You are here

Régi belépés

Tisztelt ElektroTanya üzemeltető!

Korábban már regisztráltam ide, de több mint 6 hónapja nem léptem be (amint utána olvasáskor kiderült számomra, hogy ez a hiba) és nem emlékeztem a jelszavamra se. Ekkor kértem az e-mail címemre egy új jelszót, de a rendszer szerint az e-mail címem "nem felismerhető felhasználónév vagy e-mail cím".
Ezek után (azt gondolva, hogy már töröltek) megpróbáltam a régi címemmel újra regisztrálni. Ekkor viszont azt az üzenetet kaptam, hogy "A megadott email címről (***@freemail.hu) már regisztráltak!".
Mi tévő legyek?

Üdv, Kathi Imre

Comments
matronferi
matronferi picture

Helo csatlakozni szeretnék az előttem levohőz én sem tudok be lépni a csapatba a régi cinet nem fogagya el kerem segitcsenek KŐSZŐNŐM

0

welding alt
welding alt picture

Szia matronferi!

"a régi cinet nem fogagya el " Nem csodálkozom , sok esetben az ólommentest használják. Viccet félretéve , idézem Pihét ,vedd fel a kapcsolatot vele."Kérlek írj az elektrotanya {kukac} gmail {pont} com címre.
Írd le benne azt az email címet, amit a korábbi regisztrációkor használtál és reaktiválom.

ui: ha volt aktivitásod az oldalon, nem törölt a rendszer, csak zárolt. Ezért nem tudsz ismét regisztrálni a korábbi email címeddel."

Üdv! welding alt

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Matronferi!
"Hello ! Csatlakozni szeretnék az előttem szólóhoz, én sem tudok be lépni a csapatba, a régi címet nem fogadja el, kérem segít-senek. KÖSZÖNÖM!"
Ilyen szípen :lol: és sem tudok magyarul írni, pedig orosz billentyűzetem van és orosz nyelvű iskolát végeztem, vazze !!!!Tisztelni és tudni kellene az anyanyelvet ! Persze ez , csak az én véleményem !!
KŐSZŐNŐM, vagy milyen nőm ???

Üdv! Miki.

0

uniman
uniman picture
***

Hello Kolya.

Ezt most tuti, hogy nem csak a én TE véleményed!

Üdv.: uniman

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Uniman !
Szpásziba Tyebe !

Üdv! Miki.

0

pihe
pihe picture
*****

Szia,

Kérlek írj az elektrotanya {kukac} gmail {pont} com címre.
Írd le benne azt az email címet, amit a korábbi regisztrációkor használtál és reaktiválom.

ui: ha volt aktivitásod az oldalon, nem törölt a rendszer, csak zárolt. Ezért nem tudsz ismét regisztrálni a korábbi email címeddel.

üdv,
pihe

0