You are here

Win7 Home premium - ha nem akarok Win10-et, mit csináljak?

10 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Géphez kapott oprendszer, nulláról újratelepítve recovery partícióról. Jelenleg még nem szabadítottam rá a hálózatra. 

Ha rászabadítom a frissítéseket, nem akar win10 lenni? 
Érdemes letölteni az alábbi linken ajánlott frissítőcsomagot, és egyben feltenni, vagy hagyjam, had töltögesse le magának, amit akar?
https://pcworld.hu/szoftver/hihetetlen-lenyegeben-megjott-a-windows-7-sp...

Üdv: Jácint

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!

0

melyon
melyon picture

Szia
Elvileg már nem erőlteti a Win10-re frisítést, esetleg csak ajánlgatja, amit kisebb manőverrel még mindig megtehetsz
(annak ellenére, hogy azt írták már nem működik a Win10-re frissítés....  pedig működik...)
Itt érdemes keresgélni. 
De valóban érdemes a legfrissebb kiadást feltenni és azt aktiválni a hozzá kapott kulccsal, 
így biztosan jónak kell lennie.
Üdv.

0

DINO54
DINO54 picture

Hali!
'14 áprilisától van a laptopomon egy W7. Le vagyon tiltva minden féle frissítés róla. Azóta is prímán elvagyok vele, minden kifogástalanul működik általa (ami programokat használok).
Igaz ugyan hogy egy üzenet ablak képében naponta többször inzultál holmi regisztráció ügyében de én nem tudom hogy az mi fán terem és egyébként is nem értek ehhez (sem). wink A tizest pedig szekszuálja meg aki kitalálta! A nélkül is szügyig benne mászkál a gépben minden hárombetüs.
L.

3

Edmundson
Edmundson picture
*

Szia!

Miért akarna Win10 lenni? Hacsak nem telepíted rá.
Az aktuális komplett frissítési csomagot érdemes leszedni az MS oldalról és egyben feltenni, különben 2 napig tart.

Üdv.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szerencsére a recovery partícióm úgy volt lementve, hogy benne volt a HP-tools és méretezte is a HDD-t.

0

manyizoli
manyizoli picture

Nekem win 10  64 bit van szerintem nyerő. Néha izé de na, lehet orvosolni.

0

BlackForce
BlackForce picture

Amennyire sok jó dolog van a win10-ben,annyira sok rossz is pl nem lehet kikapcsolni (én legalább is nem tudom)a frissitéseket,mindent autómatikusan akar csinálni.
Nekem Win7/64bit oprendszerem van,minden frissités tiltva,és minden műkszik rendesen (két gépemen is a házban) + van egy régebbi dell laptopom is amin még winXp van.Ott is tiltva van a frissités.Itt régebbi (többek között dos-os) programokat használok (amit már a Wni7 sem támogat),de nincs vele gondom (egyedül nem igen erőltetem a youtube videókat.Film lejátszás (fájlból) az megy.
Tehát szerintem nagyon sok embernek egyáltalán nincs is szüksége a win10-re,ha csak nem az a vágya hogy a gépe mindig a trendi oprendszerrel legyen felruházva.

4

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Win7 Home Premium 64-bites van a gépemen már évek óta, természetesen licenszelt. Csak a W7-re kiadott frissítéseket teszi fel, nem érdekli a W10. Stabil, használom, amíg lehet. Szerintem nem jó ötlet letiltani a frissítéseket, az ember saját biztonsága érdekében. Kérdés, hogy a MS meddig támogatja (azaz meddig ad ki hozzá biztonsági frissítéseket). Nálam a Windows Defender, Microsoft Security Essentials és a Malwarebytes Anti-Malware úgy vélem, teljes mértékben megvédi. Bár a MS Security Essentials-t ki fogják vezetni, vagy már meg is történt.

Üdv, lcsaszar

0

BlackForce
BlackForce picture

Személy szerint nem szeretem az automatikus frissitéseket.A sok malware + securyty-k meg eléggé képesek fojtogatni a gépet,igy soha nincs állandó jelleggel bekapcsolva.Inkább időnként lefuttatok egy vizsgálatot.
Inkább manuálisa letöltöm a Microsoft oldaláról a frissitéseket(esestleg utánaolvasok fórumokon hogy mit irnak róla),mert régebben megszivtam a mindenféle frissités leamortizálta az oprendszeremet,olyannyira hogy ujra kellett húznom.
Minden esetre a WniXP után szerintem a Win7 a leg jobb oprendszer a Microsoft palettáról (pillanatnyilag).A Win10 se lenne olyan rossz ha nem volna olyan agressziv (sok esetben nem enged választani,hanem ránkerőlteti a készitők akaratát).
Egyenlőre én is maradok a Win7 mellett (amig csak lehet,vagy nem lesz jobb tőle).

1

Sponsored links