíróság döntése nem "évül" el, nem lehet annulálni, megváltoztatni csak az alkotmánybíróság tudja a saját döntését, mégpedig úgy, hogy egy új beadvány alapján, saját, korábbi döntésével ellentétes döntést hoz. azonban ezt csak akkor teheti meg, ha időközben olyan változások történtek, amelyek indokolják a korábbi döntés megváltoztatását.
egyetlen módon lehetne ezt a helyzetet a törvényalkotóknak megkerülni, ha a halálbüntetés lehetőségét beleírnák az alkotmányba alaptörvénybe.
ez azonban igen "érdekes" nemzetközi reagálásokhoz vezetne...

0

ELKO4
ELKO4 picture

A nemzetközi reagálások már így is elég érdekesek...

Üdv.

Tamás

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Azt hiszem, a halálbüntetés felől nyugodtak lehetünk - no, nem az AB, az EU, és nem is az Alkotmány(?)-Tákolmány miatt! Inkább azért, mert felkent Vezetőink emlékeznek egy bizonyos dr. Guillotine szomorú példájára (emberbarát találmányát rajta próbálták ki, sikerrel)! Ha mostanság valamelyik potentát a halálbüntetés visszaállitását proponálná, mi biztositéka lenne arra, hogy nem pont az ő szentséges nyakán szorulna meg legelőször a hurok?
A legjobbakat: Thanatos

0

nandras
nandras picture

"...dr. Guillotine szomorú példájára (emberbarát találmányát rajta próbálták ki..."

urban legend.
dr Joseph-Ignace Guillotin
sz.: 1738. május 28.
meghalt: 1814. március 26.

0

ELKO4
ELKO4 picture

Sosem voltam fidesz-párti, nem is leszek, de ezt kicsit még én is erősnek érzem...
Kivégzések?

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Ugyan már! Szamárságokat beszélsz!
Trianon és a triatlon egyébként is két különböző dolog! Csak, hogy tudd!
Üdv: lizakl

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
"A mai sajtó túlnyomó többsége balliberális beállítottságú"
A tények ne zavarják meg a tisztánlátást. Esetleg némi felsorolással segíthetnéd, hogy mi is helyesen ítéljük meg amit tapasztalunk.
"Európa soha nem szerette a magyarokat(lásd a pozsonyi csatát a kilencszázas években) vagy lásd Trianont! "
Sajnos rossz a memóriám, így nem emlékszem tisztán, ki is ment Augsburgba, vagy esetleg a németek jöttek ide?
Trianon előtt volt valami világháború, aminek a kirobbantásában akadt valami szerepünk. Persze lehet, hogy tévedek.
"mint ahogy mi is tiszteletben tartjuk a többi népet!"
Lásd Deutsch Tamás szösszeneteit, az MN vezető publicistájának hasonlatait. Viszont tagadhatatlan, hogy a baltás gyilkosokat a keblünkre öleljük. -Már aki!!

Üdv! Kalex

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Tamás !
Igen igen.
Sajnos a tanya feltörése után , amit lehet hivatalból is
előírni, ugyan ez a felírat fogad majd bennünket is .
Nem szeretném az ördögöt a falra festeni de .....
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

feci
feci picture

Szia.

A tanyát mért záratnák má be. Nem is értik azt ami itt van. :-)

internet elfogyott

0

BLLaci
BLLaci picture

Sziasztok!

Mi lenne, ha:
- nem lenne TV
-nem lenne média,....

Laci

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Laci !
Költői kérdésedre had válaszoljak !
Nyugalom ,munka , biztos megélhetés ......
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

Nemrégen egy VHS kazettán találtam egy régi Híradó felvételt a 80-as évekből.
A felvétel elején a külföldi hírek több nyugati országból is majd belföldi hírek, némi kőrkép aktuális problémákról majd időjárásjelentés. Manapság a híradó körűlbelűl balesetek és bűnesetek bemutatásából áll majd az aktuális cukimuki állatkölyök születéséről adnak hírt. Szerintem ennyi állatkölyök az elmúlt évtizedben nem volt híradóban mint az utóbbi 3 évben

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Köszönöm САША11 !
Olvasok én is , de ezt nem láttam a szememtől !!! :lol:

Üdv! Miki.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Hali!
Sok marhaság jelenik meg a sajtóban, nem kell mindent komolyan venni!
Üdv: lizakl

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia lizaki !
Ezt a választ amit most írok "kiprovokáltad" belőlem ! ;)
Arra a szép és szabad és független sajtóra gondolsz ?
Ha igen nagyon fiatal lehetsz, sajnos én már öreg vagyok
és láttam már szabad és független sajtót. :oke:
Reagálásod előtt már bocsánatot is kérek tőled, mert
látom te sem vagy már olyan fiatal, csak az országunk jobb részén élsz
és más a véleményed.
Remélem nem voltam bántó!
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
A sajtó, a média, a TV(főleg a kereskedelmi) és az Internet is olyan, amilyen! Az Internetnek is(mint a többi médiának) a 95%-a egyszerűen szemét! Reklámok, hazugságok és mindenféle manipulációs kísérletek, próbálkozások arra, hogy megvegyél olyan dolgokat, amire egyáltalán nincs semmi szükséged! Nem kell bedőlni neki. Sajnos meg kell tanulni az "ocsú" között megtalálni azt a néhány százalék búzát, ami értékes!
Üdv: lizakl

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!

"Reklámok, hazugságok és mindenféle manipulációs kísérletek, próbálkozások arra, hogy megvegyél olyan dolgokat, amire egyáltalán nincs semmi szükséged!"
És miből gondolod, hogy ezeket fogják tiltólistára tenni?
A vicc az, hogy minden netezőnek vannak külföldi ismerősei és azokon keresztül úgyis beszivárognak a "tiltott tartalmak", illetve a határon belül is "riadólánc módon" küldözgethetik egymásnak az emberek. Vagy az e-mailek csatolmányait is cenzúrázni fogják? :hmmm:

Üdv: Laci

0

ELKO4
ELKO4 picture

Szerintem az emilek figyelése és korlátozása (egyelőre) csak nemzetbiztonsági kockázat, vagy kiemelt bűncselekmények esetén merül fel. Bár, amióta a játékgépekről is kiderítették egy hétfőre virradóra hogy nemzetbiztonsági kockázat, vannak kétségeim...

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Az Echelon rendszer már régóta működik! Vagyis gyakorlatilag bármit le tudnak(ha akarnak) hallgatni! Az üzeneteket meg tudják változtatni, hogy ha kell el tudják tüntetni!
Ez, sajnos már nem újság. A forgalomszűrők beállítása pedig mindig az aktuális hatalom kezében van és abban is marad.
Üdv: lizakl

0

ELKO4
ELKO4 picture

Üdv,

az, hogy technikailag lehetséges, nem elégséges ok arra hogy szabad és hogy kell is használni.

Üdv.

Tamás

0

hajkar
hajkar picture

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ha valami lehetséges, akkor azt valakik biztosan használni is fogják! Lásd például az atombomba és Amerika esetét! Egyáltalán nem volt szükség Hirosima és Nagasaki földig rombolására, vagy Drezda szönyegbombázására sem! Mégis "kipróbálták" az új fegyvereket és erkölcsi gátlás nélkül alkalmazták őket! Sajnos, ez a gyakorlat.
Üdv: lizakl

0

romulusz
romulusz picture

Szia lizaki!
Már megint az a fránya történelem! A világháború nem Drezdával, vagy Hirosimával kezdődött. Nehogy azt hidd, hogy én egyet értek ezekkel, de mindegyiknek volt előzménye. Pl.: London terrorbombázása, vagy a Pearl Harbor-i japán támadás. Arról már nem is beszélve, hogy abban az időben világháború dúlt. Én személyesen ugyan jobban örültem volna, ha nem jár sikerrel a Vemork-i partizán-akció, de hát ez már szintén történelem.
A net korlátozását pedig ki lehet kerülni!
Üdv: Gyula

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Egy akármilyen háborús cselekményt (függetlenül az előzményektől!) az ellenséges nemzet CIVIL lakosságán megtorolni MINDEN ESETBEN háborús bűn.
Semmi szükség nem volt (már persze az erődemonstráción kívül) a háború végén gyakorlatilag veszetes országok ártatlan, fegyvertelen civiljeit halomra gyilkolni. Erre nincs mentség.
Csak hát ugye a győztesek nem lehetnek háborús bűnösök...

A hozzászólásod második felére annyit:
Ki lehet kerülni. Igen. És ezzel meg van oldva minden? Semmi sem történt? Tényleg ez a megoldás?

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia Romulusz!
Bármilyenek is voltak az előzmények, a gyakorlatilag már legyőzött Németország Drezda városára mért szőnyegbombázása, az amerikaiak emberiség ellenes bűntette! A civil lakosságot pusztították válogatás nélkül, ugyanúgy ahogyan később a Vietnamra ledobott napalmmal és a lombirtó vegyszerekkel! A két atombomba szintén nem a második világháború befejezéséhez kellett, hiszen miért kell elpusztítani két nagyváros civil lakosságát? Ezek egyszerűen háborús gaztettek, bűntettek amiknek ugyanúgy a Nürnbergi Perben kellett volna végződnie, mint a többinek! Ezeknek egyedüli célja az új mumus, a Szovjetúnió megfélemlítése volt a célja. De, mivel tudjuk, hogy a történelmet a győzők írják, ezért ami az egyik oldalon háborus bűn, az a másik oldalon dicsőséges tett! Sajnos ez a képlet!
Üdv: lizakl

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

"És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
elõkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg."
A vátesz ettől több, mint az átlagember!

Üdv! Kalex

0

ELKO4
ELKO4 picture

"nem tudom, kik jönnek majd érted
nem tudom, mit kérdeznek majd
kérlek, hogy ne tudj semmit rólam
ne hozd a fejemre a bajt"

Üdv.

Tamás

0

nyaki
nyaki picture

Hali!
OK! Akkor mondj egy valós idejű igazságot, hogy tanulhassunk, hiszen a jó pap is..., tudod!

Szép napot!
(Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!!!!)

0

nyaki
nyaki picture

Üdv drága sorstársaim!
Aki ide benéz, az már tudja, hogy a "hollókoszt"-on élősködők nem engedhetik ki a birkák felügyeletét, mert oda lesz az ingyenebéd!

Szép napot!
(Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!!!!)

0

dehogyisnem
dehogyisnem picture

Szia Nyaki!
Vele majd menetelnék az első sorban!
Tibor

0

dehogyisnem
dehogyisnem picture

Üdv!
Látszik, hogy öregszem! Azt olvastam, hogy internet "ceruza" ! A cenzúra fogalmát az agyamból tévesen töröltem a gengszterváltáskor. Hiba volt! A víz levert komolyan mondom! Egyébként innen gratulálok a narancs/vörös birkáknak akiknek csak annyi eszük van, hogy négyévenként egyik nettó hazaáruló bagázsról a másikra váltsanak. Az júnió is tehet egy szívességet! Köszönöm
Tibor

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
"...narancs/vörös birkák..." Tudjátok, hol szerepeltek az irodalomban hasonlók? G. Orwell: Állatfarm c. örökbecsűjében!
A baj csak az, hogy ez a "Tündérmese"- ő nevezte igy - a Szovjetúnió történetét "követi nyomon" Lenin halálától - viszont a benne leirtak kisérteties pontossággal vonatkoztathatóak nem-"köztársaságunkra" is...És ez szomorú.
A legjobbakat: Thanatos

0

feci
feci picture

Üdv.

Én is ceruzát olvastam. :-)
Néztem is nagyot, hogy ez meg milyen új csoda lehet.

Internet ceruza ellenszere a hagyma. Ha mégsem, akkor tévedtem, de egy próbát megér.
Tor Browser https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Tibi!

Te is ceruzát olvastál? Nem vagy egyedül. Vagy csak azért van, mert műszaki oldalon annak van értelme?

Üdv: Jácint

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
+1
Hagyjuk a politikát a hozzáértőkre!
Üdv!

0

dehogyisnem
dehogyisnem picture

Szia Tranzix!
Itt van azért némi tévedés a dologban!

1.
A szakértők valójában szekértolók! (áthallás)
2.
A politika nem az amit fent csinálnak, hanem amit velünk itt lent művelnek
3.
Az állampolgárnak kutyakötelessége foglalkozni a politikával, ettől állampolgár!
4.
A politika erőszakkal betolakszik az állampolgár magánéletébe, baromi nehéz így nem foglalkozni vele!

Tibor

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia Tibi!
Van egy megállapodásom a honatyákkal, én nem mondok beszédet öszödön, ők pedig nem nyúlnak forrasztópákához. :)
Egyébként meg: Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!2014 -ben is :oke:
http://www.youtube.com/watch?v=G93NITCCVTc
Üdv!

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Ez már régi, azóta már nem Gy.F. az első számú közellenség, őt már elintézték. Szoci oldalról veszélyesebbnek tartják Bajnait, most ő jön.

Viszont Kalex likjét még nem láttam eddig, ez most aktuális :)

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Akkor már csak azt kellene tudni, kinek is szurkolsz. mert ugye itt mindannyian magyarok vagyunk! Vagy tévedek? És ha már magyarozunk, akkor több mint 6 millió magyar az országnak szurkol és nem egy diktátornak!
Üdv.
Tibi

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
Kiderül jövőre. Győzzön a jobbik! :lol:
Üdv!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Na az nem fog győzni! Még nem tudni, hogy ki fog győzni, de egy biztos. Hogy az Orbán kormányt leváltják és az is biztos, hogy a jobbik sem lesz kormányon.

Tibi

0

pászka
pászka picture

Szia! Irigylem az optimizmusodat, legyen igazad , de nem fogják leváltani szerintem.....Pá :chabi

0

ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Nem lehet tudni mi lenne nagyobb tragédia Magyarországra , ha újra győznek , vagy veszítenek. Emlékezünk milyen felfordulást csináltak első hatalom vesztés után és most sem nyugodnának bele , még polgár háború is lehetne , mert mint látjuk a hatalom vágy meg a pénz minden józan észt elvesz.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
No, ha már a hatalomvágyról beszélünk, akkor említsük meg a derék SzDSz-t is! Akik ugye azt mondták(élükön Tolvajbanda Kuncze Gáborral és a semmihez sem értő Pethő Ivánnal), hogy a pufajkás Horn Gyulával soha nem állnának össze! Aztán láss csodát már a választások másnapján összebútoroztak a szocikkal! Erre van egy találó népies kifejezés: "segget csinált a szájából"!
Üdv: lizakl

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , na most már ilyet aztán nem fog megtenni egyik párt sem , mert 3/4 csinált egy új választási törvényt , hogy né érje őket meglepetés.
Különben meg a pénz és hatalom vezérli az összes politikust , csak az nem mindegy ki hogy tudja elviselni a vereséget (diktátorok sehogy sem ) , mert ahhoz, hogy valaki győzőn másnak veszíteni kell , ez is demokrácia.
Tavaly voltak választások szomszédos Szerbiában és ott az ellenzék győzött azt nyilvánosan tv közvetítésben a leköszönő miniszter kezet nyújtott a győztesnek és sok sikert kívánt a kormányzásban. Na Magyarországon ilyet nem fogunk megérni egyik kormány váltáskor sem . Esetleges O.Viktor tavazáskor már személyéből fakadóan is ez egyszerűén elképzelhetetlen.

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Talán megemlíthetnéd mellettük a Fideszt és a kisgazdákat is. Ha már a választások előtti igéreteket kéred számon. A fidesz ebben verhetetlen. Vagy tévedek?
Ugye "más a kampány és más a kormányzás". Vagy "ne azt figyeld mit mondok, hanem azt, mit cselekszem".

Ha már szóbahozol valamit, akkor azt a valóságoknak és a történéseknek megfelelően úgy, hogy vedd le a szemmellenzőt! Elvégre a jobboldali szimpatizánsok vannak kevesebben, így rájuk inkább érvényes az, hogy ne legyenek túl okoskák és megmondóak.
Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Amit leírtam az úgy volt! Nem vagyok mai gyerek, úgyhogy tisztán emlékszem mindenre! Emlékszem az ominózus Gyurcsány-Orbán vitára, meg a nevezetes Lendvai féle: "lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: NEM LESZ GÁZÁREMELÉS!!!". Ugye emlékszel rá te is?
Lett gázáremelés? Lett villanyáremelés? Lett 13-ik havi fizetés és nyugdíj elvonása? Ugye lett!
Üdv: lizakl

0

ELKO4
ELKO4 picture

Üdv,

pontosan úgy volt ahogy leírod! Két kérdésem ill. megjegyzésem van!

1. Az MSzP kormány és személyesen Gyurcsány ennek megfelelően bele is bukott, a választók kellőképpen jutalmazták a 8 év hibáit és kormányzását. A Fidesz azért kapott 2/3-ot mert erkölcsi, morális megtisztulást ígért, és azt ígérték hogy az ún. "következmények nélküli országnak" véget vetnek.

2. A MSzP hibái és hazudozásai mennyiben legitimálják a Fidesz által elkövetett gaztetteket és bűnöket? Nem is beszélve arról hogy az MSzP 8 év alatt nem hazudott annyit mint Orbán 1 év alatt.

Üdv.

Tamás

0

ityvity
ityvity picture
*

Üdv.Ferike legalább be volta , hogy hazudtak (éget is utána a tv székháza ), de Vikikének soha nem lesz annyi vér a pucájában , hogy kimondja :Hazudtam , pedig lenne miért.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Persze, hogy bevallotta! Miután hazugságokkal és az igazság elhallgatásával megnyerte a választásokat!

0

ityvity
ityvity picture
*

És mivel jobb hallgatva 2/3-dal nyerni és utána sokat hazudni.
Mert ha a Fidesz azzal kampányol amit csak az első év uralkodása alatt tett , akkor nem biztos hogy itt tartana.

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Segíts megtudni, most a Fidesz-Kdnp, hogy nyert választást? Mi az amit betartott az igéretéből, a kampányából? Ki tudta, hogy itt diktatúrát akar megvalósítani? Ki tudta, hogy megakarja szüntetni az alkkotmányt és ráadásul így. Ki tudta, hogy megvonják az emberek megtakarított 3000 milliárdját? Ki tudta, hogy elveszik az emberek földjeit. Ki tudta, hogy megvonnak nyugdíjakat? Ki tudta, hogy csak és kizárólag fideszes embereket ültetnek mindenhova, így a fékeket és ellensúklyokak megszüntetik. Ki tudta, hogy a Fidesznek 1 év kellett ahhoz a pénzromlás előidéséséhez amihez az MSZP.-nek 6 év kellett. Ki tudta, hogy ez végett szok százezer ember adósodik el. Ki tudta, hogy az ország a fidesz kormány alatt csak recesszióban van. Ki tudta, hogy majdnem 93%.-os lesz a GDP 2013.-ra. Ki tudta, hogy hogy százezrek vesztik el a megélhetésüket. Soroljam még?
Ha lenne egy kis időd gondolkodni és megérteni az Öszödi beszédet, rájöhetnél, hogy a Gyurcsány akkor pont a hazugságoktól akart megszabadulni. Pont a becsületes útra akarta ráterelni a pártot. Tudod 2004.-ben lett a Gyurcsány miniszterelnök. Ahhoz, hogy tiusztában legyen a valóságról ami az országban van, ahhoz nem egy nap kell. Ahhoz idő kell, hogy teljesen tisztán lásson mindenben. Te is napokig keresed egy új lakásban a WC.-ét.

Talán nem ártana egy kicsit elgondolkodni a történéseken.

Üdv
Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Jaj, ne már! Pont a jóságos Pinokkió az aki becsületes? Az az ember aki egy zsidóktól elvett villában lakik? Aki megtehetné(mert megvan hozzá a pénze), hogy építtet magának egy kacsalábon forgó várat és amiben lakik azt visszaadja az örökösöknek, a leszármazottaknak? Az a Pinokkió aki 2006-ban a tömegbe lövetett(még ha csak gumilövedékekkel és könnygázgránátokkal is, ő de rendes is volt.). Ő a te példaképed? Az az ember, aki képes lenne vezetni egy országot? 2002-ben a magyar államadósság 52% volt(mert a FIDESZ kormány le tudta vinni a Horn kormánytól kapott 58%-ról) és Gyucsánynak köszönhetően 2010-re már 82% lett! Miközben minden eladhatót eladtak lenyelték a pénzeket! Van neked fogalmad arról, hogy mennyi Magyarországról származó pénz van Svájcban, a Kajmán-Szigeteken és egyéb biztonságosnak tartott helyeken? Gondolhatod, hogy nem a csepeli munkások menekítették oda a pénzüket!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Segíts nekem valamit megtudni. kinek a kezében voltak az önkormányzatok. Az önkormányzatok adósága és rosz gazdálkodása milyen viszonylatban kapcsolható az ország egészéhez? Én úgy tudom az önkormányzatok által 75%.-ban fidesz vezette az országot. Hiszen 75%.-ban szinte minden fideszes volt. Nem vagyok én senkinek sem í a híve, de hidd el, jobban ismerem őket, mint itt sokunk közűl bár ki. Én leírhatom, hogy testközelben voltam ezekkel az emberekkel, és a riportok előtt, alatt és utána a nyugtató beszélgetések alatt minden egyes megnyilvánulást hallottam! Én igazán tudom, hogy ki miket mondott 1989 óta a kamerákon kívűl, és a kamerákon belül. Az, hogy te itt butaságokat és hamis adatokból kifolyólag "hazugságokat" adsz tovább azért majd egyszer neked kell magaddal elszámolni. Tudod az általad lövetésnek nevezett dolgok, azok a világ össze országában a mai napig megtörténnek. Viszont nem történnek meg olyan mondatok sehol, egy demokratikusan gondolkodó országban, hogy éles lőszerrel kellett volna a tömegbe lőni. Ugye mint ismeretes ez a Fidesz szájából kijött. Ugyanakkor megkérdezem, melyik országban kötnek el tankokat és azzal mennek neki a rend őreinek? Kérdezlek téged, mi történne ha ez ma történne meg Ma egy parlamenti képviselőt a képviselői mentességét figyelmen kívűl hagyva a rendőrség az örszobára viszi azokat a képviselőket akik kérdezni mernek a hatóságtól. Ma gyerekeket hurcolnak meg azért, mert felemelik a szavukat. Ma börtönöket építenek és nem üzleteket. Ja. Bocxs. Üzleteket csak fidesz közeli emberkéknek építenek. Na meg stadionokat. És mond már végezetűl, hogy 2010.-ben mennyi is volt a GDP? De a valóságot mondt és mutasd is be. Tudod én ezt olvasom.

GDP_2010_február

Azt olvasom ki belőle, hogy még nincs 80%. Ma, amikor már elvették az emberek 3000 milliárdját! Mennyi is a GDP? Légyszi írd ide! Légyszi írd ide, mennyi volt 2010 januárban 1CHF és mennyi ma! Mi az ok ennek a szárnyalásnak? Csak nem rosz irányba ment az a gyorsnaszád? Vagy a Pávatáncot nem jól táncoljuk és nincs néző? Vagy nem segítenek a japánok, mert kevés piros seggű gyerek születik?
Mond már el ezt nekünk!
Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
2010 felénél húzzál meg egy függőleges vonalat:
http://4.bp.blogspot.com/-yELnXe3u96Q/UNBRZZRkfwI/AAAAAAAAA_c/HpJXED0bUX...államadosság+5.jpg
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Meghúztam És? Akkor ha meghúzok, mi történik? Az történik, hogy 2010 után elvettek az emberektől 3000 milliárdot és visszamenőlegesen jól megadóztattak mindent.. Azt látom, hogy ennek ellenér ma 82% a GDP és azt, hogy 40%.-al romlott a forint a valutához képest ami az emberek eladósodásához vezetett és ezzel egy időben semmi nem épült, épül. Az történt csupán, hogy politikai ideológiából utcákat neveztek átt milliárdokért, és szobrokat romboltak le és stadionokat építgetnek mikozben gyilkosokat engednek szabadon akiket utána még ki is tüntetnek és szerencsétlen rokkant nyugdíjasokat minősítenek egészségesnek akik később ennek a következményeként meghalnak, vcalamint azt, hogy embereket vernek halálra a rendőrségen.

Van valami válaszod ezekre?

Üdv Tibi

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Sziasztok !

Jó kis politikai vitafórum lett itt az internetes cenzúrából !
Egyik tábor szidja a másikat, töretlenül.
Csak azt nem veszi észre senki a nagy veszekedésben, hogy egyik kutya, másik eb !
Sikeresen megtanítottak minket egymással veszekedni, addig is békén hagyjuk őket.
És akkor mondja a szemembe valaki, hogy nem így van !
Mit gondoltok miért menekül el a fiatalság, vagy aki tud ?! Mert elege van az egymásra mutogatásból, a hazugságokból !
Több nemzedéknek kell itt még követnie egymást, hogy az elmúlt évszázad múltja és mentalitása teljesen kimosódjon a fejekből.
Én sajnálok mindenkit aki nem veszi észre, hogy bábuk, bárányok lettünk :(

Üdv: Dénes István

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Árnyaltabb a kép. Nincs két tábor, úgymint szocik és fideszesek. Ez tévedés.
Vannak, akik még hisznek a csodákban, és feltétlen párthívek. Vannak, akik nem dőlnek be semelyik oldal propagandájának, inkább mwegpróbálnak a sok, több oldalról jövő dezinformáció, csúsztatás, hazugság ellenében gondolkodni. Itt talán ők vannak többségben.
És végül van, aki a jelenlegi ellenzék híve. Bennük látják a megmentőt.

Sajnálom, hogy részt vettem ebben, már bánom. Igen, birka vagyok én is, hiszen ugyanúgy fenntartom a viszályt, ami egyesek érdeke (nem csak a kormányé!!!) Hibáztam. Szánom-bánom. Sajnálom.
És elnézést kérek minden érintettől.

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia István és Attee!

Akkor már hárman vagyunk! :D

Üdv: Laci

0

Reuter
Reuter picture

SZiasztok Laci, István, Attee!
Engem is besorolhattok ide, ha van még hely! :)
Üdv Reuter

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!

Na ne már! A végén még párt leszünk... :fun: :lol:

Üdv: Laci

0

lizakl
lizakl picture
*****

Jaj, ne! Hát vajon miért nevezik Gyurcsányt egyszerűen csak Pinokkió-nak?

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Erősen hibádzik az ismeretanyagod. Itt megnézheted a valót.
Valamint egy anyag 2013 februárjából.

Üdv! Kalex

0

lizakl
lizakl picture
*****

Na, ez most egy öngól!!!
Ugyanis a Pinokkió cím a Handelsblattot illeti, ugyanis Magyarország NEM kért segítséget az IMF-től!
Vagy szerinted kért?

0

ELKO4
ELKO4 picture

Kért, csak azok a feltételek nem feleltek meg Orbánnak amilyen feltételekkel az IMF adta volna. Képzeld azok a rohadékok szerették volna tudni mire adnak, és valami garanciát szerettek volna hogy a gazdasági növekedés valami értékelhető (lehetőleg nem negatív ) számot produkál.
Így viszont bocsát ki államkötvényeket, ami ugyanolyan hitel csak háromszoros kamatra, szerinted azt ki fogja kifizetni?

Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Érdekes, hogy Gyurcsány esetén az IMF nem kérdezte, hogy mire fogjátok költeni a kölcsönt!? Megjegyzem a drágalátos Pinokkió úgy vette fel a kölcsönt, hogy azt nem kell majd "lehívni"! Hát, le kellett hívni! Aztán a törlesztést meg rá kellett hagyni az Orbán-kormányra! Erre szokták volt mondani, hogy könnyű a más f...val verni a csalánt! Vagy nem így volt?

0

ELKO4
ELKO4 picture

Honnan tudod hogy Gyurcsányt nem kérdezték? Dokumentálva van valahol?
Üdv.

Tamás

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Ezt ő még nem tudja. De majd megtapasztalja, hőgy ő fogja majd azt a 10.-os kamatot visszafizetni pár év múlva amikor majd lejár. Akkor megint azt fogja mondani, azok a rohadt komcsik! Tudod mi az érdekes ebben? Hogy akik az államkötvényeket felvásárolják, azok mind fidesz közeli cégek, személyek. Majd pár év múlva, ismét szakítanak egy kicsit az ország pénzéből, mert megint a fidesz teszi zsebre azt a 10%.-os kamatot. Mert ugye, kinek is fizeti majd ezt ki a kormány ha vissza kell adni? Hát annak aki most vásárolt. Kik vásároltak? Hadd ne ismételjem meg. De majd rájönnek előbb utóbb, hogy megint átlett baszva a nép.

Üdv Tibi

0

ityvity
ityvity picture
*

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Igen kért és kér. Csak te ugye nem olyanokat olvasol, mint amit mások. Te azt hallod csak meg amit hazabeszél a miniszterelnök, de azt amit kint beszél, azt már nem. Tudod ez a kettős beszéd. Figyelj jobban érts meg bizonyos folyamatokat, mozzanatokat.
Akkor lesz szarban az ország, ha megvonnak mindent tőlünk. Mehetsz csikket szedni majd ha dohányzol, mert cigire tuti nem lesz pénzed. Tudod a fidesz trafikban meg nem árulnak semmit ingyen. Sőt. ott drágább minden.
Üdv tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Valóban kért, de nem kölcsönt, hanem ún. készenléti hitelt! Azonban ez a jóságos IMF, ami mint közismert ahová sikerült betennie a lábát, ott felvirágzás és prosperitás következett, megjelent utánuk a 13-dik, sőt a 14-dik havi nyugdíj és fizetés, nos ez a mindenki által szeretett IMF olyan feltételeket akart szabni, amit kész öngyilkosság vállalni! Ergó, a mai magyar kormány és az IMF között semmilyen megállapodás nem köttetett! Viszont a nagytudású és éleslátású Pinokkió által kötött megállapodást, azt törlesztenünk kell! Ez a helyzet.
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Ne gyere már ezzel a gyerekes készenléti hitellel. Ez a kormány nem csak reggel délbe, este hazudozik, hanem éjjal nappal, uzsonnánál és egyfolytában! Felétek, mert gondolom szimpatizálsz a kormánnyal, ez a süket duma megy. De tudod hallgass a miniszterelnöködre! Ne azt figyeld mit mond, hanem azt, mit cselekszik. És tudod ha kapott volna bármit az IMF.-től, akkor azt már rég elköltötte volna. Ha máskor nem akkor most költekezne a szavazatok megvásárlásáért. Amit meg is fog tenni úgy, hogy az MNB.-ét szépen csontvázik lepucol. A 14. havi nyúgdíjról meg ne beszélj, mert ezt a fidesz ígérgette. Lesz 14. havi és megvédjük a nyugdíjakat. Jól megvédték. Már üres a nyugdíjkassza. Az emberek saját megtakarított 3000 milliárdját is elköltötték már! Arra is keresztet vethetsz. Talán már nem is tudsz te sem nyugdíjas lenni.
Tudod, amihez ez a kormány hoizzányúlt, az mind romokban! Fogd már fel végre. Az egész világ azt állítja, hogy magyarországon minden megszünt ami pozitív volt! Az egész világ röhög a magyar bírka népen, hogy még nem taposták szét a parlamentet. De tudod, ha 2014 ben a fidesz elveszti a választást és nem ültetik le azt a 300 valamennyi jelenlegi fideszes kormánytagot és kiszolgálóit, itt egy borzasztó nagy forradalom lesz, mert a fidesz nem nyugszik bele a hatalom elvesztésébe. Ez volt 2002.-ben is. Tudod, addig nyugalom volt. Amint elvesztette a 2002.-es választásokat, azonnal elkezdődött az ami a mai napig tart!
Az, hogy az előző kormánynak fel kellett venni az IMF hitelt annak oka is volt. Tudod akkor épült is valami. fejlődött ez az ország és nem csak aaabban, hogy az ideológiailag nem tettsző utcanekeveket lecserélték. Tudod, kiváncsi lennék, ha ma is minden naposak lennének a tüntetések, a székház gyújtogatások, a népszavazgatások, és a tankok elkötése, kiváncsi lennék, mennyi idelye maradna ennek a kormánynak az érdemi munkára! Mondjuk, érdemi munka most sincs, mert ez helyett csak rombolás van.

Komolyan mondom, nem tudom felfogni, hogy miként lehet embereket ennyire megvezetni. persze azért részben megértem. Kádárnak is voltak támogatói. Hitlernek is. Csaucseszkunak is. Még az utolsó héten is 90%.-os támogatottságot élveztek ezek!

De aztán, eljött az idő amikor ezek letagadták! Most is eljön ez az idő nem is olyan sokára!

Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Akkor azt mondd meg, hogy szerinted miért nyert a FIDESZ 2/3-dal 2010-ben? No, miért? Ha nem tudod, akkor én megmondom neked! Azért, mert a hőn szeretett Gyurcsányod annyira ragaszkodott a hatalomhoz! 2006 után - ha lett volna egy csöpp esze - akkor lemondott volna és kiírták volna az új választásokat! Akkor a FIDESZ nyert volna ugyan, de nem 2/3-dal, hanem annál szerényebben! De, képtelen volt ezt belátni és képtelen volt felismerni a saját és a pártja érdekeit. Makacsul, körömszakadtáig ragaszkodott a hatalomhoz és minden nap szavazók ezreit vesztette el. Ezért lett a 2/3-ad és ezért fog megint nyerni a FIDESZ, még ha nem is olyan arányban mint 2010-ben!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Segítek megtudni valamit. A fidesznek parlamenti képviselői 2/3 része van és nem választói!!!!!!!!! A képviselői mandátum is azért jött össze, mert mindenki a szükséges kopogtató megszerzése után abbahagyta ezek szedését, de a fidesz vadul mászkált és amennyit csak lehetett, összeszedett, hogy minnél több képviselőt tudjon indítani. Emlékezz vissza arra, hogy 2010.-ben történt csak az meg, hogy a törvényes urnbazárások ideje után is bizonyos kerületekben egészen este 22 óráig is szavazgattak különböző ürügyekkel. Annak is nagyon nagy szerepe volt, hogy az MSZP a Mestreházy Attilát indította a miniszterelnöki jeltjének. Tudod a Mesterházy a bal oldalon nem igazán elfogadott emberke. A további ok, hogy a Bajnai bejelentette, hogy Ő nem kíván a továbbiakban politizálni, mert csak a választásig vállalta el azt a szerepet amit betöltött!

Tudod az is nagyon nagy baj volt, hogy nem fogott össze egy párt sem úgy, ahogy a fidesz tette a KDNP közös indulásával! Ha az MDF, vagy az SZDSZ közösen indult volna a választáson, akkor szintén nem lett volna meg a hangsúlyozom, képviselői 23.

Szóval óvatosan bánj ezzel a 2/3.-os szöveggel, mert az egy sunyi módon megszerzett képviselői többség. A fidesz-KDNP 2.700 ezer szavazatott szerzett. Ez eltörpül az 1994.-es választásokon megszerzett kormányzati többség szavazóinál!

Most viszont a Fidesz megcsinálta azt, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok, összefogva, egy név alatt indulva, elsöprik majd a fideszt! Most lehet akár 4/5.-ös többség is ha ügyesen csinálják!

Üdv
Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Ugyan-ugyan! Azért nem kell a fellegekben járni. A 2014-es választásokat a FIDESZ most már mindenképpen megnyeri, hogy miért az maradjon egyenlőre titok!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Miért is titok? Na látod? Ilyen a jobboldal. Készül a csalásra. De tudod nem fog menni. Most kb 60 kis párt fog egyként indulni! Egy név alatt! Így fog kinézni az indulók sora.
Fidesz-KDNP
jobbik
LMP
Aztán lehet az MSZP egyedül indul, de nem biztos. Lehet az együtt 2014-MSZP szövetség és mellette a területi listákon különböző kis pártok képviselői, a 2014-MSZP koalíciónak a nevével!

Most nem lesznek szétdarabolva a pártok.
De majd meglátjuk.

Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Nos legyen! Nem titok, csak gondolkodni kell! A két legnagyobb ellenzékipárt az MSzP és a Jobbik, mindkettő ellenzék, de tűz és víz! Soha nem fognak összefogni, érted? SOHA! Az LMP, a Gyurcsánypárt és a nemtudoménmilyen kis párt pedig nem játszik! A hátralévő egy évben már csodák nincsenek! A FIDESZ a rezsicsökkentéssel - bármit is erőlködnek az ellenzéki pártok - már most megnyerte a 2014-es választást! Ha tetszik, ha nem, ez van! Előbb kellett volna felébredni.
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
:-)) Már ne is haragudj, hogy kinevetlek. Ki az a jobbik? Kit érdekel ki az a jobbik? A jobbik az egyáltalán nem ellenzéki párt és soha nem is lesz. A jelenlegi ellenzék az a fideszhez kötötte mindig és hozzá is fogják kötni. Az LMP az leírta magát. Én már csak tudom, mert az LMP.-nem szurkoltam mindaddig, ameddig egy időközi önkormányzati választáson nem volt hajlandó együtt működni az ellenzékkel. Az LMP be sem fog jutni a parlementbe. Akár hiszed, akár nem, az MSZP-együtt 2014 úgy fog koalícióban indulni, hogy közben, minden kis jelenleg ellenzéki pártból lesznek képviselők, különböző választási körzetekben, akik az MSZP-2014 koalíció nevében, de az ellenzéki kis pártok támogatásával fognak a parlamentbe menni. Ilyen esetben lényegében nem csak azok a pártok fognak bejutni akikre szavaztak, hanem szinte valamennyi párt egyéni képviselője ott fog bent ülni. Ettől fog működni egy nagyon széles országos összefogás, ami megakadájozza majd azt, hogy vagy az MSZP, vagy a 2014 azt tegyen amit akar!
A rezsicsökkentésnek nevezett etetést meg már elfelejtheted, mert már most rájöttek az emberek, hogy ez egy nagy marhaság! Vedd szépen elő az idei számládat és a az egy évvel ezelőttit. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ezzel egy időben meg a válallkozásoknál emelkedtek ezek a rezsi számlák, aminek a hatására te a péknél jóval többet visszafizetsz egy hónapban, mint amit rezsiben te megkaptál. És akkor még csak a pékekről beszéltem. Összességében ha az osszes áróra rárakják a megemelt nagyfogyasztói rezsit, akkor egy 30%.-os emeléssel találkozol. De hogy ezt megértsék a jobb oldalon, ahhoz önállóan kell gondolkodni, ami a jobboldalon gondot okoz néhány szimpatizánsnak.
De ha te úgy gondolod, hogy nyerni fog a fidesz, akkor dőlj hátra nyugodtan és várd a csodát.

Üdv Tibi

0

ELKO4
ELKO4 picture

Sajnos azt kell hogy mondjam: a Fidesz a rezsicsökkentéssel nagy dobást csinált. Ez könnyen kommunikálható, meg van toldva egy kis libázással, választási törvények faragásával, meg még sokmindennel amit a Fidesz saját javára tud fordítani. A közvéleménykutatások és az időközi választások is őket igazolják. Vannak aztán ellenérvek is, de jelenleg minden kiszámíthatatlan, az elemzők is csak tippelgetnek.

A trafikbotrány még nem ért véget, az igazi balhé akkor lesz amikor megnyitnak az új trafikok. No és szerencsére Kerényi elvtárs ismét megszólalt, és ez sem fogja a Fidesz malmára hajtani a vizet. És még van idő, fognak ezek annyi ökörséget csinálni hogy az ún. rejtőzködő szavazók fogják eldönteni a választásokat.
Üdv.

Tamás

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Most viszont én értek veled teljes mértékben egyet! :taps:
A FIDESZ óriási hibákat követett el és ez a szerencsétlen trafikbotrány az, hogy utólagosan módosítgatják mekkora legyen a haszonkulcs meg, hogy miket lehet még árulgatni a cigi mellett(fagyi, energiaital, meg a csoda tudja miket nem) ez nagyon nagy marhaság volt a részükről!
Üdv: lizakl

0

lizakl
lizakl picture
*****

Aki nem tagja a kormánynak, az mind ellenzék! Ez elég egyszerű, nem?

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Az egyszerű gondolkodásúnak bizonyosan ilyen egyszerűenk tűnik. De nem így van. Nem feltétlen ellenzéki az aki nem tagja a kormánynak! Azt csak nem a kormányhoz tartozik. De ettől még azonosulhat a kormánnyal! Példa a Jobbik!
Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Nem! A Jobbik ugyanúgy ellenzék mint az MSzP! Az, hogy a nézeteik milyenek és, hogy időnként, hol az egyik, hol a másik ellenzéki párt szavaz együtt a kormánnyal, az másodlagos.

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Maradjunk annyiban, hogy a valódi ellenzék számára a jobbik semmiféle partneri viszonyban nin. Nem volt, nincs, és nem is lesz! A valódi ellenzék a jobbikot a kormánypárt egyik kiszolgálójaként kezeli és a kormányhoz csatolja. Így ezzel a párttal és szimpatizánsaival, egyáltalán nem számol.

De én most biztos vagyok abban, hogy 2014.-ben a jobbik kénytelen lesz összebújni hivatalosan is a Fidesszel. De ezzel együtt is magasan fognak veszíteni. A jelenlegi ellenzéki stratégia már meg van és most, nem fog úgy szétoszlani a sok sok kis párt között a szavazat, mint ami idáig volt. Most egy óriási ellenzéki pártok összefogása lesz, ami több mint 6 millió embert összefog. Ezek azok az embverek, akiket ez a kormány figyelmen kívűl hagyott az egypárti alaptörvény megalkotásánál! Ez az a 6 millió ember aki nem a jelenlegi kormányra szavazott és ezek nem fognak felejteni.
Tudja a jelenlegi ellenzék, hogy szokás szerint most az utolsó évben mennek majd a bődületes osztogatások, az emberek megvásárlása. De ez a kötelessége a jelenlegi kormánynak, mert a 3 éves ámokfutást ki kell fizetni és utána mehetnek a börtönbe!

Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ez a bizonyos nagy ellenzéki összefogás, ha benne van GyF és benne van Bajnai, halálra van ítélve! Az LMP már szétesőben van, akkor kikből is fog összeállni a 6 millió ember! Nézzük már egy kicsit reálisabban a dolgokat, kérem!
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Miből gondolod, hogy ha a Gyurcsány és a Bajnai valamiben benne van, az halálra van ítélve? Mond már meg, ezt miből gondolod? Te az itteni beszélgetés alapján, kormánypárti oldalon állsz. Ti azon az oldalon, kb 1.5 millióan lehettek most! Akkor milyen alappal gondolkodsz te más helyett? Nem lehet, hogy 6 millió ember nem úgy gondolkodik ahogy te? Az, hogy a Kádár mit mondott, az egy dolog volt. Azt mondogatták, hogy imádják az emberek a Kádár rezsimet. Akkor mindenki ezt mondogatta. Most semmiben nem különbözik ez a rezsim a Kádár rezsimtől. Remélem tudod mi a "rezsim" szó definíciója. Most, hogy ezt moindogatják egyesek és egyesek az Orbánt éltetik, az egy dolog. Tudod a jelenlegi valódi ellenzék, az nem éltet senkit! Nem mondogatja senki, hogy ezt, vagy azt szeretik. A jelenlegi ellenzéki oldalon olyan emberek vannak, akiknek önnálló gondolataik vannak, így nincs szüksége senkinek arra, hogy valaki megmondja, hogy kit kell szeretnünk, kit nem. Tudod a feleségem egy olyan helyen dolgozik, ahol ha kiejtené azt a száján, hogy Orbán ellenes, akkor valószínűleg az lenne az utolsó napja a munkahelyén! Tudod, millió ilyen munkahely van! Nagyon nagyot tévedsz te abban, hogy ha azt mondja neked valaki, hogy a Gyurcsány így, a Bajnai úgy, akkor az úgy van és igaz is!
Aki ilyent elhisz és komolyan vesz, arra a személyre nyugodtan ráfogható, hogy őt is megszállotta a birka effektus. Bírka effektusnak nevezik azt, aki beáll azok soraiba akik gondolkodás nélkül követi azt és elhiszi azt, amit neki naponta ötször elmondanak. Ha valamit százszór elmondanak, hidd el, az még nem lesz valós. Azok számára lesz valós, akik számára szükség van valami segítségre.

Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Pusztán abból gondolom, amit Gyurcsány elkövetett az uralkodása hat éve alatt(beleérte az Őszödi beszédet és a 2006-os rendőri terrort!) Illetve Bajnainak a libás ügyét a "... nem értettünk hozzá..." pofátlan reagálását, na meg azt, hogy azok az emberek akikkel én találkozni szoktam, mind csak legyintenek a GyF és Bajnai nevekre! Esélytelenek!!!
Üdv: lizakl

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Milyen rendőri terrorról beszélsz? Ja? Arról, hogy agyonvertek a fogdán a rendőrök embereket az Orbán kormány alatt? Erről? 2006.-ban mit kellett volna a rendőröknek tenni akkor amikor a rendőröket téglákkal dobálják, autókat gyújtogattak fel, és tankokat kötöttek el. Mit kellett volna a rendőrnek még azután tenni, hogy felszólítás ellenére elkezdtek tankokkal rohangálni és hasonlóak. Na? Mit?
Most azért halálra vernek embereket, mert valaki ellopott állítólak egy láncfűrészt. Most baltás gyilkosokat engednek szabadon és tüntetnek ki. Hány gyilkost engedtek ki az utóbbi fél- egy évben? Politikusok halálra gázolhatnak büntetlenül embereket. Politikusok vakk komondorai feleségeket juttathatnak korházba.
nem mondom, szép jővőt látok. Te komolyan díjazod ezeket? Most komolyan kérdezem!

Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Semmi esetre sem kellet volna ezért bosszúból ártatlan, hazafelé igyekvő embereket agyba-főbe verni! Akik csak haza szerettek volna menni! Nem kellet volna a magyar zászlóval békésen álló fiatalra 6 drabális barom REBISZ-es állatnak rárontani és mikor már a földön feküdt, magatehetetlenül, akkor nem kellet volna az ormótlan bakancsaikkal fejbe rugdalni. Nem kellett volna a gumilövedékekkel fejmagasságban lőni és ezáltal emberek szemét kilőni! Nem kellett volna a kirakat előtt békésen álló mit sem sejtő fiatalt nekifutásból fejberúgni, nem kellett volna a földön fekvő magatehetetlen ember ujját eltörni! Aztán nem kellett volna sunyi módon levenni az azonosító számokat, nem kellett volna viperát használni, aztán pofátlanul az emberek szemébe hazudni(Gergényi), hogy leesett az azonosító és nem volt vipera! Mikor a fél ország látta, hogy volt vipera! És a Gyurcsány még meg is dícsérte a Gergényit! A Demszky meg ki is tüntette! Nos ezeket a dolgokat nem kellett volna tenni!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Tudod én erre csak azt tudom mondani, hogy jellemtelenek azok akik azt mondták, hogy ők csak ott sétáltak. Tudod egy ilyen aljas hazug ember sem meri felvállalni a tettét. Ilyenkor mindenki becsületes és csak arra sétált. Tudod, aki kurvák közt kóboról, ne csodálkjozzon, hogy megdugják. Még egy olyan bátor jobb oldalit sem láttam és hallottam, akiben lett volna bátorság azt mondani, én nem tettem eleget a rendőri felszólításnak. Tudod, én ott voltam! Köztöttük,. (igaz munka végatt) de sima normális ruhában és érdekes módon engem nem bántottak. Amikor azt mondta egy rendőr álljak arréb, odébb álltam. Látta a rendőr, hogy a felszólításának engedek, így nem bántott senki. Egy szarházi sem meri, merte felvállalni azt, hogy ő kezében is volt kő vagy tégla, vagy valami.
Bátor emberek vannak a jobboldalon. Egy hazug szemét majrés banda aki nem meri felvállalni azt amit tett. A világon minden hol ezt tette volna a rendörség és ma is ezt teszik. Egyedül magyarországon létezik az, hogy megölik a rendörségen az emberkéket vallatás közben és itt van egyedül az, hogy gyilkosokat bocsájtanak szabadon és gyilkosok mennek rendet csinálni a fidesz székházhoz, hogy utána egyetemistákat vonszoljanak a rendőrségre, ügyészségre.
Szégyelhetik magukat a jelen kormányt támogatók, hogy a saját honfitársaikat engedik így meghurcolni, megaláztatni.
A rákossy és a Kádár egy tanuló volt a mai állapotokhoz mérten.

Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

rákossy az Rákosi! Nem volt nemes! De nincs igazad, mert a Rendőrség nem szólította fel azokat akiket csak úgy egyszerűen lerohant és válogatás nélkül agyba-főbe vert! Lehet, hogy téged megismertek a rendőrök, hogy közülük való vagy és azért nem bántottak, de számtalan beszámolót hallottunk arról, hogy akik ott laktak a környékbeli házakban és csak este haza szerettek volna menni, nos azoktól nem kérték el a lakcímkártyájukat, hanem a gumibottal nekik estek!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Érdekes, hogy nem volt egy rendetlen ember sem. Mind maszületett bárány volt és épp akkor mentek hazafelé! Tudod nem tudom mire mondod, hogy közülök való voltam. Egyszerűen dolgoztam és hidd el. Tudom mi folyt ott. Ott voltam és ha hiszed ha nem, a rendőröknél is voltam bent a honvédba akiknek betörték a fejét, vagy épp eltörték a kezét. Biztosan valamelyik szemét másik rendőr tette. Azok akik meg nem rendőr ruhában voltak, azok meg békésen csak álldogáltak.
Kérdezhetek tőled valamit? Megsirattad a Kádárt amikor eltemették?

Üdv Tibi

0

lizakl
lizakl picture
*****

Rendetlen ember az volt ott, de mivel azokat nem tudták elkapni, mert ügyesebbek voltak mint a rendőrök(talán mert profi provokátorok voltak? Ki tudhatja?), hát elkapták válogatás nélkül azokat, akik a kezük ügyébe kerültek! Mint ahogy az orosz katonák is vitték a háború után az utcán kószáló embereket, "málenkij robotra", válogatás nélkül, hisz darab-darab! Neked vagy szerencséd volt, vagy nem tudom miért nem bántottak? De én láttam, hogy egy nyugdíjas korú házaspárt(ha házasok voltak? De lehet azok sem ismerték egymást.) is megvertek, mert rosszkor voltak rossz helyen! Kádárt nem sirattam meg. Nem ismertem, nem jelentett nekem semmit. A TV-ből nézve egy nagyon egyszerű ember benyomását keltette. Mondtak róla jót is rosszat is, ma már inkább csak a rosszat mondják.

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Igen. Én is láttam öreg bácsikákat, nénikéket. Most nem is olyan régen láttam ilyen bácsikákat és nénikéket akiket most a rendörségi oldal keres is. Nem nagy a bűnök, csak az, hogy fiatal egyetemistáknak az arcába akarták a sósavat önteni. Azért én szívesen ott lennék ezek kihallgatásán, hogy mivel is mosakodnak majd, hogy elkerüljék a felelőségre vonást. Mert ugye tudjuk, olyankor amikor a felelőséget kell vállalni, akkor csak egy szegény arra sétáló kis öreg nyugdíjas szerencsétlen emberkék.
Az, hogy engem miért nem bántottak? Talán azért, mert amikor azt mondták menjek el onnan, akkor engedelmeskedtem és elmentem! Ilyen pofon egyszerű volt az, hogy nem bántottak. Tudod, nézz vissza filmeket. Nézd meg, hogy léteznek emberek akik mellet simán elmennek a rendőrök és nem bántják őket. Tudod akiket meg kergettek és bántottak, azt lehet előtte már látták valahol dobálózni!
De tényleg! Mondj egy olyan emberkét aki elismerte azt, hogy fejbedobott egy téglával egy rendört. Mondj egy olyant aki elismerte, hogy a TV székházba bármiféle kárt csinált. Csak egy olyant mondj akinek vér volt a pucájában! Csak egyet.
Most csúnyát írok! Előre elnézést is kérek érte! Egy szarházi majrés huligánok ezek akik kiszolgálják a diktatúra rezsimet!

Egy adott szint alá nem kellene süllyedni!
Kalex

Üdv Tibi

0

Kari
Kari picture
*****

Hallo cs-t!
"Egyedül magyarországon létezik az, hogy megölik a rendörségen az emberkéket vallatás közben .."
Ha ez igaz lenne akkor nem tette volna az Amneszty Int. a napokban a vonatkozo listajat (mindössze) 122 orszagrol közze! :-)
Nezd man meg lecci, hogy a mienk köztük van-e_ vagy az a szervezet is "szarhazi jobbos csapat"? :-) Node, en befejeztem ezt a meddö tanakodast...
Kari

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Az egyedül szócskát képletesen írtam. Azért írtam képletesen, mert én ebben az országban élek, ez az ország érdekel, és nem hasonlítgatok össze más országokat az országunkkal! Semmilyen téren. Egy biztos. Ebben az országban 2010 után olyanok léteznek, hogy fideszes, kormánypárti politikusok olyan mondatokat mondtak ki, hogy 2006.-ban az akkori kormánynak éles lőszert kellett volna használni. 2010 óta, olyan dolgok derültek ki, hogy embereket vallatnak úgy, hogy a vallatásba belehalnak emberek. 2010 óta nem egy gyilkost engedtek szabadon. 2010 óta létezik a világon egyedül állóként, hogy visszamenőleges hatályú törvényeket alkotnak! 2010 óta van az, hogy ha egy miniszterelnök nyiltan a pofánkba vágja, hogy hazudik, "ne azt figyeljétek mit mondok, hanem azt mit cselekszem", nem történik semmi. 2010 óta van az, hogy a miniszterelnök egy személyben dönt mindenről és kizárólagosan az ő utasításai szerint működik minden. Ez a hatalommal való visszaélés! Sorolhatnék még sokmindent mi minden történt 2010 óta ami csak és kizárólagosan a diktatúrákban fordulhat elő, de nem teszem, mert én nem visszamutogatni, nem más bűneit keresem, hanem szeretnék egy szabad országban élni, ahol én mondom meg a gyerekem mit tanuljon, milyen ruhába járjon, milyen vallása legyen és, hogyha becsületesen akarok dolgozni, akkor becsületesen becsületes bérért dolgozhassak és ne közmunkán alacsonyabb bérért mint ha szabálysértésként ledolgozott közmunka bérért!
Üdv Tibi

0

Kari
Kari picture
*****

Hali cst!
Sorry, megiscsak irok meg1x:
Tenmagad cafoltad meg. Pont 1 oraja 14:20-kor ezt irtad="A világon minden hol ezt tette volna a rendörség és ma is ezt teszik. Egyedül magyarországon létezik az, hogy.. ", most,15:24-kor, meg ezt allitod= "..mert én ebben az országban élek, ez az ország érdekel, és nem hasonlítgatok össze más országokat az országunkkal! Semmilyen téren.." Te irtad mindkettöt, en ebben man kifujtam. Te csak össze-vissza csapolsz, s fujod a litaniad, dehat biztos(?) ez is az altalad hianyolt szolasszabadsag resze! :-(
Kari

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szia!
Ez őt nem érdekli! Meg van győződve a saját igazáról. Pedig nincs neki igaza!
Üdv: lizakl

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
Neked és mindazoknak, akik nem felejtenek:
http://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY
Üdv!

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Csak feltételezem ugyan, de most szerintem egy hasonló helyzetben nem egyetlen véresfejű ürgét láthatnánk egy ilyen "sokkolónak szánt" provokatív összeállításban. Tele lenne a föld véres, mozdulatlan, vagy nyöszörgő emberekkel. És persze nem a rendőrség követné el, hanem a kirendelt "békemenetes" jobboldali szimpatizánsok, "katonák" a TEK-kel karöltve.
Na de birkanép a magyar, még túl sokan bíznak benne, hogy tiszta választások lesznek.

Amit én akkor láttam (és IGEN, ÉN emlékszem rá) a felajzott csőcseléket meg kellett állítani, miután autókat borogattak, gyújtogattak, törtek-zúztak, fenyegetőztek, felszedett kockakövekkel dobálták a rendőröket. Közben az akkori ellenzék még biztatta is őket. És "véletlenül" arrajártak a békés fideszes tüntetgetők is...

Az meg egyenesen nevetséges volt, hogy egy szenilis bácsika elkötött egy múzeumi műtárgyat...

A TV székház "ostroma" szintén bohózat volt, betörtek, törtek-zúztak, "hogyaztánmajdjólbemondjákaforradalmifelhívásunkat", majd miután ehhez nem találtak partnert, csak céltalanul mászkáltak az épületben a szerencsétlenek, mint egy eltévedt turistacsoport.

Azt visztont rohadtul nem értem, hogy a TECHNIKATÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNYT mi a jó francnak kellett szétzúzni, szétlopkodni?????

0

Tranzix
Tranzix picture

Üdv!
Remélem jól választ a nép 2014 -ben, és lassan lenyugszanak a kedélyek, bár ezt a vadnyugat úgysem fogja tétlenül nézni.

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Megismétlem. Én a hazánkon belüli dolgokról írok. Az, hogy egy cselekményt leírok, hogy ezt másként nem lehet csinálni, mert a világ összes országáben az iulyen alkalmakkor ez a rend, az nem más országra való mutogatás. Ez egy ősi törvény. Akkor van az, hogy más országra mutatok, ha kiemelek egy bizonyos országot és azt hasonlítom összze a miénkkel. De én egy ősi törvényt mutattam be és nem két országot hasonlítottam össze. Tudod a világon mindenhol két lábon járnak az emberek. Ezzel csak bemutatom az embert mint olyant, hogy miként jár!
De lehet, nem egy a felfogásunk és a gondolkodás módunk. Ezzel semmi baj nincs is, mert ettől szines a világ. Azzal van a baj, hogy ha valaki, valakik egy világon mindenhol ősi cselekedetként alkalmazott szokást itt a hazánkban aljas módon különleges rosz szinben akarják feltüntetni, amikor ő saját maga meg álarc mögé bújbva gyáván letagadja a csillagot is az égről és azt mondja magáról, hogy ő a jó és mindenki más aljas.

Üdv tibi

0

Csaba1002
Csaba1002 picture

Hello lizakl!
Nem kellett volna felgyújtani az MTV székházát, kirabolni a büfét, és a videó archívumot, menekülésre késztetni az ott dolgozókat, és ezzel leállítani az országos műsorsugárzást.
A híradóban láttam mikor egy büszke "szabadságharcos" bakancsával rúgta szét az útszélén parkoló kispolszkit.
Ezt sem kellett volna...

0

lizakl
lizakl picture
*****

Na, a Rendőrségnek pont ezeket az embereket kellett volna szakszerűen "kiemelni" megbilincselni(de ezeket sem félholtra vagy félszeműre verni) és elvinni a helyszínről! De mint a felvételeken láttuk a szakszerűség és a hozzáértés teljesen hiányzott a rendőrségi cselekedetekből! Sajnos azt kell, hogy mondjam(és a későbbi elemzések is bebizonyították) a Rendőrség szándékosan vagy csak a képességei okán, nem todom, de teljesen dilettáns módon viselkedett!

0

Kari
Kari picture
*****

Szia lizakl!
Dà-dà, s mily erdekes, allitolag mindharman a "dolgozo nepet szolgaltak" _hmm, egyenien, de a lenyeg: szuper "(nèpi)demokratikusan", olvashattuk több mint elegszer ezen hsz-förmedveny halmazban is :-(...
Kari

0

Kari
Kari picture
*****

Hello CsT!
"Most egy óriási ellenzéki pártok összefogása lesz, ami több mint 6 millió embert összefog." Aztan "Viva Italia", marmint emlekezz: mikor evtizedeken at ugy felevente kormanyvalsag volt naluk a szuperül összefogo partok miatt_ EBRESZTÖ; ilyesmi nem letezik, ne legy mar ily naiv! - csak mert kinem allod az OV-t...
Kari

0

ELKO4
ELKO4 picture

A Jobbik ellenzék, és tulajdonképpen örülnék annak ha a Fidesztől vennének el szavazókat. Kormányra úgyse kerülnek, az meg tökmindegy hogy ellenzékben 10 vagy 13 %-uk lesz. Kivéve, ha a Fidesz tud úgy kormányt alakítani, hogy a jobbikkal összeáll.
Mert összefog ha muszály, efelől senkinek ne legyen kétsége.
Üdv.

Tamás

0

jakyg
jakyg picture

Sziasztok!
Vicces ilyen szűk ablakba írni, gondoltam kipróbálom...

:beer:

0

ELKO4
ELKO4 picture

Ebben viszont teljes mértékben egyetértünk! A 2/3-ot Gyurcsány hozta a nyakunkba.

Üdv.

Tamás

0

csakyt
csakyt picture

Szia. Igen, azzal, hogy engedett 2005 után. Azzal, hogy nem volt olyan erőszakos mint most az Orbán. Na meg azzal, hogy lemondott a miniszterelnökségről. Mert a választók a Gyurcsányt a mai napig jobban elfogadják mint a Mesterházyt.

Tibi

0

ELKO4
ELKO4 picture

Ha Mesterházyt indítják jelöltnek akkor csak formaság lesz az egész, akkor bukta. Hihetetlen nagy idióta... Majdnem annyira összevissza beszél mint Orbán.

Üdv.

Tamás

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
Bár a halálban sem vagyok már biztos, de mindig a jobbik szokott győzni.:)
Üdv!

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
Nem feltétlenül. Mint kiderült, 2010.-ben sem a jobbik győzött!

Tibi

0

city217
city217 picture

Sziasztok.
Látom ti se nyertetek trafikot. :)
Pártunk és kormányunk a szemünket kilopja, ezért van ilyen sok elvakult ember. Én már csak mosolygok az egészen de sajnos a bőrömön is érzem. :(
Üdv.

0

Pages

Sponsored links