You are here

ACER1716x (LCD monitorhoz) epromtartalmat keresek Megoldva

3 posts / 0 new
Last post
Tropfehérke
Tropfehérke picture

Sziasztok!

Vateráztam egy 17hüvelykes monitort magamnak. Ronda zöld képe van. Az RGB bemenetet a védődiódáktól az AD-ig lekövetve nincs különbség sem amplitudóban, sem DC-ben FF ábrával.
A menüje szabályoz ugyan, de keveset. Factory RESET nem segít. A manual az új és felprogramozott epromnál írja, hogy kérjek alapértékre állítást.
Kérem, akinek van az U106-os pozíciószámú epromról mentett tartalma, segítsen ki! 24C16-osom lesz itthon biztos, és programozóm is van.
Előre is köszönöm!

üdv.
Tropfehérke

***************

A megoldás, hogy rendeltem hozzá eepromot, és ma megérkezett Kínából. Beépítettem. Egyből jó volt, csak a ki-bekapcsoló gomb lett hatástalan. Az meg nem izgat, mert együtt áramtalanítom a PC-vel. A kapcsoló nem rossz, mert a régi eeprommal ezt nem művelte, meg mérve is jó.

Comments
agressiv
agressiv picture
*

Haló.

Egyben nicns ilyen monitorom, de van scalerem az biztos, viszont annyit kérnék, hogy fényképezd le a benne lévő scalert, hogy felismerjem és akkor kiolvasom. De közben most esett le, hogy az a júzer settings, vagyis szimplán írd tele FF-el és első indításkor megírja, majd a következőnél már megy rendesen.

0

Tropfehérke
Tropfehérke picture

Szia!

Köszi, megpróbálom. Ha nem sikerül, lefényképezem a panelt.
üdv.
Tropfehérke

File csatolás: 

0