You are here

Samsung LE26C450E1W LCD TV készenlétből nem indul.(Megoldva)

8 posts / 0 new
Last post
Sakee
Sakee picture

Sziasztok tanyalakók!A segítségeteket szeretném kérni nevezett kézi készülék életre keltésében.Találtam egy ilyen topicot,már írtam is neki de nem reagált eddig a tanya tag.A kérdésem az lenne,hogy hol találom az epromot,milyen feszeknek kell lennie készenlétben és hol mérjem?Előre is köszönöm a nagyvonalú segítségeteket kedves tagok,kollégák!Üdv. Sakee.

Comments
Sakee
Sakee picture

A problémát a táp cm808 pozíció számú csatoló kondija okozta,ami elvesztette kapacitás értékét,most rendben működik.Köszönöm az érdembeli hozzászólásokat a tanyalakóknak,kollégáknak!Üdv. mindenkinek.Sakee.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Hát mégsem "eprom" hiba volt??? :hmmm:
Mindenesetre :bow: köszi, hogy megosztottad a megoldást, így legalább tanulunk az esetből.. és gratula.
Üdv, Z.

0

peti368
peti368 picture

Szia

De ha érdekel és nem akarsz vele bajlódni van bele töröttből komplett belem.

0

Sakee
Sakee picture

Szia Peti368!Mi-mennyi?Üdv Sakee.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Javaslom elsőként (miért pont eprom hibára gondolsz??)a hátlap levételét... mert a kérdésed alapján ezt még nem tetted meg. Feszültségek jelölve a tápegységen ugyanis. Persze ha már szétszedted, akár a panelok számát is megadhatnád az érdemi segítség reményében.
Üdv, Z.

0

Sakee
Sakee picture

Táp:BN44-00338B Main:BN41-01536A.Az Eprom hibát pedig Bubuc17 lakónk írta,nála 4 ilyen tv volt ugyan ezzel a hibával.Csak ezért írtam.Remélem tudtam segíteni adatokkal.Köszönöm a segítséged neked is!Üdv:Sakee.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ja bocs, mint láthatod én még "zöldfülű" vagyok és ezért(sem) értek a távgyógyításhoz. Én a tápfeszek ellenőrzésével kezdtem volna, maint is beleértve, de ahhoz tényleg szét kellene szedni. Persze az "Eprom" hiba az más...
Üdv, Z.

0