You are here

Behringer Shark DSP110 zajos?

5 posts / 0 new
Last post
imrus101
imrus101 picture

Sziasztok!

A címben is említett Behringer gyártmányú, Shark DSP110 típusú kompresszor mikrofonbemenete zajos. Érdekes módon a zaj csak a Mic Gain poti maximum állása közelében jelenik meg, aránylag hirtelen, nem pedig fokozatosan, ahogy várnánk. A potit ellenőriztem, nem kontakthibás. A tápok is jónak tűnnek, de még ki fogom próbálni külső tápegységről is.
Az első kérdés, hogy ez a készülék ilyen zajos alapból? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? A Behringer Xenyx 502-es kis keverőnek hasonló felépítésű a bemenete, de az nem zajos. Jó lenne egy rajz is a DSP110 bemenetéről (Keresem/Wanted-be feltettem), mert a hasonlóságot csak az alkatrészek számából, elhelyezkedéséből látjuk, de nem teljes az egyezés. Lehet, hogy annak más az erősítése, stb. és azért kisebb a zaja.
Nemrég egyik napról a másikra eltűntek a Behringer doksik a rajzok közül. Lehet tudni, hogy miért?

Előre is köszönöm:
imrus101

Comments
varizs
varizs picture

Szervusztok!
Vizsgáld meg szkóppal. Valószínű, hogy max állásnál gerjedés lép fel.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Sejthető a rajzok "eltűnésének" az oka...: https://elektrotanya.com/?q=hu/content/marantz-denon-xerox-mesaboogie-ja...
Üdv.:Uniman

0

DINO54
DINO54 picture

Heló !
Sok értelme nincs a letiltásnak mert jelenleg is sok helyről letölthetőek a doksijaik.
Persze ahogy nő az internet szabadsága... Meg az ezeréves dolgok jogvédése... (kiköp) /erre nincs emotikon/

.
Majd küldözgetjük privátban. mert azért sokan letöltenek sok mindent hát ha a későbbiekben már nem lesz ott. És ugye tényleg! Ezért is kellene változtatni a vanted doboz-ban keresés gyakorlatán.
Laci

0

Kari
Kari picture
*****

Hali!
Az elet neha erdekes: mi itt probaljuk a törvenyt tisztelni-betartani, de közben pl. a pihenek "tioltakozott" jogvedök valahogy nem tudnak többek közt egy holland pofarol aki tök nyiltan arulja a honlapjan/ottani forumukon is/ a nekünk tiltott cegek anyagait_sok regi tanyasi jelölesü anyaggal egyetemben_ szumma jo 300GB= (asszem)200€ a taksaja...
Kari

0