You are here

whirpool AWE 8525.

Üdvözlök mindenkit aki ezeket az oldalakat olvassa,segítség kérés vagy segítségnyújtási lehetőség miatt. Ez a csoda gép már,5-éves és eddig semmi gond nem volt vele. Most indításnál F14-es hibakód kijelzést ad. Újra indításnál a gép elindul végig csinálja a programot.Kérem ha valaki tudja mire utal a kiirt hiba segítsen merre induljak hisz a használati utasítás csak annyit ír elektronikai gond van. Várom segítőkész válaszaikat.

Comments
demi0515
demi0515 picture

0

Wirpool 8525
Wirpool 8525 picture

Sziasztok. Köszönöm a gyors és segítőkész válaszokat.Bocsi.hogy ilyen sokáig nem reagáltam de csak most kerültem gép elé. A segítségekből amit kaptam nagyon sokat tanultam.Sajnos be kell vallanom,hogy egy ilyenféle javítás már meghaladja az én tudásszintemet amihez meg hát nem értek nem nyúlok hozzá. Ha valaki lenne akivel felvehetném a kapcsolatot és tud az én eeprom hibámmal foglalkozni hát azt megköszönném.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Ahogy Mekmuki is >írta , ez EEPROM hiba , de... !
A CCU sokszor a feszültség ingadozásra , vagy a szint (230V) hiányára is ezt a hibát hozza .
Két perc áramtalanítás után a gép RESET-el indul, elméletileg törli a régi E14-et . Próbáld így , ha a hálózat megszűnése után rendesen indul, akkor hálózati problémád van, Ha marad a hiba , akkor EEPROM frissítés a márkaszervízben.

Üdv! Miki.

0

Mekmuki
Mekmuki picture

Szia!
Meg kéne figyelni az indulási procedúrát, hogy meddig jut el.
Az F14 hibakód eeprom hibára hivatkozik. Ha utána mégis lemegy a program akkor... Ha van hozzá kurázsid akkor áramtalanítás után, a panelon a táp kondikat kéne kicserélni (nem mérni, hanem cserélni). A forrasztásokat szemrevételezni. Minden stekkert végig ellenőrizni.
Jó munkát.
Üdv. Mekmuki

0

whirpool 8525
whirpool 8525 picture

Üdvözlök újra mindenkit.Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz segítséget.A kondikat kicseréltem ám sajnos a hiba maradt.Igazából azt látom a kijelzőn,hogy a program kapcsoló minden páratlan állásában a hiba kód jelenik meg, és minden páros állásban a megfelelő program amit szépen végig is csinál. A másik gondom,hogy én Záhonyban lakom és itt a legközelebbi szakszerviz kb-70km-re van.De bízom benne lesz ebből még hibakód nélküli mosógép. Köszönöm türelmeteket.

0

Mekmuki
Mekmuki picture

Szia!
Hú-ha! Agyaltam, hogy mi lehet a baja, hogy csak a páros mosást komálja. Ez nekem is rejtély.
Ha ki írja a hibakódot, rezettelj rá, utána mitt lép?
Én még megnézném a programválasztó gomb belsejét, hogy nem-e ott van valami gubanc.
Üdv Mekmuki

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Ez a páros-páratlan dolgot eddig nem láttam . Tényleg érdekes .... Ha a programkapcsolón belül van a hiba, én is erre gyanakszom, akkor sajnos nehéz szülés lesz és sok pénz.
De remélem bátor és tapasztalt a kérdezőnk .... !

Üdv! Miki.

0

whirpool 8525
whirpool 8525 picture

Sziasztok Köszönöm a segítséget.A fent leírtak még sajnos mindig élnek.A következőt játszottam el vele. Abban a programban ahol a hibát írja ki kihúztam a konnektorból majd kb: 30mp-után vissza dugtam és láss csodát nem a hibakód jelent meg hanem a hozzátartozó program amit végig is csinál. Újabb kapcsolásnál viszont hozza az eredeti hibát.Valami piti dolog lehet ami viszont csak tényleges panelcsere után fog megjavulni,ha csak véletlenül bele nem botlok.De ha ezek után még valami eszetekbe jut azt azért ha tudom megnézem és megcsinálom rajta. Köszi az eddigi odaadó segítségnyújtást.

0

Sponsored links