You are here

Elektronikai műszerészt keres kft. (Lezárva)

43 posts / 0 new
Last post
davidm
davidm picture

Sziasztok!
Ugyan én is csak alkalmazott vagyok, de a főnök jóváhagyásával teszem ide a hirdetést.
A cég, ahol dolgozom, lehetőleg bp.-i vagy környéki műszerész kollégát keres hosszú távra.
Beléptető-, és távfelügyeleti rendszereket telepítünk, javítunk és karbantartunk az egyik telekommunikációs „nagyhal”-nak immár 25 éve. Külön erre a célra gyártott eszközöket használunk, így némi betanulást igényel a dolog. A munka nem csak Pesten végzendő, hanem az ország egész területén, így a „B” kat. jogsi feltétel. Nem baj, ha van némi gyakorlatod a készülékjavítás terén, és egy kis informatikai ismeret is jól jöhet. Pályakezdő munkaerőt is szívesen alkalmazunk.
A melóhoz tartozik még néha falfúrás, kábelvezetés műanyag csatornában, létrázás. Pókhálós lehet a hajad egy-két helyen, dolgozunk néha pincében, háztetőn, alagútban, esőben, napsütésben, és jegesmedvék mellett is. Félévente erkölcsi bizonyítvány, évente biztonsági vizsga.
Juttatásként írhatom ide a cégautót (a betanulás után), telefont, laptopot, kéziszerszámokat. Fizetik a túlórát, van cafeteria, prémium. A többi részletet a cégvezetővel tudod megbeszélni.
Röviden ennyi. Ha érdekel a dolog, kérlek írj egy mail-t a mikrotel kukac mikrotel pont hu címre(szakmai önéletrajz), de bizonyos kérdésekre én is tudok válaszolni.
Üdv.:davidm

Egy kicsit nem vagyok itt (mivel én is a munkából élek), és már elszabadulnak az indulatok. No akkor, utoljára:
1. Egy topik szándékos szétoffolása szankciót von maga után.
2. Akinek nincs érdemi mondanaivalója topik eredeti témájához, az inkább maradjon csendben!
3. Ezt a topikot lezárom, és csak olvasható státuszt kap, de figyelmeztetem az érintetteket, hogy a legközelebbi hasonló megnyilvánulást 15 nap kitiltással fogom honorálni!

Comments
skorpio
skorpio picture

szervusztok
...most akarok kimenni...hat akkor,hogy van ez?MO egy elhetetlen orszag?vilagositsatok mar fel

0

Istvan78
Istvan78 picture

Sziasztok!
Engem érdekelne ez a munka, de sajnos nincs ilyen irányú szakképesitesem.
Így sajna bújtam
Üdv Istvan78!

0

ty
ty picture

Szokásos. Dolgozni nem akartok, de a trollkodás az megy.
Kevés volt a két kitiltás.

Üdv, ty

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ha te annyira akarsz dolgozni, dolgozzál helyettem is! :-)
Én nem dolgozni akarok, hanem keresni. Lehetőleg munka nélkül, mint a többiek. :-p

1

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

600.000 nettó esetleg tárgyalási alap lehet egy ekkora önszopatásért. :-D

1

agressiv
agressiv picture
*

Igen nyílván, te egy egészen más bolygón élsz az biztos... Ez egy nagyon korrekt ajánlatnak tűnik, de nyílván valamiféle kényszert érzel arra, hogy beleköss az élő fába is.

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

De miért kellene annak, aki "pincében, "háztetőn, alagútban, esőben, napsütésben, és jegesmedvék mellett" trógerol, meg hetente háromszor körbejárja az országot, kevesebből élnie, mint valami idióta "b2b sales manager" picsának 8-16-ig a fűtött irodában??? :-p

1

agressiv
agressiv picture
*

Te most komolyan azon vagy fennakadva, hogy miért nem keres mindenki ugyanannyi t az árokásótól kezdve a bankigazgatóig? Tartsd meg inkább magadnak az ilyen hülyeségeidet... Nem tudom felfogni, hogy miért nem raknak már ki téged innen a francba, értelmes hozzászólást még ssha nem láttam tőled!

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Igenis fenn vagyok rajta akadva. Unom már, hogy mindenki hülyének néz. És nem vagyok ezzel egyedül. Mit gondolsz, miért disszidált 700.000+++ magyar? Ők is megunták. Ha te még nem unod, akkor nosza, jelentkezzél, aztán töröld fel a ruháddal a harminc éve nem takarított kábelalagutakat, és kapard csak ki a tőkésnek kenyéren és vizen a 25 milliós audit meg a százmilliós habcsókvillát, jó szórakozást hozzá!

1

agressiv
agressiv picture
*

De ez most hogy jön ide? Persze nyílván szart sem keresünk a nyugati országokhoz képest, de ez nem annak a hibája, aki ajánl egy munkát, vagy szerinted fizessenek minden alkalmazottnak nyugati bért, majd pár hónap után menjenek csődbe? Szerinted ez rajtuk múlik? Ha már ennyire hülye vagy a politikához, legalább ne okoskodnál és trollkodnál szét minden álláshírdetést. Tudod azért néz mindneki hülyének, mert te egy hülye vagy!

Vállalkozni senki sem fog azért, hogy éppen csak kenyérre fussa, még a német sem!

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Nekem sem adják olcsóbban sem a kenyeret, sem a villanyt, se a cipőt, se semmit, mint a tőkésnek. Melyikről mondjak le, hogy neki 2-3 év alatt meglegyen a 25 milliós audija meg a habcsókvillája a kacskalábú, aranyozott bútorokkal?

0

agressiv
agressiv picture
*

Indíts vállalkozást és rájösz, hogy az mivel jár...

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Van vállalkozásom. Nincs képem 110 nettókért négyórás minimára bejelentve másokat csicskáztatni.

2

jakyg
jakyg picture

Szia!

Akkor nyilván Te magad teszed zsebre a nagy pénzt! De a szavaidból mégis azt érzem, hogy nincs így, de akkor erről most ki tehet?
Lenézed az irodai munkát is. Teszem azt a sufnidban kifejleszted a világ legjobb mikroprocesszoros egérfogóját, hogy leszel abból milliomos, ha nincs üzleti érzéked? Felveszel egy irodai munkást, mondjuk egy sales managert. Aki 500 millió darabot elad neked belőle amíg Te mondjuk 100db-ot tudnál eladni, most akkor kinek a munkája a fontosabb?
A harmadik: Sérelmezed a "magyar főnökséget" hogy lefölözi a profitot, gondolod, hogy Svájcban, Németországban nem így van? Ott épp úgy a 10x-ét keresik a gyár igazgatók a magyarokhoz képest.

0

agressiv
agressiv picture
*

Ők ennyit fizetnek és így jelentik be az embereket?

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Fizessenek 600-at! Ha meg fukarkodnak, akkor másszon a létrára a tulaj. Vagy tán derogál neki a meló a saját cégénél???

1

agressiv
agressiv picture
*

Tehát leosztod őket, mert sokan alulfizetik a dolgozókat, de fogalmad incs arról, hogy ők mennyit fizetnek! Te egy igazi kötözni való hülye vagy, szűnj meg kérlek...

Igazad van, ha valaki nem tud 600-at fizetni a röhejes mértékű járéulékok és csóróság mellett ami ebben az országban van, akkor ne válalkozzon, ne dolgozzon, ne legyenek munkahelyek, menjen mindenki közmunkára...

Édes istenem az ilyen barmok miatt tart itt ez az ország, nem azok miatt, akik 110-et fizetnek és próbálnak életben maradni az biztos!

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Most elgondolkodtam, hogy ha az alkalmazottak megkapnák azt a 600-at, akkor mennyit kértek volna a klíma felszereléséért? Vagy ha kijönnek a vízvezetékszerelők? A legnagyobb baj, hogy a munkaadó másfélszer annyit töm állambácsi zsebébe, mint amennyit a dolgozó felé ad bruttóban.

Üdv: Jácint

0

agressiv
agressiv picture
*

Ne is gondolkodj ezen, nagyon nagy ökörségeket beszél az az "ember" szokás szerint.. :)

0

jakyg
jakyg picture

Szia!
Neked saját céged van, hiszen vállalkozó vagy, így nyilván magadnak Te is tudod hogyan kell (milyen könnyű) kigazdálkodni a 600 nettót... "Vagy tán derogál neki a meló a saját cégénél???" ;)

0

tibor.nyari
tibor.nyari picture

Hát igen.Neked is van igazságod. A cégek nagyrésze siránkozik hogy nem talál munkaerőt. D eha bért kell fizenti, akkor mindig számolgatnak.De az irodai munkásoknak egyébb juttatások, kényelmes ülőhely van , foggalmuk sincs mi van a termelésben.Itt ahol most dolgozok így van. .De más cégeknél is jellemző.Akik az igát húzzák ,nincsenek megbecsülve.

Egy technikus, aki otthon is aktívan űzi.

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Na hát ez az! Aki gürizik, még többet is érdemelne, mint aki csak az irodában növeszti a seggét, papírokat renndez az iktatókönyvekbe.

1

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Ha meglesz a D-s kosarad, Te is kereshetsz annyit :D

Üdv: Jácint

1

davidm
davidm picture

Még mindig aktuális. :)

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Itt kevés olyan valakit találsz akinek ez a valódi szakmája. Akinek ez a szakmája, az nem fog bagóért dolgozni.
Tibi

0

jakyg
jakyg picture

Szia!

Mindig ez a bagóért dolgozni szöveg. Mondj magyarországon egy céget ahol nem "bagóért" dolgoztatnak...

Szerintem ez egy korrektnek tűnő ajánlat.

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Igen igazad van, hogy nehéz olyan munkahelyet találni, ahol a munka jellegéhez viszonyítva, elfogadható, európai bért kapjál. De felteszem a kérdést. Ha nehéz ilyent találni, akkor le kell menni kutyába? Egy jó elektronikai műszerész ha esze van, nyit egy vállalkozást és ha akar és jól dolgozik, előbb utóbb havi szinten akár fél milliót is összehoz magának nettóban. Ezek a jó szakik, nem fognak olyan munkát elvégezni, amit te itt leírtál. Az ilyen szakik szerintem nem is igazán olvasnak ilyen oldalakat, mert inkább dolgoznak. Ez az oldal szerintem azok számára van, akik szeretik az elektronikát és autodidakta módon tanulják, gyakorolják.
Tibi

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Nem kell lemenni kutyába. Nyomorogni maszekből is lehet, és akkor legalább a szabadidőd megmarad. Aki napi tíz órában akar hajszolni, az nyúljon a zsebébe, vagy menjen a fenébe!

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

A jó műszerészek már dolgoznak valahol. Aztán vannak, akik tanulták a szakmát, és valamelyik gyárban forrasztgatnak, vannak, akik értik a szakmát valamennyire, ők karbantartók, és vannak, akik jól értik és kreatívak, na, nekik már jól fizető állásuk, vagy vállalkozásuk van. Azért sokszor megdöbbentő, hogy milyen tudással akarnak néhányan sokat keresni...

Üdv: Jácint

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Igen, megdöbbentő. De én nem is azért szoltam hozzá, hogy a pénzről beszéljek. Azért, mert azt akartam kifejezni, hogy itt ezen az oldalon csak amatőröket fog találni, akiknek nem ez a szakmájuk. Tisztelet a kivételnek. De ők meg ilyent el sem olvasnak.
Tibi

0

jakyg
jakyg picture

Szia!

Én nem műszerész vagyok, hanem diplomás villamosmérnök mégis kíváncsiságból beleolvastam ebbe a témába, noha nem akartam jelentkezni. Egyébként diploma ide vagy oda azért sokat lehet itt tanulni bárkinek, hiszen nem lehet mindenki minden ágazatban szakértő.

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia!

Me too :)
Szívemből szóltál !

Üdv: István

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Tibi!

Azért vannak amatőrök, akik jobban értenek a szakmához, mint azok, akiknek ez a szakmájuk, és manapság egyre jobban a tudás dominál, nem a papír.

Üdv: Jácint

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Igazad van, hogy néhány autodidakta módon tanult ember néha többet ér, mint egy diplomával rendelkező. De ide ahogy elnézem, nem olyanok járnak, akik annyira értenének hozzá. Nap mint nap olvasom, hogy ezt a panelt keresem, azt a panmelt, vagy flash programot. Nagyon ritka itt az aki nem paneleket keres, hanem a panelbe alkatrészt. Bevallom, nekem sem ez a szakmám, de még nem kerestem soha sem komplett egységet, mert igyekeztem azon az egységen a hibát megtalálni. Sajnos, tisztelet a kivételnek, itt csak okoskodó, googléből szemezgetett "szakik" vannak.
Tibi

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ez nem igaz, van itt jópár egyed, aki tud alkatrész szinten javítani. Én is tudok. De ez ma már nem gazdaságos, és néha fizikailag sem lehetséges (BGA, eltemetett alkatrészek, 2-nél több rétegű nyákok, dokumentáció hiánya, alkatrész beszerzési forrás hiánya stb.)

1

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ez az elektronikásdi itt döglött ló. A sárgákkal nem lehet konkurrálni sem árban, sem marketingben, sem minőségben. Már csak az ilyen installálósdik maradtak, de ehhez ugyan nem kell semmilyen elektronikai tudás. Esetleg szenvedhetsz a 0402-es SMD-kkel meg BGA-kkal valamelyik zug-mobilszervizben, amíg még a szemed meg a kézügyességed megvan hozzá, oszt utána lapát.

1

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Nehogy azt hidd, hogy ez így van. De ahhoz, hogy megbecsüljenek a munkahelyen, le is kell tenni valamit az asztalra. Alacsony fizetéssel kezdtem, de mivel kiemelkedtem tudásommal az ugyanolyan beosztású kollégák közül, így egyre jobban megbecsülnek a munkahelyemen. Egy cégnek nem mindegy, hogy 4-5 napig áll egy gép, míg megjön a cserepanel, vagy egy hozzáértő kiveszi a kártyát belőle, kicseréli, amit kell, és a gép pörög tovább. Vagy esetleg helyettesíti valamivel a hetek alatt beszerezhető alkatrészt, épít egy eszközt, hogy kapcsolódni tudjon a gép vezérléséhez, megfejti egy gép programozását, stb.

Üdv: Jácint

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Volt ehhez is szerencsém. Amit "letettem az asztalra" azt lófaszra sem becsülték, mer az csak természetes, de bezzeg amikor egyszer nem sikerült, és mondtam, hogy ez szaxerviz, akkor egyből jött a durrogás, hogy dehát engem pont azért fizetnek, hogy ne kelljen kihívni a szakszervizet és megvenni a drága alkatrészt, hanem hogy én akkor és ott, helyben, megfelelő dokumentáció, műszerezettség és alkatrészkészlet nélkül és helyett instant megváltsam a világot. :-D

1

Kari
Kari picture
*****

Szia Jaca!
Igen, szinte minden kèpzès àgra mondhato: az utobbi tizen evben erösen degradaltak a "diplomak/papirok" erteket, a rakas "tömegkommunikacios-jellegü" kibocsajtasokrol nem is regelve. A gond csak ott van, hogy a szemelyzetisek meg mindeg csak a papirok cimszavait ismerik fel (leven szinten "szuper" szakik, ès nem csak itthon van ez igy) s nem a jol bevethetö szakertelmet...
Jobbat-Kari

0

jakyg
jakyg picture

Szia Kari,

Azért szerintem ez egyre kevésbé van így. Nálunk a cégnél legalábbis interjún mindig van egy szakmai ember is és elég hamar ki tud derülni, ha valakinek csak papírja van, vagy tud is valamit.

0

davidm
davidm picture

Sziasztok!
"Védem" a mundért egy kicsit,bár nincs rá szüksége.Lehetett valami félreérthető a szövegben,mert bagóról nem esett
benne szó.Ez az,amit a cég vezetőjével kell megbeszélni,én nem vagyok kompetens pénzügyekben.
Tény,hogy nem a labancoknál megszokott színvonalú a bér,de nem bagó,és ezt bizton állíthatom.
Az ajánlatban szereplő tételek mindegyike valódi.
Üdv.:davidm

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia!

Szerintem ez így elég korrektnek tűnik :)

Üdv: István

0

Sponsored links