You are here

Whirpool AWO/D 51105 mosógép

12 posts / 0 new
Last post
MZperX
MZperX picture

Üdv' mindenkinek! A fent említett csoda működik, csak nem centrifugál. Azaz néha. Centrifugáláshoz érve szépen rendezgeti a ruhát, fel-felpörög úgy négy-ötszörös mosófordulatra, majd kezdi előlről. Öt-tíz percig ökörködik, majd program vége. Néha kiírja, hogy "hetes hiba", azaz az egyes, kettes és hármas lámpa világít egyszerre, no meg a villáskulcs.

Comments
MZperX
MZperX picture

Köszönöm az eddigieket de miután MOTORCSERE után három program lement és u.a., ELEKTRONIKA csere után három program lement és u.a., vezetékcibálás után jó lett ezért az összes szétszedhető csatlakozót tüskénként átforrasztottam, azaz a késes kontaktusokból forrasztottat csináltam és ettől már többé meg sem próbált centrizni, majd ajtókapcsoló ellenőrzés, ellenállásmérés, ugyanezt elkövettem a vízszintkapcsolóval is és semmi, hát feladtam. EGY HÉT MÚLVA A TULAJ NAGYON SZERETETT VOLNA MOSNI, BEPAKOLT ÉS A PROGRAM VÉGIGMENT!!!!! Még ezzel nincs vége, mert csak HÁROMSZOR! Ezennel tudatom hát, hogy a gép a mosógépmennyországba távozott. Élt kb. három évet. Emlékét sokáig őrizni fogom. Szerveit jó hazafiként felhasználásra felajánlotta, motorja egy felültöltős Whirpoolban továbbél.

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

elwo

Szia !

Sajnos van ez így ,megtalállhatatlan kontakt hiba.
Csak az ember idejét zabálják.

elwo

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

elwo
Nem tudja elrendezni a ruhákat azért erőlködik sokáig

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia MZperX!

Lehet, hogy túlszabályoz a súlyautomatikája. Van ezen tachometer? Ha nincs, akkor a motor áramfelvételét figyelheti. Nézd meg, mik vannak a motor kimenőkörében.Ha van elkó benne, azt okvetlen cseréld, de lehet ez akár kerámia kondi is.

Üdv: Jácint

0

MZperX
MZperX picture

Sziasztok. Motorcserén túlvagyunk, kétszer centrizett és ua.

0

andy
andy picture

Szia!
Felül töltős gép? Ha igen, lenne hozzászólásom.

Üdv. andy

0

MZperX
MZperX picture

Elöltöltős

0

gusztav
gusztav picture

Szia!
Néha ez a tünete annak hogy az ajtókapcsoló nem mindig érintkezik,(szétszedni óvatosan, vagy próbához kivenni a helyéről ajtógumi le két csavar ki. kicsit megmozgat és kivesz, stekker rajta maradjon. imitáljuk az ajtó bezárást, és próba.
Ha a centri elején a ledek elhalványulnak, az a leégett motor tünete.

0

zapod
zapod picture

Szűrő tisztítás? Fali csatlakozás átjárható, tiszta.

0

AC-DC
AC-DC picture

A szivattyú nincs " akadályozva " valamivel ?

Üdv .: Zoli

0

ttavaszi
ttavaszi picture

Hello. Nekem csinált ilyet egy gép és a főmotoron kellet kefetartó portalanítást, kefecserét csinálni. Nagyon tud emmiatt hisztizni . Utánna jó lett. Úgy vettem észre erre a részére eléggé kényes. Üdv ttavaszi

0

Sponsored links