You are here

MPLAB IDE v8.4

3 posts / 0 new
Last post
Rezisztor
Rezisztor picture

Üdv mindenkinek!
A fent említett programmal próbálkozok,a 5.xx verzió után,és sehogy sem tudom a Watch ablakban megjeleníteni a saját magam által definiált adat regisztereket.Csak az SFR regisztereket tudom beválogatni,de az kavés a debuggoláshoz.A 8.1-es kezelési utasítása van meg magyarul,de abban sem találok erre utalást.Ha valaki tud kérem segítsen.Köszönöm.Rezisztor

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
Rezisztor
Rezisztor picture

A probléma kis segítséggel megoldódott.Ha valakit érdekelne leírom.Nem abszolút,hanem relokálható kódot gyárt a fordító,azért nem látszanak a saját változók.Project->Build options->Project->MPASM/C17/C18 Suite és ott a Generate absolute code lehetőséget kell választani.
Köszönet érte a HE.segítőjének.
Rezisztor

0

simonsen
simonsen picture

Üdvözöllek!

ATMEGA procikat mibe lehet debuggolni ?

Arra is jó az MPLAB vagy valami más kellene hozzá ?

üdv! simonsen!

0