You are here

Elektronikai műszerészt keresek! Megoldódott!

9 posts / 0 new
Last post
Aeron
Aeron picture

Kína Jakuzzi vezérlés javítására keresek hozzáértő szakembert!
A többit telefonon.
06706155039
Budapest

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: egy város vagy falut megjelölhetnél.

Bálint

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Ott a hely: Kína, Jakuzzafalva...brrrr...

Üdv.: uniman

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

...közel tízezer fajtája létezik...kb: http://www.alibaba.com/countrysearch/CN/jacuzzi.html

Üdv.: uniman

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Biztos rengeteg jakuzziszakértő vár arra, hogy felhívhassa a komát. :)

Amúgy elég gáz ez a sok gagyi, nem dokumentált kínai elektronika a háztartási nagygépekben. Mert egy zsebrádiónál még meg lehet ideologizálni, hogy kár vele foglalkozni, vegyél másikat, de egy jakuzzit nem három-négy évre vesz az ember...
Az ipari gépekről nem is beszélve. Van most egy ügyfelem, valami körfűrésszel szenved, 2011-es, és már második hete áll, mert összefosta benne magát az inverteres, mikrokontrolleres, kapcsolótápos csoda-elektronika, és engem nyúz a szerencsétlen, hogy térítsem már magához neki... de hát doku nélkül mit tegyek? Kidobáltam a zárlatos feteket meg a kiszáradt elkókat, és nem indult el a dög. Innen pedig nincs tovább. Hiába veszek hozzá mikrokontrollert, ha nincs meg bele program... akkor mi most kidobjuk a többmilliós gépet, mert valami kínai csicska ipari titokként kezeli a szarának a kapcsrajzát meg a hex fájlját? Há normááális, Jolánka?

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Nem lehet kiváltani valami okosabb frekiváltóval?

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Dehogynem. Csak ahhoz az IPC-t kellene átrogramozni, amivel RS485-ön keresztül poketál a dög. :-(
Vackeráj az egész kóceráj, a ......... kell így agyonbonyolítani mindent! De ha már, akkor legalább biztosítanák hozzá a dokumentációt és az alkatrészutánpótlást! De arra persze fütyülnek magasról, vagy ha van, akkor olyan áron, hogy ne is legyen kedve senkinek igénybe venni.
No mindegy, nem az én problémám ez, én csak belecsöppentem, mint Pilátus a Credoba, és pont ugyanúgy mosom kezeimet... csak vicces, hogy egy nyomorult kisvállalkozó eladott egy gépet a másik nyomorult kisvállalkozónak, és kettejük közül az egyik lesz az, aki most bebukja a gép teljes vételárát azért, mert a kínai elvtársak nem tudnak olyan elektronikát gyártani, ami két évnél tovább működőképes marad.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Kettő egész évig működött? Az már a csoda kategóriába tartozik.

Dobd fel itt egy topikban, hátha valaki már látott ilyesmit... Hátha. És, akkor az a vállalkozó is tovább vállalkozhat.

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Már visszaadtam három napja. Hidd el, hogy amit én nem csinálok meg, azt más se fogja. Legalábbis eddig erre még nem volt példa. Tényleg minden hülyeségre rávehető vagyok, egyesével átkötözgetem mikroszkóp alatt a ráfolyt akkusavas nyák viáit meg minden, de van egy bizonyos pont, ami után kizárólag dokumentáció birtokában lehet továbblépni. Azt pedig még a magyar forgalmazónak sem adta ki a gyártó, annyira őrzi. Mondták, hogy küldje vissza a cuccot a gyárba, vagy ha fizeti a repülőjegyet meg a szállodát, akkor majd küldenek valakit, aki megjavítja a helyszínen... hát hurrá.

0

Sponsored links