You are here

Adminisztrátorokat keresünk

9 posts / 0 new
Last post
gcsabee
gcsabee picture

Sziasztok!

Az üzemeltetési csapatunkba adminisztrátortokat keresünk a BIMobject Hungary budapesti irodájába (Graphisoft Park, kilátással a Dunára :))

A feladatok változatosak, a következőket foglalhatják magukba:
- Felhasználók támogatása BP-i és külföldi irodákban (Nincs internet, nem tudok nyomtatni, nem tudom beállítani a ... stb.)
- ALM folyamatok fejlesztése és támogatása (jenkins+powershell+msdeploy)
- Virtuális gépek üzemeltetése karbantartása (IIS, MS SQL szerver) Azure-ban
- Monitoring rendszer riasztásainak kezelése
- Fejlesztői csapatok infrastrukturális igényeinek a támogatása

A pozíció betöltéséhez szükséges ismeretek, elvárások
- Windows felhasználói operációs rendszerek adminisztrátor szintű ismerete
- Min 1 év windows szerver üzemeletetési tapasztalat ( Win 2012, AD, File server)
- Alapvető hálózati ismeretek
- Alap szintű angol nyelvű kommunikáció szóban és írásban
- Megoldás orientált személyiség
- Jó kommunikációs képesség
- Jó csapatjátékos

Előnyt jelent:
- SQL nyelv ismeret
- Powershell script nyelv ismerete
- Azure tapasztalat
- Programozási tapasztalat

Érdeklődés esetén a fényképes önéletrajzokat a csaba.gal[kukac]bimobject.com e-mail címre várjuk.

Comments
gcsabee
gcsabee picture

Kedves hozzászólók!

Itt szeretnék válaszolni a felmerült kérdésekre.

  1. Természetesen egy meglévő csapatba keresünk embereket. (Módosítottam a hírdetést is.)
  2. A feladatokat nem egyetlen egy adminisztrátor végzi.
  3. Természetesen 8 órás a magyar törvényeknek megfelelő munkavégzésről van szó.
  4. Jelenleg az a helyzet hogy nehéz embert találni, ezért nekem mindegy, hogy kevesebb tapasztalattal rendelkező kollégák jelentkeznek tanulásra való hajlandosággal, és téma iránti érdeklődéssel, vagy több tapasztalattal rendelkező kollégák (akik színtén hajlandóságot mutatnak a fejlődésre, és a tanulásra). Természetesen a bérük a tapasztalat és tudásbeli különbséget fogja tükrözni. Ezért is lettek úgy megfogalmazva a követelmények, hogy kevesebb tapasztalattal rendelkező munkavállalók is jelentkezhessenek, de a feladatok listájából látszik, hogy egy több tapasztalattal rendelkező munkavállaló sem fog unatkozni.
  5. Nálunk piaci, versenykékpes fizetések vannak, nincs egyéb juttatás csak legális bejelentett bér.

Aki a szükséges ismeretek részben felsoroltaknak megfelel és szimpatikusak a megoldandó feladatok, nyugodtan keressen meg.

Üdv
Csabi

0

lovikiraly
lovikiraly picture

Kedves Jaca vagy Jácint!

Én új tagnak számítok ugyan de ilyet nem tennék.

Az árulkodáshoz nagyon értesz meg osztani az észt.

De ahhoz nem,hogy egy hirdetést nem ilyen provokatív módon kellene feladni.

Adja meg a fő címet részletekért meg érdeklődjön emailban amit szintén nem látok csak egy szabálytalanul megírt szöveget amire még ha megfeszülök sem tudok rá kattintani.

Akkor most kit kellene letiltani?

A feladó nem kapott moderátori figyelmeztetést sem!

Most akkor hol van itt az igazság ?

Szépek vagytok!

Nem hiszem , hogy mindenki ilyen lenne...

Ki lehet zárni le lehet tiltani lehet szankcionálni a hozzá szólásokat de ha valaki állást kínál akkor azt tegye meg korrekt módon.

Nekem ez a megértésem!

Üdv Lovikiraly!

Bár, most megúszod még felfüggesztés nélkül, de ez volt az utolsó! Az ilyen jellegű beírás egy topikba trollkodásnak számít! A netikett és a Tanya szabályzata kötelezően betartandó!

1

Kalex
Kalex picture
*****

Sziasztok!
Úgy látom, nem tudtok megbirkózni az olvasás kihívásával!
"Érdeklődés esetén a fényképes önéletrajzokat a csaba.gal[kukac]bimobject.com e-mail címre várjuk."
Akkor elmagyarázom: a fenti sor azt jelenti, hogy nem vár reagálásokat a hirdetésére, csupán az érdeklődőktől e-mailbeli megkeresést. Tekintettel a zéró üzemmódra a résztvevők egyöntetűen 5-5 nap gondolkodási időt kapnak, hogy eltöprengjenek a felesleges reagálás szükségességén.

Üdv! Kalex

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Érdeklődni e-mailben, aki meg el sem akarja vállalni, az miért köt bele minden egyes álláshirdetésbe? Nem hinném, hogy gcsabee véleményezésre tette fel. Javasoltam a megjelenéskor Kalexnek, hogy tiltsa le kapásból a hozzászólásokat, mert sejtettem, hogy ez fog menni.

Üdv: Jácint

Én pedig bíztam a tanyalakók nagykorúságában. Egy kissé elhamarkodtam a bizodalmat, de azt is válaszoltam, hogy kitiltás vár arra, aki megsérti a szabályokat. Ez történt!

-1

DINO54
DINO54 picture

Mert ebbe csak belekötni lehet. (Ezzel gondolom, újabb "barátokat" szerzek, de oda se neki.)
Amint látom, ez ment nélkülem is. Olyanok is megtették akik eleddig a hasonló témákat elkerülték.
"Tilcsuk be" :pattog:
L.

0

megujulo
megujulo picture

Szia!

Van egy két ilyen magas tudással rendelkező ismerősöm. mind kint vannak Pl. Svájc, Anglia, stb jó nyelvtudással mára 5-8 év ismeretekkel 3-6 ezer euró/ hó + kocsi + lakás. Péter a feleségét és 3 gyerekét is magával vitte, és nincs kedve visszatérni haza, érthető okokból.

Idehaza vajon mennyi jövedelmet és juttatást lehet beígérni erre a pozícióra, és ennyi feladatra? (nem jelölted meg a juttatásokat, ami véleményem szerint fontos lehet)

Ugyanis ez is olyan szerepvállalás ahol a munkavállaló választ, mert nem lehet leakasztani mint egy bolti eladót e téren szakikat.

Szóltam a barátomnak aki e területen tevékenykedik (nemrég végzett) s kiröhögött engem.

Azt mondta 180-270 ezret ígérnek max., függően attól hogy 3 nap hideg élelem, vizes borogatás no meg összecsukható tábori ágy. És napi 28 óra munka! család meg sehol.

2 - 3 személynek a pozíciót betöltve összesen már megközelíti a nyugati juttatások felét!

Szóval nem lesz könnyű feladat találni "munkatársat" e területre.

2 fajta munkát kereső létezik tudomásom szerint:

1 aki munkát szeretne mindenáron. ezer helyre beadja önéletrajzát és mindegy mit vállal csak dolgozzon minimálbérért. Nem tud ,menni nyaralni, kocsit cserélni ,mert minden elmegy a rezsire.
2 aki tudja mit akar (ök meg válogathatnak az ajánlatok közül) ez az a csoport akik magasan képzettek és megtehetik hogy válogatnak. ök mondják meg a munkáltatónak mikor mennek nyaralni és tud kocsit cserélni, nem gond a gyerekének a beiskoláztatása, stb.

idéznék:

KÜLDETÉS
Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végző cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.

Éppen ezért a legkiválóbb munkatársakért vívott harc legalább olyan éles, mint a piaci verseny. És ahogyan a piaci versenyt a legjobb cégek nem termékeik alacsony árával nyerik meg, úgy a munkaerő-piaci verseny sem csak a kínált jövedelem nagyságán múlik. A legjobbakat ugyanis nem csak a pénz érdekli. Nekik fontos a kihívás, a munka minősége, az elismerés. És nagyon fontos a környezet is, amelyben dolgoznak, ahol életük nagy részét töltik. Ebben kínál Önnek versenyelőnyt a Graphisoft Park.

Szóval a legjobbakat nem csak a pénz érdekli, ez valóban igaz, mivel pont a pénz az amiből annyit juttatnak, húgy a dolgozónak nem kell azzal a kérdéssel foglalkoznia hogy "MIBŐL?"

Az állásra felhívásból számomra a 2. csoportba tartozó állás kereső elvárásainak megfelelő tartalmú hirdetést éreztem az 1 csoportba tartózó juttatásokkal!

Szerintem tisztességes elvárásokat és ajánlatot írtál le, és ha már ingyenes itt az oldalon az álláshirdetés a csoporton belül, légy szíves tedd fel a juttatásokat is! Így lenne maximálisan korrekt! (ez az oldal nem a jofogas) ahol 3-4 ezer Ft/álláshirdetés

Ha tisztességes szakembert keresel, tedd közkincsé itt a zárt csoportban az általad biztosított juttatásokat is.

Üdv!

1

simonsen
simonsen picture

Üdvözletem!

Neked kapásból 2 emberes munkaerő igényed van!

De lehet,hogy három.

Annyit nem bírsz fizetni sem mindennel foglalkozni a felsoroltakból 1 embernek lehetetlen.

Gondold át még 1X !

Üdvözlettel simonsen!

"Működés képtelen elképzelése mindenkinek lehet"

1

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ez tényleg egy egész teamnak elég meló, aki akkora hülye, hogy ilyesmit bevállaljon, annak a szakmai része nem fog menni, és vica versa. Amúgy lehet, hogy még pénz volna is olyan helyen, ahol duna-panorámás irodát tudnak fizetni a Graphisoft-parkban... de akkor is ki akar 24/7-ben világmegváltósdit játszani, folyamatosan olyan problémákon örlődve, amelyek megoldása nem is annyira triviális.

0

Sponsored links