You are here

indesit szaritos mosoge

Hello. segitseget szeretnek kerni egy indesit mosogephez . kb 10 percig mukodik tokeletesen asztan egyszere engedi be es pompalja ki a vizet. valaszokat koszonom

Comments
Anonymous
Anonymous picture

igazad van Jacint .( Tibi-nek ) nem magyarorszagrol irok , 12 osztalyt romanul tanultam mert 5km-rel tavolabb tettek a hatart. de latom ez az oldal a helyesirasrol szol nem a tudasrol. hasznalt mosogepeket forgalmazunk havonta 276 darab erkezik minden tipusbol . csak akartam latni hogy ert-e valki ezen az oldalon valamihez de ahogy a roman mondja..... Vorbe. numai Vorbe. amugy itt vannak az ekezetek kedves Tibi pakolgassad --''''''';''''''''/////'''''''''''''///'//''/''//'/'/'/'/'''''''''''''''''''/'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Nagy orca. Ebből visszavehetnél, ha segítséget kérsz!

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia !

Ha annyira tapasztalt lennél,mint ahogy írod,akkor tudnod kellene,hogy ennyi információból nem lehet felállítani pontos diagnózist.
Tudnod kellene,hogy amikor a hiba jelentkezik,milyen hibakódot jeleznek ki a ledek.
Semmit nem adtál meg!
Hát nézd át az összes perifériát,és ha minden jó,akkor panelhibás a géped vazze!Küldd vissza,ahonnan jött.276-ból be lehet nyelni egyet havonta!
Azért se árulom el,hogy valószínű fűtőbetét hibás lesz.

Üdv:András.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Vagy nem, de az valószínű.. Lehet motor test fele átvezetés is. Ezek háklisak erre.. -is!
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Pillanat, lefordítom Magyarra!

Indesit szárítós mosógép.

Bocsika, nem volt tovább türelmem. :D

Ja, ékezetes, és nagy betűk telefonon is léteznek!!! Használatukat, csak a trehányság, és lustaság tudja megakadályozni!
Üdv Tibi.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Tibi!

Az ékezetek hiányától eltekintenék, a beküldés nem itthonról történt. (Ha kíváncsi vagy, megmondom, melyik szóból állapítottam meg!)

Üdv: Jácint

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: (pompálja)
Jó lenne írni egy típusszámot is, mert ahány gép, annyi szokás.

Bálint

0