You are here

SAMSUNG UE32F4500AWXZH ident száma: TH05 Led TV Újra indul. Mainboard cserével megoldva !

5 posts / 0 new
Last post
kekestv
kekestv picture

Kedvs kollégák!
Ilyen tipusú TV nél,még ezzel a hibával,nemtalálkoztam. A készülék üzemszerűen bekapcsol kb.30-40 mp múlva kikapcsol és utána megint újra indul a végtelenségig így üzemel.
A tápegységet mérve,hibát nemtaláltam a kondik ESR értéke megfelelő. Amikor kikapcsol a tápfeszek rendben megmaradnak. A mainboardon a procit hőprofilosan átmlegítettem. Van rajta egy SPI Flash jó lenne hozzá egy taratlom. Kinek mi a tapasztalata e hiba felöl.
üdv.

Comments
irkax
irkax picture

Szia!

Ugyan ezzel a hibával szívok egy hete :@ Maint cseréltem egy másikra és láss csodát maradt a hiba. Tápot totálisan kikondiztam az utolsó pici tantálig és ment 3 napot majd újraindult ismét. T-cont is cseréltem hogy nem e véletlen a dc-dc konverter terhel be de semmi. Igaz ez 40" de a sírás keringet ezzel a döggel már. Már a háttérvillanyra is gondoltam de szkóppal néztem menet közben és semmi jelét nem mutatja a hibának a protect ágon. Kíváncsi leszek neked mire jön ki :)

Üdv.: Irkax

0

kekestv
kekestv picture

Szia!
A mainboard amit cseréltél tuti jó?
üdv.

0

irkax
irkax picture

Szia!

Tuti mert egy másik működő gépből cseréltem át. Sajnos annak a tápja más volt és azt nem tudtam megcserélni meg a háttérvillanyét sem.

Üdv.: Irkax

0

kekestv
kekestv picture

üdv.
Akkor kizárásos alapon csak a táp lehet. Mivel,ha a háttérfényt és a t-con-t lehúzod,akkor mennie kell nélkülük is.
üdv.

0