You are here

WinXP IE8 Bing kereső motor cseréje googlira MEGOLDVA!

8 posts / 0 new
Last post
tvdoktor
tvdoktor picture

Helló

Ha az IE Explorer magyar nyelvre van állítva akkor elérhetetlen a windóz webszerver ahonnan lelehetne tölteni a googli keresőmotort ha átállítom az Explorert englis királyságra akkor elérhető de a java nem tudja értelmezni és így nem lehet letölteni a googli keresőmotorját.
Valaki tud erre valami trükköt?

Még annyi hogy hányást kapok ha meghallom hogy googlicrom,nagyon agresszív alattomos.

File attachment: 
Comments
Billentyűs
Billentyűs picture

Üdv. TVDoktor!

Én most IE 11-et használok, ha éppen megnyitom, de a régebbieknél is így állítottam be a Google-ot, ahogyan a mellékletben látszik.
A menüsorban az eszközök kiválasztása, a sor alján az internetbeállítások, a háznál törölni a Binget, kézzel beírni a Google.ot, Alul: ALKALMAZ, OK. Bezár, újra megnyit, kész.

Üdv.

File csatolás: 

0

tvdoktor
tvdoktor picture

Helló Billentyűs!

Nem egy malomban vagyunk,van az az IE ezen belül egy kereső motor,ami lehet gugli vagy bing vagy valami.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

Üdv. TVdoktor!

Még amikor XP-t használtam, akkor is az általam jelzett módon, minden toolbar telepítés nélkül azonnal tudtam a Google oldalt használni. Feltelepítettem 1 XP-t, akkoriban a microsoft volt a kezdőoldal, azt váltottam át a Google- ra, Yahoo-ra. Nem erről lenne szó? Amit még írtam az az, hogy mostanában könnyen feltelepül a " search " nevű kereső, ami kéretlenül települ pl. 1 programmal együtt, & nehéz letakarítani.

0

BlackForce
BlackForce picture

Billentyűs az általad leirt kezdő lap megválasztása valóban igy megy,de az egyik haveromnál a Bing toolbar minden ujrainditás alkalmával felülirta a beállitást és ismét a Bing indult.Mindaddig amig le nem installálta a Bing toolbarját.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

Hello Black Force!
Valószínűleg azért nem tapasztaltam a jelenséget, mert nálam nem szerepel a telepített programok között a" tolbar." Általában végignézem a programokat, a fölöseket eltávolítom. Nyílt forráskódú programok telepítésekor előfordul, hogy észrevétlenül feltelepülnek nem kívánatos programok is. A Bing nem erre vonatkozik, az a IE velejárója alapból. A chrome-nál ki lehet választani a listából a Google-ot. a kezdőlaphoz.

üdv.

0

BlackForce
BlackForce picture

Ha jól emlékszem,akkor a bing kereső motorját le kell installálnod,ujrainditod agépedet és csak utána próbálkozz a googlivan.
Na de majd jelentkezik valaki aki ebben jártasabb(nekem most win7 fut)

0

tvdoktor
tvdoktor picture

Helló

Na megoldódott,letöröltem az IE8-at IE7-re feltelepítettem a gugli tulbart,ekkor már egedte a robot cserét, majd visszatelepítettem az IE8-at és így ok.

File csatolás: 

0