You are here

HYUNDAI DLH32285 SMART Tv önállósitja magát! Minden éjjel bekapcsol.

Üdvözletem a fórumozóknak!!
A fent nevezett Tv készüléket az esti használat után 21-22 ora között távirányítóval kikapcsoljak,
reggel 3-4ora között a készülék automatikusan bekapcsol!
A kérdésem az lenne, hogy javítható-e és mi okozza ezt a hibát!!
A válaszokat előre is köszönöm!

Comments
szakszlaci
szakszlaci picture

Üdv.
A használati útmutató el nem olvasásának tipikus esete.
(92.oldal)
A  TV  alkalmas  arra,  hogy  megkeresse  és  letöltse   a  frissítéseket az Antenna/Kábel/Műhold jelen, vagy az  Interneten keresztül.
1) Szoftver frissítés keresése felhasználói  profilon keresztül
Navigáljon a főmenüben, válassza a  Beálitátsokat és aztán válassza ki a  További beállítások menüt.
A  További bellitátások menüben navigáljon a  Szoftver  frissítés ponthoz és az  OK megnyomásával keresheti   az  új  szoftver  frissítéseket.
Note:
  Az  Internet-kapcsolatra van szükség. Ha nem áll rendelkezésre  internetes csatlakozás, próbálja meg a frissítést az üzenetszóróval. Ha egy új frissítés jelenik meg,  a  készülék megkezdi a letöltést. Az újraindítással  történő folytatáshoz nyomja le az  OK gombot.
3) 3 AM keresés ps frissítés üzemmód
Amíg a TV egy antenna jelet vesz. Ha az Automatikus  keresés került kiválasztásra a Frissítési opciók  menüjében, a TV készülék 03:00 órakor bekapcsol  és  elindítja  a  keresést  a  távközlési  csatornákon.   Ha egy új szoftver kerül letöltésre, a TV következő bekapcsolásánál az az új verzióval indul újra.

Tudom, tudom, senki sem olvassa el.
Laci

5

Anonymous
Anonymous picture

Üdv! Laci!
Köszönöm szépen a segítséget!

0

Anonymous
Anonymous picture

Esetleg?

Felvétel időzítő rögzítése/törlése Miután egy műsor az EPG menüben kiválasztásra került, nyomja le az OK gombot. Válassza ki a „felvétel” opciót és nyomja le az OK gombot. Ez után a művelet után, a kiválasztott műsor felvétele beállításra került. A már beállított felvétel törléséhez, jelölje ki a műsort és nyomja le az OK gombot, majd válassza ki a „időzítő törlése opciót”. A felvétel törlésre kerül. Az időzítő beállítása/ törlése Miután egy műsor az EPG menüben kiválasztásra került, nyomja le az OK gombot. Válassza ki a „Set Timer on Event opciót és nyomja le az OK gombot. Beállíthatja az időzítőt a későbbi műsorokra. Egy már beállított emlékeztető törléséhez jelölje ki a műsort és nyom ja le az OK gombot. Aztán válassza ki az „Időzítő törlése” opciót. A időzítő törlésre kerül.

https://utmutatokereso.hu/hasznalati-utmutato-a-hyundai-dlh-32285-smart/...  85.old.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Csak tipp, hogy esetleg frissíteni akarja magát. Persze nem tudni internetre van-e csatlakozva. Igaz ha minden nap ezt műveli... nincs esetleg bekapcsolás időzítve? 
Üdv,Z.

1

city217
city217 picture

Szia.
Lehetne kicsit az időt pontosítani, mert ez az egy órás intervallum-/ok/ elég tág.
Javítható,
Üdv.

0