You are here

Samsung U32H5000AW LCD TV háttér LED tipusa

10 posts / 0 new
Last post
Laci61
Laci61 picture

Üdv mindenkinek! Fent nevezett készüléket szétszedve a 4 csíkon (7LED/ csík) 10db nem világít. Egy jó LED-et meghajtva már 2,7V-nál jól világít, ezért gondoltam hogy 3V-osak. 3535-ös nagyságúak, de a közepén a világító rész kisebb mint az szokott lenni. Gondoltam hogy bele próbálom az LG innotekes ledeket, de fura mód egy csíkot meghajtva (20V) A régi ledekből megint meghalt egy , csere, majd megint meghalt a következő. Lehet mégsem helyettesíthető az LG háttér ledekkel? Hány voltosak lehetnek az eredeti ledek? Ha mindet kicserélném nem világítana-e át a lencse közepén a nagyobb közepű led?

Válaszd ki a megfelelő fórumot, majd adj neki címet és írd be a kérdésed.
A téma címe tartalmazza a hibás eszköz márkáját és típusát. Szintén tartalmazza röviden a problémát.
pl: ACER AL1711 monitor képernyője 5 másodperc után kikapcsol

A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet!
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el.
 

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Lehet nem jól emlékszem, de abban nem ilyen ledek vannak??  
Üdv,Z.

File csatolás: 

0

Laci61
Laci61 picture

De igen pont ilyenek!

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Nekem ezeket nem sikerült helyettesíteni semmivel. Egyrészt a "prizma" nem fókuszálta rendesen a cseredarabokat, másrészt ezek nagyobb teljesítményűek. Én "aliról" rendeltem.
Üdv,Z.

0

Laci61
Laci61 picture

Köszi az infókat! Szétnézek az Alin, ha vár annyit a tulaj.
 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

1

Pityesz
Pityesz picture

Sziasztok!

UE32H5000AW ? Mi a hajszál pontos típus és melyik verzió?

Üdv:
Pityesz

0

agressiv
agressiv picture
*

Szedd le a csíkokat, nézd meg, hogy mennyinél megbarnult a nyák és hozz egy olyan döntést, hogy veszel új egész csíkot, ami nem is vészesen drága, HQ-nál is lehet kapni. :) Próbáltam már nem egyszer és nagyon nehéz esetek ezek, még bontott ledre is macerás felrakni a prizmát úgy, hogy tényleg jó legyen a kép és ne fényfoltok világítsanak, ráadásul sok nagyon el van már melegedve és visszavett árammal is könnyen visszajöhet a masina, ha a gyári áramot kapják, akkor pár óra üzemidő várható ledcsere után..

0

Laci61
Laci61 picture

Valóban macera visszarakni a lencséket, hogy jó is legyen, de az árkülönbözet viszont elég nagy a csík és a led között. Ha négy csíkot cserélek az alap hangon 20-40 ezer forint, annyit meg itt falun nem költenek egy 32" TV-re.

0

agressiv
agressiv picture
*

Én az össezset cseréltem 18K-ért, itt valami nem stimmel.

0

Sponsored links