You are here

LG 42LD750 nem kapcsol be

Kb 1 hete kezdett el vacakolni a bekapcsolással. Nem volt elegendő a be/készenléti gomb egyszeri megnyomása. A piros led villogott, akár 5 percig is, minden további akció nélkül. Ha egyéb gombot (pl program léptető) megnyomtam, elindult a bekapcsolás folyamata (LG kezdőkép). Tegnapelőtt viszont abszolut semmi. Volt már valakinek ilyen hibája?

Comments
Sebestyén Attila
Sebestyén Attila picture

LG 42LD750-el nekem szintén az a bajom, hogy nem kapcsol be. Van valakinek tapasztalata, hogy hol érdemes keresni a bajt ?
 

0

sulfur
sulfur picture

Sziasztok!
A címben szereplő tv újra a falon. És működik! A szerelő váltig állítja, hogy nem piszkált bele. Kondik nem púposak, Ő már mindent rendben talált, mire belekukkantott. Ezek szerint a régi javítás (kézrátétel:)) ma is alkalmas?

0

Virag Laci
Virag Laci picture

Üdv. Lenne egy kérdésem van egy LG27lc2r-ZJ lcd tvm. Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillan oszt sötétség mint a buksimban. Az lenne a kérdésem hogy ez egyértelmüen inverter vagy csö hiba. Vagy valami más, ja hangja van. Köszi elöre is a vállaszokat. Üdv VL

0

Firepower
Firepower picture

Szia!A válaszom, nem. Az hogy az inverter nem indul lehet cső hiba is, de lehet akár maga az inverter, vagy táp hiba. Kicsit vizsgálódni kell a készülékben (mérni). Ha nincs kellő tapasztalatod, műszereid akkor inkább fordulj szakemberhez. Ja és ami a legfontosabb: ne kísérletezz mert vannak hibák amik láncreakciót tudnak elindítani és hatványozzák a javítás várható költségeit.

0

sulfur
sulfur picture

Tiszteletem!
A kérdést én vetettem fel. Beadtam szerelőhöz. Neki simán bekapcsolt elsőre. Úgy látszik, az utaztatástól jobb kedve lett:). Mivel az átadáskor nem volt időm elmondani a hibajelenséget, ezt utólag tettem meg. A táp átnézése lesz a következő. A fejleményekről írok.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
KA

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Kár volt kínozni. Amikor elkezdett rakoncátlankodni, akkor még csak egy marék kondi volt rossz és nem tudott elindulni. Áramtalanítani kellett volna és hívni egy szerelőt! Most már elszállt benne más is. Akár az inverter vagy bármi más is. Drágább lesz.

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

Steve001
Steve001 picture

Táp vagy inverter kondik nem púposak?

0