You are here

TechLine TC32LC735 Beko17MB12-2chassis tv analóg tv csatornák mennek normálisan a digitális csatornáknál viszont csak hang van.

3 posts / 0 new
Last post
martonjanos
martonjanos picture

Helló mágusok,

Kóstolgatom az LCD tv-k javítását és belefutottam néhány dologba, amiben kérnék némi segítséget.
1. probléma: Van egy TechLine TC32LC735 Beko17MB12-2chassis tv-m amin az analóg tv csatornák mennek normálisan. A DTV csatornák keresésénél az adókat megtalálja,viszont csak hang van. A kép helyett csak derengő fény. Merre ker3essem a hibát? Esetleg beállítás, eeprom tartalom , vagy alkatrész hiba?

2. probléma: Allview ALCD40SLB készülék Beko17MB22-2chassis. Ha a digitális adókat akarom fogni és átkapcsolom a készüléket, akkor kikapcsol és el kezd villoni a power Led. Ettől kezdve a gép nem reagál csak a készüléken lévő kikapcsoló gombra, vagy az áramtalanításara. Ismételt bekapcsolási kísérletre egy pillanatra elindul felvillan a DTV felirat a csatornaszámmal és ismételten kikapcsol. Ha lehúzom a Smart kártya tápját, el tudom indítani a készüléket analóg módban és tökéletesen megy amíg ki nem kapcsolom készenlétbe. Ekkor a Led ismét villogni kezd és nincs tovább. Az előbb leírt módon tudom újraindítani. Ha a tápot ekkor visszadugom, a készüléket kikapcsolás után ismét be lehet kapcsolni a távszabályzóval, amíg ismételten meg nem nyomom a távszabályzón a digi gombot. Lehet ez szoftveres hiba? Amennyiben ige,tud-e valaki segíteni?

Segítségeteket, előre is megköszönve!
MJ

Comments
vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Az elsőnél az a gond, hogy Mpeg2 tuner van benne, Mpeg4-helyett, szerintem.

0

martonjanos
martonjanos picture

HaMaja Kösz a tippet megnézem!

0