You are here

Dewalt dw566 Sds-es ütvefuró.- furószár megforog

7 posts / 0 new
Last post
Tam78
Tam78 picture

Sziasztok!

Hoztak hozzám egy ilyen ketyeerét. fúrás közben megforgott a fúrószár (8-as) és sem ütni sem kijönni nem akart. kiszedtem a golyót belőle meg kis kézi erővel visszatekertem a szárat a jó pozícióba. egyből ki is jött. de a próbánál újra megforgott a második lyuk után. ekkor néztem bele az sds tokmány közepébe és nem vagy csak nagyon picit látom azt a 2 helyező "éket" ami meggátolná hogy megforogjon. mielőtt ripityára szedném kérdezném hogy ezekben ék van vagy kivan marva a helyező. mozgatni nem bírtam de ez nem jelenti azt hogy nem ék lenne. a gazdája töménytelen mennyiségű és ismeretlen fajtájú kenő anyagot kent mindenhova a gépbe, így akár még berohadva is be lehet. aki szedett már szét sds tokmányt ilyen szintig vagy találkozott már ilyen hibával az kérem írja meg a tapasztalatát.

Előre is nagyon köszönöm

Comments
sanyó
sanyó picture

HALI. A munkahelyemen ilyesmivel dolgozok,6 éves,gránitot fúrok,betont vések,no probléma. BB. nek írom ,én már 70 ezer ft-os Bosch körfűrészt is galyra vágtam 2 hét alatt, igaz napi 30 tábla bútorlap/nap ,meg kitudja hány méter. Ha nem tud hűlni a fogaskerék,akkor KO,hiába ipari.De cserélték szó nélkül.

0

Tam78
Tam78 picture

Köszönöm a segítségeket. mindenféleképpen ajánlani fogok neki egyet az említet gépekből.
Nagyítóval megnézve tényleg mart a horony benne

Üdv: Tamás

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Megpróbálhatsz belefúrni és csapokat belehegeszteni, de maga a gép minősége sem jobb a tokmányénál! Menj be néhány Stihl, Hilti, stb szervizbe és kérdezd meg, hogy miért szokták a Dewalt kézi fűrészeket az emberek a szervizbe vinni! (Elárulom. A forgórész tengelyéről elpárolog a menet......)

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Nem értek egyet az alattam íróval...

A Dewalt elvált a minőségtől! Mond meg az ipsének, hogy vegyen egy Hilti TE 72 vagy hasonlót!

http://epitkezes-kert.vatera.hu/barkacs_szerszam_ipari_gep/ipari_gep_bar...
http://epitkezes-kert.vatera.hu/barkacs_szerszam_ipari_gep/ipari_gep_bar...

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Pedig szerintem is lehet az ok, hogy kosz, por ment a tokmányba, és az tette tönkre!
Otthoni használatra minek kellene venni Hiltit? /Verébre ágyúval?/
Sok éve vettem egy nevesincs gépet, szürke kofferben, fúrókkal, vésőkkel, talán 7 eFt-ért. Ez a gép segítségével elvégeztem 3 konyha, 3 fürdőszoba komplett felújítását, és még azon kívül is használtam fúrásra, vésésre. Néhány vésőt már elkoptatott. Egyre figyeltem, ha kezdett melegedni, vártam keveset.
A lényeg: még most is üzemképes!

Üdv: formasu

0

peter attila
peter attila picture

Szia.
Megprobalhatod szetszedni, de a azok a helyezok marva vanak. Attol menek tonkre ha huzamosabb ideig felfele furnak a vedo gumiharang nelkul,a por meg kikoptatja.
Udv Ati.

0