You are here

Gorenje mosógép folyik

7 posts / 0 new
Last post
Balázs
Balázs picture

Sziasztok
van egy Gorenje W749 típusú mosógépünk. Aza problémám vele hogy amikor elkezdi beengedni a vizet, a mosószertartály csatlakozásánál csöpög a víz. Csövet bilincset már cseréltem de a probléma továbbra is fennáll.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=348WP_20170312_15_45_19_P.jpg
Hogyan tudnám megszüntetni a csöpögést?
Köszönöm
Balázs

Comments
bencsi01
bencsi01 picture

Helló!
Épp ideje volt kicserélni a linket, hogy egyértelművé váljon, hogy mi is csöpög.
bencsik

0

Balázs
Balázs picture

Szia
Én nem cseréltem semmit. Ez volt eredetileg is.
Balázs

0

hjozsefgosfa
hjozsefgosfa picture

Szia!

Nézd meg a csőcsonkot, nincs-e rajta valami szennyeződés, sorja, repedés, a gumicső belsejét tisztítsd ki, olyan csövet használj, ami szorosan illeszkedik a csonkra bilincs nélkül is és még kellően rugalmas, nem rideg. Győződj meg arról, hogy tényleg ott folyat-e a bilincsnél, vagy csak odafolyik más helyről a víz. A sósavat nem ajánlom, az megmarja pl. a dobcsillagot. A műanyag pattintós helyett tehetsz sima csavaros csőbilincset, azt jobban meg tudod húzni.

0

Balázs
Balázs picture

Szia
Gyári csövet és bilincset rendeltem meg. Biztos ott folyik ez van legfelűl. Menet közben néztem egyértelműen ott jön. Holnap kipucolom a csonk belsejét hátha tényleg a nyomás nagy. Ahogy látom van benne vízkő.
Köszönöm mindenkinek
Beszámolok az eredményről
Balázs

0

MZperX
MZperX picture

Túl nagy hálózati nyomás. Zárj a csapon. Túl szűk keresztmetszet. Dugj oda egy hosszabb csövet, abba tölcsért a tölcsérbe háztartási sósavat, és lassan adagold, míg belül pezseg.

0

Balázs
Balázs picture

Szia
A csonkot elnézve van benne vízkő. Köszönöm a tippet
Balázs

0