You are here

Samsung WF0508NXWG nem mos , megoldva .

7 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Sziasztok ! Ez egy talán 10 éves mosó úgy látszik kifogott rajtam . Program indítás után ajtó zár vesz fel vizet húromat teker a motor azt megáll . Hiba kód nincs az idő áll .
Centrifugát végig viszi leszivattyúz pörög , centizik és a végén 1 percen áll sokáig lezárt ajtóval , hogy kilép é onnan nem tudom , mert helyszínen nem akartam ülni mellette hosszú perceket .
Motor szénkefék jók , mágnes szelepek jók , vízszint érzékelő próbára cserélve , ha elzárom a vizet , dobja a hiba kódot , fűtőszál jó , szivárgásra is mérve .
Érdekes , hogy csak "vizes" programoknál , bele értve az öblítést is nem működik , a centrifuga meg jó rajta . Valami ötlet ?

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A gépnek nem működik az irányváltása és letilt. A software kicsit érdekes rajta azért hagyja az alapprogramon 3x egy irányba forgatni, és üresen centrifugálni. A forgatás hibakód E3 sokszor nem jelenik meg, vagy csak hosszú idő után.

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszönöm szépen , így már könnyű volt , egyik relé be volt ragadva .
Kibontottam a panelt és tettem mind a két relére 12V rizsszem égőt és ahogy kapta a vezérlést még az egyik világított , motor forog , másik világit a motor áll.

0

city217
city217 picture

Szia.
A fűtést nézd meg mert hiába méred jónak a betétet, valamiért nem akar fűteni.
Üdv.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Egy próba panellel mit csinál?
Üdv jano

0

city217
city217 picture

http://mosogepszerelo-javito.hu/
Őt kérdezd!
De én látatlanban elárulom! Próbálkozik. :)
J.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Közöd?

0