You are here

Indesit WP 100 aut.mosógép hibája.

Bekapcsoláskor nagy durranás, füst és tűz hátulról, a ház automatáját leverte.
A mosógép hátulját levéve semmit nem lehet látni, mintha minden legnagyobb rendben lenne. A motort bevizsgálva rendben van. A z üzemi kondi megnézve, rendben. Semmi égés nyomot nem lehet látni, de a gép semmire sem reagál.
A panel automatika ránézésre nem sérült. Nem működik és semmi nyoma az égésnek, illetve a vezetékek mintha "ragadnának" egy kicsit de nincsenek elégve.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Válaszolj kérlek dhaj@tvn.hu cimre
Köszönettel: Szilágyi István

Comments
Szilágyi István
Szilágyi István picture

Bekapcsoláskor szólt egy nagyot. De mint írtam a zavarszűrő működik.Belül szikra és lángcsóva volt, de nem találom honnan jött. A láng nyoma látszik a kötegelt vezetékeken, mert "ragad", de nem égett meg nagyon.Érdekes, hogy a mosógép falán nem látszik semmi, teljesen megbolondít ez az egész.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Szerencsés esetben talán "csak" ennek a zavarszűrő egységnek lehet "amperszaga" ? A 230V-os hálózati kábel becsatlakozásánál található...ez a konnektorból kihúzott állapotában "szaglászandó"...

Üdv.: Uniman

0

Opeles
Opeles picture

Hello!

Én is jártam már hasonló módon, és akkor szintén Unimann által említett zavarszűrő egység durrant szét. A kérdés még számomra annyi, hogy a durranás közvetlenül a hálózati csatlakozáskor történt, vagy esetleg a gép a hálózathoz csatlakoztatva volt, és csak a bekapcsoláskor "szólt" egy nagyot?.
Op

0