You are here

Seagate 320 GB HDD elektronikát keresek

6 posts / 0 new
Last post
kisember
kisember picture

Üdvözlet Mindenkinek!

A Seagate Barracuda 7200.10 320 GB-os merevlemezemet az asztalon hagytam a kis 7 éves unokám pedig egy picike (5 dkg-os) kalapáccsal megegyengette az elektronikát. Az egyik IC négyfelé vált.Sajnálom mert nagyon keveset ment és amúgy hibátlan lemez.Sata lemez. ST3320620AS, P/N:9BJ14G-305, Firmware:3.AAD.
Ha valakinek van ilyen felesleges elektronikája vevő lennék rá.

Üdv: kisember

Bocsánat a hiányosságért!

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia!

Elektronikám nincs, de tanultam az esetedből :)
Azért a 7 éves unoka már nem olyan kicsi :P
Mi most vagyunk gyerekvállalás előtt és két kismacskán és egy kiskutyán gyakoroljuk a türelmünket :) és bevallom, van amikor ők győznek :D

PS: Gyermek és állat előtt ne hagyj elő semmit :) hehe

Üdv: Dénes István

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Ha nincs rajta fontos adat, felejtsd el.
Ha van, adatmentés erejéig kölcsön is kérhetsz. Utána kuka. (Illetve a jó kis mágneseket termeld ki belőle :) ) Nem ér annyit egy bizonytalanná vált vinyó.

0

Jaca
Jaca picture
*****

Szia kisember!

Egészítsd ki a címet azzal, hogy "elektronikát keresek", mert így fel lesz függesztve!

Üdv: Jácint

0

AzzA
AzzA picture
*

Szia!
Remélhetőleg elég lesz az elektronika, de ha sikerült az IC-t 4 felé kalapálni akkor a rázkódástól a fej is sérülhetett.
Üdv,

0

kisember
kisember picture

Szia AzzA!
Nagyon sajnálnám eldobni mert fél évet sem ment, az hogy mi van rajta nem érdekel. Ne nagy kalapácsot képzelj el az egész akkora mint egy negyed gyufásdoboz. Éppen hogy kocogtatta a nagy legény, de mire érte nyúltam megtörtént a baj. Nekem 2-3 ezer forintot megérne az elektronika.

Üdv: kisember

0