You are here

TeeJet MATRIX 430 Mezőgazdasági alkalmazású GPS Lefagy a logónál

10 posts / 0 new
Last post
karaj01
karaj01 picture

Üdv mindenkinek itt a tanyán.
Az egyik ismerős hozta a fent említett masinát,hogy permetezett kikapcsolta átment egy másik darabba ahol már nem kapcsolt be csak a logo jelent meg és azóta se kép se hang.
A történethez hozzá tartozik hogy (biztos a csatlakozó nem érintkezik) kombinált fogóval kicsavarták a csatlakozót belőle úgy hogy minden láb letört, ez orvosolva is lett de sajnos az eredeti hiba még mindíg fenn áll.
Tehát tápot megkapja bekapcsolom kírja hogy teejet és kb 20 mp után sötétre vált a kijelző kb 5 perc után hófehér lessz a kijelző és innen nem változik semmi. Nem tudom hogy szoftveres vagy hardweres hibával állok e szemben, a főkapcsolóra reagál tehát ki és beis kapcsolható az USB port talán műkődik 5v rajta van próbálja a pendrive-ot olvasni a gugli nem igazán volt a barátom információ terén.
A topikkal is gondban voltam nem igazán tudtam eldönteni mibe rakjam, de remélem majd kapok iránymutatást ezzel kapcsolatban is.

Karaj

Comments
uniman
uniman picture
***

Hello.
Tagadják a "Matrix 450" létezését... :hmmm: : http://teejet.it/hungarian/home.aspx/result.aspx
De nem USB kábel, hanem inkább pendrive kellhet hozzá...
Üdv.:Uniman

0

karaj01
karaj01 picture

Üdv!
ezt találtam én is de nem tud semmit megjeleníteni csak a teejet logót itt akadtam én is el az angolom eléggé gyér de probálkozok

Krisztián

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Ezt akár rögtön be is írhattad volna a topicnyitóba(Akkor nem töröm" magam)...
De a "450"-es felvetésemet figyelmen kívül hagytad! Ha esetleg mégis a "430"-as lenne, akkor ezt mutatnám: http://teejet.it/media/465207/98-01505-en-lt%20r0%20matrix%20430%20usb%2...
Én azt olvasom, hogy a pendrive-ról az "update" automatikus...talán egy próbát megérhetne.
Üdv.:Uniman

0

karaj01
karaj01 picture

A gazda elmondasa alapjan es hat miert is ne hittem volna neki 450 nek ismertem a panelon semmi utalas nem volt de a logon sem irta ki a tipusszamot. Bocsi az irasert de csak a telefonon tudok most irni.
Krisztián

0

karaj01
karaj01 picture

Üdv!
Bocsanat az elirasert de estere megkaptam a bundat a gephez valoban 430 javitom a cimet amint csak tudom . El kellett ugranom felelesztteni egy 28 kw- os panaszkodik klimat igy nem volt idom tovabb jatszani a masinaval.de taalan majd ma estere hozza jutok.

Krisztián

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Ez a "bunda" teccik...
Akkor már csak innen le kell tölteni a "Software v1.03" (vagy 1.02"-őt)...a leírásnak megfelelően rá kell másolni a kicsomagolt fájlt egy üres pendrájvra...és lehet reménykedni, hogy "észhez tér" a készülék.
Üdv.:Uniman

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Talán egy USB kábellel csatlakozni egy PC-hez (?) Látja a gép ? Fotók sem ártanának (!) Köszönöm . Üdv jano

0

karaj01
karaj01 picture

Üdv !
Sajnos adatkábelem nincs ijjen de csinálok hozzá mind a két végén apa usb-t kell alkalmazni de hátha.

Krisztián

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Karaj !
Ugyan indítottam egy mellékelt topikot , de jó helyen van itt is . Nem az a lényeg hogy hol javítjuk meg , hanem az , hogy megjavítsuk . Köszönöm . Üdv jano
https://elektrotanya.com/?q=hu/content/elektromossag-mezogazdasagban-non...

0

Sponsored links