You are here

KIA fényszóró állító motor cseréje-hogyan lehetséges?

9 posts / 0 new
Last post
Kari
Kari picture
*****

Sziasztok!
Sokat nem kinlodtam vele valamelyik este, de nem latom, a bütykös tengely rövidsège miatt, hogy hogyan tudnam a motort a lampatestben levö ellendarabjaba beilleszteni, vagy esetleg kijjebb huzhato/csavarhato lenne?

Köszönet elöre is az utbaigazitonak!
Kari

Comments
glmikc
glmikc picture

Hello.Kiszerelve a legkönyeb,de ha van hely,akkor a helyén is lehetséges.Ráteszed a csatit,és az állitoval a végálásig kitekerteted-vagy,ha van a gömb végén csillagcsavarhuzó nyilás,akkor manuálisan-.A beakasztáskor az izzó foglalatánál a foncsort megkel billenteni a motor fele,és beakasztani a gömböt az U alaku nyilásba,és utána elforditani.Üdv.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia-köszi, jo ötlet lehet!
Holnap meglesem, de nalunk ma ebedutan ota ömlött a viz, ez meg a szabadban all.
Azt mèg nem sejtem, hogy a foncsort hogyan lehet billenteni-emlekem szerint a fenyszoro egy massziv egyseget kepez, de lehet Te jobban tudod_ holnap beszamolok.
üdv-Kari

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Úgy, ahogy a motor teszi belül :) A lámpatestben billen az egész foncsoros szerkezet.. Vagyis a motor nem az egész lámpát billenti, csak a belsejét.. Különben nagyon hülyén nézne ki a motorháztető alatt a rés, ahogy mozog a lámpa :)

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Teljesen jogos-köszi!
Jobb estet!
Kari

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Opelek vége ugyan ilyen. Ott az ellendarab egy peremes "U" alakú darab. Ebbe alulról billentve, egy bizonyos szögből lehet becsúsztatni, majd a motort bajonettes módon negyed fordulatot tekerve a helyén rögzíteni. Jó játék az asztalon. Beszerelve inkább szívásnak mondanám. :) ez nagyon hasonlónak néz ki.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia-köszi a valaszt!
Igen, azonos jellegü ez is-neztem videokban, de itt nem tudtam elegge hosszunak varazsolni ezt a golyos tengelyt, hogy a lampaban levö kis nyilasban be is tudjam akasztani. Erzès alapjan akàr 1cm-el is hosszabb lehetne ez a tengely fele, de nincs hely a motortèrben valo tökölesre, s ezt megkellene tudi billenteni pl. 20 fokkal s ugy betolni-beakasztani stb, de lehet, hogy kikell epitsem az egeszet s asztalon bekinlodni...
Kari

0

Transzduktor
Transzduktor picture

Szia,
a többi felfüggesztés nincs leszakadva a lámpatest belsejében? Olyankor szokott igazán csak gond lenni a szervó behelyezésénél!

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Nem valoszinü, ez a szervo ugyanis izzocsere vegett lett _tèvedèsböl_ kicsavarva, tudtommal rendben volt...
Kari

0

Sponsored links