You are here

Royal beach futópad (lezárva)

13 posts / 0 new
Last post
zsotesz
zsotesz picture

Sziasztok! a fent említett futópadhoz keresek kapcsolási rajzot, a panelon található két tranzisztor egyike hiányzik, annak a száma kellene. amit még tudok a fútópadrol (mivel nem az enyém) sn:dy-03 003958 tip:32885 r 4 runin év:2003 A válaszokat előre is köszönöm!
ÜDV Zsotesz!

Comments
sniper888
sniper888 picture

Sziasztok, nekem is van egy Royal beach futópadom, runner 5 típusra hallgat, elszállt az dióda, és IGBT is, nekem valami CW20NC60VD (ST) van benne, nem e tudnátok segíteni mivel tudnám helyettesíteni, nem igazán találok infót róla..

Köszönöm

Sniper

Nyiss egy új topikot, mivel más problémád.
Kalex

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

20N60 IGBT (20A, 600V)...rengeteg változata létezik: http://fdh.hu/search/index?q=20n60
http://www.donberg.ie/catalogue/sgw_20n60.html

Üdv.: uniman

0

zsotesz
zsotesz picture

Sziasztok! Most sikerült beszerezni (és beépíteni) a hiányzó alkatrészt(ibgt) Tökéletesen müködik, a motor és az igbt-sem melekszik.
Köszönöm mindenkinek a segitséget!! Örök hálám!
Üdv Zsotesz!!

0

Inhouse
Inhouse picture

0

Solyom
Solyom picture

Szia.Ha még érdekel a hiányzó alkatrész és tipusa. CT60AM tipusu IGBT.

0

zsotesz
zsotesz picture

Szia Solyom!! Bocs a késésért, köszönöm az infót hasznos volt!!

0

lhanzi
lhanzi picture

Sziasztok!

Én is javítottam ilyet! Valóban IGBT van benne! Ha veri akkor a motor mágnese (állórész) elvesztette az erejét, így megnő az áramfelvétel és melegszik mint a dög! Delejezni kell! Másképp leég a motor!

Leiszt Jani

0

Edmundson
Edmundson picture
*

Biztosan nem tranzisztor. Lehet teljesítmény FET vagy kettős dióda. Kalexnek igaza van. Ezekről nem lehet rajzot találni. Vissza kell rajzolni a panelt. Nézd meg, hogy a bordán lévő többi alkatrész mi. Sajna a feltett fotókon szinte semmi nem látszik.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szerintem gyorsabban jutsz eredményre, ha kirajzolod a panel részletet, valamint csinálsz egy fotót. :oke: Biztos akadna egy pár tippünk a helyettesítésre. :hmmm:
Üdv! Kalex

0

zsotesz
zsotesz picture

Üdv! Raktam fel pár fotót hátha igy könnyebb lesz.
Segitséget előre is köszönöm!!

0

Kalex
Kalex picture
*****

Biztos vagy benne, hogy ez tranzisztor? Nem ártana a környékét feltérképezni. A fotó elég elmosódott, és nem látni a fóliarajzot!
Üdv! Kalex

0

zsotesz
zsotesz picture

Üdv Kalex! Igazad lehet nem,nem biztos hogy tranzisztor. a panelon q11-es számmal jelölik és a mellette lévő cucc is csak két lábu ma megnézem a számát és a környékét bár nem sok reményt füzök hozzá. Az lenne a jó ha valakinek lenne egy ijen futópad és megtudná nézni a számát. De az ijen cuccok elég ritkákk.

0

Sponsored links