You are here

Ma vettem egy: ACER ICONIA B1 Tablet Pc-t véleményeket megosztanátok velem????

14 posts / 0 new
Last post
Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Kedves Tanya lakók! Ma vettem, egy ACER ICONIA B1 tipusú tab gépet 34.999-Huf ért az Euronicsban.Nagy választék most nem volt 7"-ba DPS 16.990-FT felejtős...Lenovo sima 1.2 GHz procival 39.990FT Sam.Galaxy 59.000-Ft. Acer Iconia 34.990-Ft. El mentem a Tescóba hátha ott több közül választhatok, ott MY Audió 31.990-Ft Acer Iconia 39.990-Ft (ott még drágább is volt 5 ropival!)Megmondom öszintén, hogy 3 volt csak szimpatikus Acer,Samsung,Lenovo, 7" kijelző méretbe gondolkodtam Samsung elég drága.. Lenovo sima egymagos 1.2GHz DPS kizárva szintén a My Audió.Nos árban az Acer mellett döntöttem, mert elég igéretes szép esztétikus és van benne bluetooth meg GPS tartalma a következő: (Gari 1 év)

Media Tek (MTK 8317T) 1,2GHz duál proci
Android op rendszer 4.1.2
8GB ROM,512MB RAM
7"WSVGA TFT LCD (1024X600)
0,3 MP kamera
GPS
WI-FI 802.11b/g/n
Bluetooth 4.0
Mikro SD kártya bővithetőség
Li-Ion aku 10W
Igy első nekifutásnak elég stabil gépnek mutatkozik net szépen stabilan fut rajta.Ha valakinek lenne valmi tapasztalata, ezzel a géppel kapcsolatba kérem ossza meg velem hogy mit várhatok el tőle, és mire vigyázzak Köszönöm! T:Zsolt

Comments
Cormyus
Cormyus picture

Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Két magos,10" 1024*768 kijelző,hdmi csati 1GB/8GB RAM hasonló árfekvésben(illetve ugyan annyiért :) ). 1 év garival,picit elgondolkodtam a vásárlásán. De lehet valami bóvli. http://www.kuponnapok.hu/?kid=412&affid=kscom
Üdv!

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia,

Az AllWinner A20 processzor nem csúcskategóriás hanem az alsó kategória teteje! Ez az a kategória, hogy minden elmegy rajta, de két 3 app egyszerre már sok lehet. Nekem egy hasonló hardver van 7"-os kivitelben A20-as processzorral (Concorde Rokee), 25000 Ft-ért elégedett vagyok vele! 35000 Ft-ért 10"-os kijelző, ha szétnézünk a piacon elég jutányos! Viszont egy fontos szempont, legyen szervíze! Ezek a kínai darabok nem a megbízhatóságukról híresek!

Üdv,
Oszi

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Ezért a pénzért ár/érték arányban bőven jó. A kijelző felbontása is megfelelő, az apró betűk is jól olvashatóak rajta, a kétmagos Cortex A9 proci az egyik legerősebb, emiatt jól használható egy ideig, az hogy GPS, és BT is van benne, az még univerzálisabbá teszi. Max az 512-es ram tűnik kicsit kevésnek, de ez majd a használat során kiderül.

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Köszönöm szépen a véleményeteket eddig még nagyon meg vagyok vele elégedve a kis kütyüvel igaz a virtuàlis billentyüzetet még meg kell szokni de figyelek hogy helyesen írjak, még +hétvégi melót is vállaltam érte....Viszont van egy POLAROID MIDC 700 tab gépem amit ez év július 30 án kaptam 25-ik szülinapomra 5használtam max 20 órát és elromlott Hollandiában vásárolt termék majd dobok fel róla képet hátha alkatrésznek el tudom adni....

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia,

itt vannak Polaroid firmwarek! Talán megtalálod a tied! Ebben az állapotban csak, akkor tudod frissíteni, ha a recovery támogatja vagy van service software. Ez utóbbi processzor függő!

Ui: Úgy nézem a firmware-k mellet ott a szoftver! Csak a megfelelőt kell kiválasztani és ha nem hibás a flash memória készülékben életre kelthető!

Üdv,
Oszi

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Kedves Oszi! Köszönöm a tppedet, csak az a baj hogy eleinte még felismerte a számitógépem meg a laptop is, de később már az se volt hajlandó MTK cpip épp hogy rá teszem töltőre, igen fel forr szerintem az mehetett ki benne igy le is mondtam róla.Kijelző,érintő panel,hangszóró,meg egy majdnem új aku még használható belőle töltőt már eligértem.T:Zsolt

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia,

hát igen ha hibás a hardware akkor javítani vagy kidobni kell!!!

Üdv,
Oszi

0

Tranzix
Tranzix picture

Üdv!
Elírták, 512MB a ROM, a RAM mérete 8GB, egy ideig még elég lesz az 512.

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Szerintem nem írták el, a RAM mérete 512MB. A ROM-on a telepített progik, oprendszer van, ezért nagyobb jóval a mérete.

0

Oszi11
Oszi11 picture

Sziasztok,

csatlakozom az előttem szólóhoz nincs elírás! Ezekben az Androidos készülékeben a RAM 256MB-tól jelenleg 2GB-ig terjednek (mai csúcskészülékek 2GB-osak) és egy Flash memóriaterület van rajtuk, amin a firmware és a belső programtároló ill. a beépített sdkártya ként megjelenő terület osztozik!

Üdv,
Oszi

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Ha jó, vagy rossz véleményt kapsz róla, a Tiéd lehet majd az ellenkezője is.
Ha már megvetted, miért kérdezel véleményt? Azt vétel előtt lett volna célszerű, gondolom.
Használd, és örülj neki!

Üdv: formasu

0

city217
city217 picture

Szia.
Egyik poénomat kilőtted.
.."de van másik": Dobálódzol itt a tízezrekkel, más meg rágja a küszöböt. :)
Ja és mit szeretnél hallani az se mindegy, dicsérjünk vagy korholjunk? Ezzel mit lehet, kitakarítani vagy betakarítani?

Üdv.
ui: ..és javítsd ki a címet mert "véleményeket" helyett a véleményeiteket kellene. Persze így is jó, mert én a más véleményét szívesen megosztom veled. :)

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Ha megvetted, akkor örülj neki!

Használd sokáig és örülj neki.

A készülék árak elég jól tükrözik a minőséget... Ha valami olcsóbb az szarabb is. De vannak kivételek, no meg üzletpolitika is.

Ha azt akarod hallani, hogy vehettél volna jobbat is olcsóbban vagy azt, hogy biztos nem vehettél volna olcsóbban jobbat, akkor válassz és kész!

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Sponsored links