You are here

Partizoltán

kérnék szépen meghívást rkezdetben tag voltam mostmeg hogy ujból az oldalra találtam sehogyan se sikerül se regisztrálni azadatokal se belépni a régi adataimal a fremelem a régi és azt sem iosmeri fel a rendszer !kérnék szépen meghivást ! partizoli@freemail.hu

Nagyon sürgős lehet a dolog, ha már a helyesírási szabályok is késleltetnek! Ilyen címmegadással várhatólag az összes topikod felfüggesztésre fog kerülni.

Comments
Gépklinika
Gépklinika picture

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Üdv!

Amúgy mi a francnak akar valaki itt tag lenni ha már volt,de közbe már lese sz.., aztán már megen érdekli?
Csak letölteni akar,semmi mást.
Ahoz meg tagnak se kell lenni, ha mégis töltse ki az alapszíntű tesztet.
De csak a létszámot fogja növelni úgy is.

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia!
Azért nem semmi a helyesírásod...

0

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Szia András!
És még az illemtan órákról is hiányzott !
Kérni akar(Mert nem tud), de se puszi, se pá. :roll:
Üdv Tibi.

0

zoli710802
zoli710802 picture

Szia Tibi!
Már többször megfigyeltem, pár begépelt sorból meg tudod mondani, milyen ember aki elkövette. És ez mindig tökéletesen sikerül! Egyébként a témánál maradva a címet én Partizol tán-ként értelmeztem, de akkor is hiányzik egy szóköz...
Üdv: Zoli

0

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Szia Zoli!
Mondták már ezt többen is. A közvetlen környezetemben is.
Volt idő, mikor be tudtak "palizni", eltudták velem hitetni, hogy milyen jók egyes emberek. Aztán a sok csalódásnak az lett a következménye, hogy -sokszor- néhány mondatból ráérzek a valóságra.
Mint itt a Tanyán is láthatjuk -nap mint nap; rengeteg trehány, felületes, nemtörődöm ember létezik-e földön. Ezt most nem konkrétan a topiknyitóra értem, csak úgy általánosságban. Ha Ő is közéjük tartozik, hát vessen számot önmagával.
Soha nem fogom tudni elfogadni, az igénytelenségnek azt a kifogásait, miszerint:
-Nem Magyarországon élek(de tele torokból ordítja, hogy ő ám Magyar), ezért nincs ékezetes billentyűm. Tessék venni, árulják. Vagy használja a távirati stílust( "é" = "ee" ). Ebből már látható lenne, az igényessége!
-Nem tud köszönni, elköszönni.
-Nem tudja, hogy a mondatokat, Nemzetközi nyelven is(!!!) nagybetűvel kezdjük.
-Nem ismeri a mondat közi, és mondatvégi írásjeleket. Ha a mondat közit néha ki is teszi, akkor nem a szó után, hanem a szó köz után. Közvetlen, a következő szó elé biggyeszti azt.
-Hivatkozik arra, hogy mobilról ír. Kit érdekel! Ha én benevezek egy autóversenyre, de csak egy Trabim van, akkor nehogy már én legyek felháborodva, hogy a többi le előzött. Ha csak egy mobilra tellett neki, akkor vegye a fáradságot, és keresse ki az ékezetes betűket rajta (Mert ott van !!!) De ugye, a trehányság... Ugyan úgy van, nagybetű is rajta!
Elvárja, hogy 100, vagy 1000 ember baggassa végig az ő -olvashatatlan szómenését, csak mert nem tanult meg írni. Kapásból átugrom az ilyen hozzászólásokat. Akkor is, ha egyébként műszakilag értékes információkat hordozna az adott hozzászólás!!!
-És végül, de nem utolsó sorban, ha a fent felsoroltak valamelyikét az orra alá dörgöljük, akkor ő nagysága van felháborodva. :(
Na az ilyen jellemtelen emberek posztjaihoz nem szoktam már hozzászólni egy ideje!
Akkor sem, ha egyébként érdemben tudnék neki segíteni. :jajj:

Üdv Tibi.

0

zoli710802
zoli710802 picture

Szia Tibi!
Gratulálok, nagyon szépen leírtad!
Nem írígykedek rád azokért a csalódásokért, amiken átmehettél már életed során.
Maximálisan egyetértek mindenben veled. Amikor mondtam nagy tudású elektronikus ismerősömnek, hogy ElektroTanya, az Ő reakciója az volt, hogy ott már volt tag, de kilépett, mert túl sok hülye is van ott. Most az olyan emberkére gondolok mint pl. "ülj le fiam egyes!", már aki ezt írta.

Sok Sikert Kívánok Neked!
Üdv Zoli

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Ide irj az aktiválásodról:

elektrotanya@gmail.com

0

Sponsored links