You are here

AMILO Xi 1526 videokártya

Üdv!
Egy Fujitsu Siemens AMILO Xi 1526 laptop nem ad képet. G 73M 256MB videókártya van benne. Ha külső monitort csatlakoztatok rá, az jelet kap, de kép azon sincs. A videokártya lehet az oka, vagy valami más?

Comments
melyon
melyon picture

Graphics Processor NVIDIA GeForce Go 7600 - 256 MB DDR2 SDRAM ezeknél tudtommal integrálva van az alaplapra a videovezérlő, tehát nem választathó le egyszerűen.
Találtam hozzá egy képet és az szerint sem egyszerű, viszont találkoztam olyan hirdetésekkel ahol "újrasütik" a forrasztásokat és van esély rá, hogy megjavul. Szerintem horror árba kerül, persze nem a munkát becsülöm le vele, hanem azért drága, amilyen műszerezettség és pad kell hozzá. Sokan írták, hogy vannak a Fujitsu-Siemensnek olyan típusai amikben egyszerűen megsül egy idő után a videovezérlő, vagy legalább is a forrasztásaik.
Nekem is van egy Amilo PA 3553-as ugyan ezzel a hibával, még BIOS promt sincs... ebben pld.-ul ATI Radeon HD3470 van, integrált, dedikált vga meghajtó. Pedig mindig tisztán volt tartva és a hűtésére is odafigyeltek mégis megsült. Nem ez az egy ilyen hibás van ebből a szériából.
Üdv.

0

öreg_rutinos
öreg_rutinos picture
*****

Üdvözöllek.
A videokártya driver az eredeti van fönt és nem sérült ?
T. Laci

0

Pásztor István
Pásztor István picture

Működött a gép, mielőtt ez a hiba jelentkezett. Most nem látok semmit, még a BIOS-t sem. Így tehát nem tudom ellenőrizni a drivert sem.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Szia!
Ha már BIOS POST képernyő sincs, akkor nagyon gyanús a VGA. Ebben cserélhető?
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Pásztor István
Pásztor István picture

Igen cserélhető,de az új ára magas. Ha valakinek lenne bontott, az jól jönne.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Ilyen? http://www.aliexpress.com/item-img/7600GS-G73M-Go7600-256MB-35G1P5310-10...
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Pásztor István
Pásztor István picture

Igen, ilyen.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Rengeteg apróhirdetés létezik a neten eladó használt "MXM videokártyával"...láttad ezeket? Akár már tízezer alatt is beszerezhetők...de inkább tizenezerért.
Üdv.: Uniman

0

Sponsored links