You are here

Keresem az MHS "Rádióamatőr füzetei" 23. és 70. részét

3 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! A kérésem ugyan nem készülék, de rádióamatőr téma. Ezért itt keresem.

Tehát: keresem az MHS Rádióamatőr füzetei sorozat hiánytalan 23. és 70. számát. Ha valakinek megvannak, azokat szívesen megvásárolom. Ha nem eladó, akkor a tulajdonos fáradtságát anyagilag honorálva, szeretném megkapni JÓL OLVASHATÓ SZKENNELÉSBEN a keresett számokat ! Úgy értem a "JÓL OLVASHATÓ"-t, hogy minimum 300 dpi-vel húzza le nekem a tulajdonos, hogy a kapcsolási rajzok alkatrész értékei, a rajzon a csomópontok, stb. kiválóan láthatóak és egyértelműen olvashatóak legyenek !

A neten ebből a két számból kering (?) egy beszkennelt változat, illetve a börzéről is elérhető digitális formában a két szám, ugyanolyan rossz minőségben (mivel ugyanazok a példányok). Ha innen valaki azokat próbálná meg elküldeni, akkor már most szólok, hogy ne fáradjon, mert mindkettő egy szemét ! Ha én ilyen munkát adnék ki a kezemből, azonnal kirúgnának a melóból. Ha valaki valamit csinál, azt úgy csinálja, hogy híja ne maradjon ! Vagy sehogy ne csinálja !

A mellékelt képeken jól látható, hogy például a jelenleg digitalizálva megtalálható (ha megtalálható) 23. részben levő rajzok semmit sem érnek és így a kiadvány sem !

Ha valaki tud és hajlandó segíteni nekem, akkor azt megbeszéljük. Mielőtt azonban szkennelést küldene, KÉREM, HOGY ELŐTTE NÉZZE ÁT, hogy olyan-e a szkennelt változat, mint amilyet én keresek. Köszönöm. Privátban is fogadok üzeneteket, ha a segítő úgy gondolja és privátban is válaszolom majd meg azokat. Köszönöm.

File attachment: 
Comments
DINO54
DINO54 picture

Szia Józsi !
A 23-as nékem is kritikán aluli de a 70-es szerintem elfogadható, talán a benne lévő néhány fotó (ami egyébként nem a lényegét érinti a könyvnek) lehetne jobb. De ez sok a neten fellelhető szkennelt kiadványra is elmondható. Ez a 70-es szerintem jó kompromisszum az olvashatóság és a ésszerű fájlméret között.
Elküldöm levélben mert ide nem fér fel és a drájvra sem szeretném kirakni mert még az RT-sek anyagi csődbe jutnának. :)
Üdv. Laci

0

zus
zus picture

Köszönöm.

0