You are here

elta9220 hűtő fűtő

szeretném kérdezni hog létezik ennek a services manuál és ha van hol tölthető le

Comments
geza
geza picture

Igazad van mindenki birálodzik valójában mindenki azóta okos mióta internet van Tehát nem kell a gépednek serviz manuál. köss minden fogyasztóra egy kapcsolót és és működtesd egy félórát aztán újból tehát te leszel az automatika. szegény embernek ez is jó nem olyan nagy dolog. jó szórakozást.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Ha leírnád a konkrét problémáját a készülékednek (ha van), talán tudna a gondod elhárításában valaki segíteni...akár SM nélkül is...

Üdv: uniman

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Miért lett volna nehéz beírni a címbe, hogy klíma? Meg nagybetűt használni? Meg írásjeleket? Na meg köszönni? Fuss neki még egyszer!

Üdv: Jácint

0

uniman
uniman picture
***

Hello Jaca.

Ez minden csak nem klíma (4in1), talán a topicnyitó sem tudta, hogy minek nevezze!? A levegőt csakis az előzetesen lefagyasztott "jégakkuk" segítségével tudja lehűteni...
De minek ehhez "services" manuales ? 15 ezerért kapható még ma is ugyan, de az elta-cég/szerviz adatai a garancia levelekből még kiolvashatók.... Talán már el is költözött az országból ez az "egyraklapos" cég...na jó forgalmaztak több cuccot is ugyan, de mindenből csak pár raklapnyit...vagy nem?
Nekem is van két termékükről garanciajegyem...kenyérpirító+DVD...

Üdv: uniman

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia Jácint: internet kapcsolatot már mindenki meg tud fizetni, de a levelezési ismeretekre sokan sajnálják a pénzt.(pedig neten azt is fel lehet lelni, ingyen)

Bálint

0

Tranzix
Tranzix picture

Sziasztok!
Szerintem az anonimusok 90% -a tanyasi, mármint elektrotanyasi.
Üdv!

0