You are here

muholdas technika-kerdes

10 posts / 0 new
Last post
jancsika
jancsika picture

sziasztok--az lenne a kerdesem,azokhoz akik probaltak ilyesmit,hogy egy 90 cm parabolaval,befogni 20 fokos kulonbseget? peldaul rajta vagyok a thor2-3 muholdon,0.8w es szeretnem meg az astra-t is befogni 19.2K,persze az utobbinak nem kell tul jo jele legyen mde azert legyen...nos mennyire lehetseges ez?

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia jancsika!

Működik a dolog, én is megcsináltam. A tányért nem mozgattam el.

http://www.digiportal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?1137.20

Üdv: Jácint

0

jancsika
jancsika picture

szia--nos csak azt akartam kerdezni,hogy a 22cm,az a ket fej kozeppontjaitol merve,ugy-e? csak azert kerdezem,hogy sporoljak idöt,na de azt elmondom,hogy nem szukseges analog vevövel,csak egy jo digitális belteri is megteszi,opticum 4100c/7100c tipusok teljesen megfelelnek,hisz eleg gyorsak...en is ezeket hasznalom,es meg vagyok elegedve...varom valaszodat,udv...

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Igen! Pontosabban a fejtartók rögzítési pontjának távolsága, de az elvileg ugyanaz. Én azért használtam analóg vevőt, mert az volt :-) Digitálissal nincs túl sok tapasztalatom, illetve csalóka, mert a különböző TP-ken változik a térerő.

Üdv: Jácint

0

szoke
szoke picture

Sziasztok!
Ez is fixre lett felszerelve! És működött rendesen!
Ha jól emlékszem akkor:
1. Astra
2. Hotbird
3. Sirius
4. Amos


Sajnos csak mobillal tudtam anno lefotózni!
Üdv: Szőke

File csatolás: 

0

jancsika
jancsika picture

oh,hat ez szuper,ez hazilag jobban nez ki mint a gyari-eskuszom :rohog: ...udv.

0

zolaasom
zolaasom picture

:)

0

Jaca
Jaca picture
****

Hát ha még látszana, hogy az a vasdarab keresztben celluxbevonattal lett rozsdamentesítve!
A Digiportalos linken ott vannak a méretek!
:rohog:

Üdv: Jácint

0

vudu81
vudu81 picture

Tajti "vudu" István
Szia! lehetséges a dolog,sőt ha minden igaz még jobb lesz a jel-minőség arányod az Astrán.Érdemes beruháznod egy diseqc motorba(feltéve ha kezeli a beltérid),így az összes "útba eső" műholdat látja majd az eszköz.Ha gondolod ,és van még kérdésed,akkor állok rendelkezésedre a pityu81@invitel.hu címen.
Üdv:
Pityu

0

jancsika
jancsika picture

koszonom a gyors valaszt,de ezt fix parabolara ertettem,motor es disecq nem johet szoba,mert tobben vagyunk egy vonalon,mert a szomszedok rossz foldrajzi helyzetben vannak,igy most egy antennarol 5 darab belteri mukodik,ezert nem johet szoba a motoros disecq,de a kabeltv-rol kivettek a nemeteket es kedveltuk oket,ezert ha lenne jel,valamit ki kell talaljak,hogy ket muhold jelet valahogy at tegyem ugy,hogy a beleri egynek lassa,maskepp zavarodas lesz az egeszbol,de egyelore csak arra voltam kivancsi hogy 20 fok befoghato-e...majd jelentkezem e-mailben is...udv.

0

Sponsored links