You are here

Segítséget kérek agresszív program eltávolításához. Megoldva!!!

56 posts / 0 new
Last post
cssztivi
cssztivi picture

Üdvözlet mindenkinek.Valahonnan benyaltam egy agressziv programot. Azt csinálja, hogy pl. a freemail belépésnél, ha a jelszó mezőbe kattintok, rögtön elkezd egy másik oldalt betölteni, és csak azt lehet elérni. Ezek között van forex, tankjáték, szerencsjáték, kaszinó, szexjáték, sprtfogadás, és minden egyéb szar. Már újraraktam az operát, áthajtottam 3 virusirtót, agressziv prog. keresőt de semmi. a jelenség nem minden programnál jelentkezik, de a freemail, és a rádiómuzeumba belépni nem lehet. Tudomásom szerint reklámot is csak úgy lehetne közvetíteni, hogy választhassak akarom-e vagy nem.Máskor, más hasonló miatt írtam az ombucmannak, nem kaptam válasz, Így itt  próbálok segítséget kérni, mert nem akarnám újrarakni a gépet. Túl sok olyan adat van, ami elvész, és újra kell mindent zongorázni. Legalább azt tudnám, hol keressem, hova épült be. Ja azt meg kell jegyeznem, hogy Win7-tel fut a gép, Toshiba C660D, Comodó, és IO Bit malverkereső, tűzfal bekapcsolva, az operán kívül csak az explorer van fenn.
Köszönet az ötletekért

Comments
cssztivi
cssztivi picture

Üdv mindenki.
Írom a végeredményt. A vinyót kivettem, és másik gépem próbáltam a virusírtókkal. Semmi eredmény. Ezután minden adatot, de még a programok nagy részét is átmásoltam egy másik HDD-re. Teljes törlés, formázás után vissza minden, és rendben van. Norton Ghost-tal egy mentés és egyenlőre ok. Mint utólag gondolkodtam, valüszínü egy krack-ot akartam letölteni valamihez, és akkor jött be ez az ajándék.
Köszönöm az ötleteket.

1

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Ügyes vagy.
jano

0

Tranzix
Tranzix picture

​​Ezzel kellett volna befejezni anno a telepítést, de majd legközelebb.

0

melyon
melyon picture

Szia
amit 10.-én írtam : " Emsisoft Emergency Kit "  ugyan ott van portable változata is fent teljesen hivatalosan....
-egy USB pendrive-ra felrakod egy tiszta gépről és a tiéden futtatva szépen kipucolja a géped.
Üdv.

0

uniman
uniman picture
***

Hello! Ha volna kéznél egy garantáltan "tiszta" PC,  akkor ezt a fertőzött HDD-t ki kellene szerelni a notebookból és egy külső USB/SATA átalakító segítségével csatlakoztatni a másik PC-hez másodglagos HDD-ként.
Amíg erről a fertőzött vinyóról indítod a gépet, addig nem lesz eredmény...de a kollégák még ezenkívül ajánlhatnának neked különféle "boot-olós" USB/DVD "javító" programokat. 

0

Feree
Feree picture

Szia!

Ha még nem próbáltad:  SUPERAntiSpyware Free Edition.

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia.
Köszi de semmilyen virusírtót nem enged inditani.

0

sami
sami picture

Szia!

Netről leszedett sz@rral (vrusirto) ne foglalkozz! Vegyél egy tisztességes védelmet (amin garancia van ). Utána format c: Teljes OP rendszer újratelepítés, vírusvédelem fel - bekapcs és megfelelően beállít - majd következhetnek a saját programok telepítése.

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia.
Köszi jó ötlet. Ha tudnék ilyenekre szánni, akkor nem lennék itt.

0

hétvégipeti
hétvégipeti picture

Gyurcsok Bácsi-távgyogyitom.
Nem tudjuk milyen rendszer------bőngésző típusa...........

olvastam megyek kerítést szaggatni....MERT MEGTEHETEM
A helyén kérjük PC World minimum.

mit szívsz éniskérek. :D
Komolyra: ez szoftveres hiba----bármi lehet.

0

cssztivi
cssztivi picture

Üdv.
Fejlemények. Másik gépen letöltöttem az ADW-t.Először a penről rá a gépre, és nem ment. Elindítottam a pen-ről, talált 6 valamit aminek nagy része az IO Bit installaerban volt, amit a napokban tettem föl. Letöröltem mindet, erre újrainditás után levette a fényerőt a TFT-n és eltünt a netkapcsolat ikonja a tálcáról.
Net nincs. Próbáltam a hibakeresőt, azt mondja, hogy a hibakereső múködésében hiba lépett fel. Na jó mondok helyreállítás.A helyreállítás sem múködik, abban is hiba lépett fel. Na akkor Windos javítás. Van pendriven egy Win 7. Már a fájlok betöltése után kiírja, hog nem tud tovább menni, mert nem fér hozzá a lemezadatokhoz. Gondolom az ADW a progit letörölte azzal együtt amibe be volt építve, és büntiből leblokkolt egy csomó dolgot ha már reklámot nem akarok nézni. Ez pedig magyar vírus lehet, mert nagyrészt magyar oldalak jöttek be. Most az lesz, hogy vinyót cserélek, a doksikat kimásolom, és delete. Üdvözlöm az adatvédelmi ombutsmannt. Aki meg a virust írta arra jöjjön rá a szapora egy hétig.

0

sami
sami picture

Üdv megint!

Azt ne felejtsd el, hogy a ram-ba is be tud íródni valami, amiről fogalmad sincs. Ezt el se hiszed, de így van! És azt te nem tudhatod, hogy ott az a 1 - 1 bit mit tud tönkre tenni, a további működésben. Helyedben egy Hirens boot cd-t megfuttatnék, a megfelelő menüpontot alkalmazva és utána meglátnám, hogy mi a helyzet!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Mivel én nem használok víruskeresőt, időnként én is kapok némi ajándékot. A múltkor a böngészőm indítólapját írta át valami, és nem tudtam mással megszüntetni, mint az Adw-vel. Ez a kis program sem "mindenható", lehet, hogy egy komolyabb vírust fogtál ki, ami nagyon beágyazódott a gépbe, és nem lehet már kiírtani. Ekkor jól jön /legalábbis nálam/ egy Ghost mentés visszaállítása, néhány perc, és működik a gép megint. Akinél nincs Ghost mentés, annál az újra telepítés. /A Ghost mentés nem egyenlő a "Rendszer vissza állítással", ez nem Windows program, ez teljes értékű és mindig működik!

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: már többször volt róla szó, csinálj egy rendszer visszaállítást, olyan dátumra, amikor még jó volt

Bálint

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia Bálint.
Ha kicsit lejjebb is olvasnál. látnád, hogy már azon túl vagyok, és nem működik. Már lezongoráztam mindent amit a kis eszemmel tudok. Én inkább hardware-s vagyok. A szofthoz keveset értek.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

Üdv. cssztivi!

Csökkentett módba kellene állítani a gépet, ott próbálni a rendszer visszaállítást.Ott hatástalan lehet a vírus, be lehet írni egy korábbi időpontra visszaállítást, újra indítani a gépet, megpróbálni a visszaállítást akkor. Hátha sikerül. Azt nem tudom, csökkentett módban lehet-e elindítani a visszaállítást.

           üdv.

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia.
Megnyugtatlak, csökkentett módban sem megy, se a javítás sem a malware.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

Szia!

Próbáltad? Szerintem ott sok minden elvégezhető, ami a normál módban nem. Ha az Opera a ludas, azt próbáld csökkentett módban eltávolítani. Én még nem találkoztam olyan vírussal, amely csökkentett módban is dolgozik. 

        üdv.

 Billentyűs
 

0

Berti
Berti picture

                                 Sziasztok!
A csökkentett mód a rendszervisszaállítás  elindításának lehetőségével indul.A csökkentett mód betöltése  után megkérdezi, hogy visszaállítást szerenél, vagy töltse be a csökkentett módot.
1. Már nem emlékszem, (linux) hogy az f5, vagy f8 at kell nyomni mindjárt az indulásnál, a csökkentett mód menühöz.Válaszd az első menüpontot, annál tölt be a régi winből a legkevesebbet, és kihagyja a hálozatot.
2. Ha betöltött  a win, kikapcs hosszan, újraindításnál, kidobja a csökkentett mód lehetőségét.
Én vírust is csökkentettbe kerestem, amíg linuxra nem álltam át.
 Nekem már bejött az új felhasználó hozzáadása , és megnézni, hogy az vírusos lessz-e.
Ha nem lessz vírus , a személyes beállításokba van beágyazódva.
Berti
 

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia. Nem tudok felhasználót sem váltani. Ez ki van találva.

0

kov-jo
kov-jo picture

Szia!
Ilyen esetekre van a "live" CD,Pendrive és akkor arról bootols ........és rajta a virusirtó.
NOD 32 -nek is van bootolható pendrive változata,megkérsz valakit készitsen neked, ha nincs másik géped otthon.
Vagy kiveszed a HDD-t és másik géphez csatolva lehet virust keresni.
üdv:kov-jo
 

0

sami
sami picture

Szia!

Amit itt felsoroltál, attól már nem könnyebb egy másik gépbe tenni, lementeni amit lehet és utána format:x  ?

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Ezeket a NOD 32 nem fogja meg!

0

ty
ty picture

Én csinálnék egy rendszer visszaállítást, ha valami nyűgje van az oprendszeremnek én általában ezt választom.
Start menüben elkezded beírni, hogy rendszer visszaállítás, majd indítod. A kiválasztott dátum után telepített programjaid törlődni fognak.
Ha a C meghajtóra futtatható állományt mentettél, az is. Egyébként igen hatékony eszköz.
 

Rendszer-visszaállítás a Windows 7 operációs rendszerben
A Rendszer-visszaállítás olyan szoftver, amely elérhető a Windows 7 összes verziójában. A Rendszer-visszaállítás automatikusan hoz létre visszaállítási pontokat, a rendszerfájlok memóriáját és beállításokat a számítógépen, tetszőleges időpontban. Saját maga is létrehozhat visszaállítási pontot. Ezután amikor igénybe veszi a Rendszer-visszaállítás szolgáltatást a számítógép állapotának olyan időpontba való visszaállítására, ami egy problémát megelőzően állt fenn, a Rendszer-visszaállítás a visszaállítási pontbeli állapotba állítja vissza a fájljait és a beállításait. Ez nem érinti a személyes fájljait és dokumentumait.

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia
Ez kutyább ennél, mert semmi lyet nem enged. 
Azt írja vissza, hogy úgy tűnik nem működik megfelelően a rendszervisszaállitás, a kötet árnyékmásolata szolgáltatás egyik  összetevőjében nem várt hiba jelentkezett.

Valószinű nem úszom meg az újratelepitést. Csak a tanulság végett elemezgetem a dolgot, hogy más esetleg időben felismerje. Még próbálkozok, hátha.

0

AzzA
AzzA picture
*

Tudod mi a probléma. hogy ajánlgatjátok egymásnak az a rahadli sz*r ilyen-olyan cleanert meg csoda programokat, aztán indigatjátok egymás hátán oda vissza.
Az eredmény meg mindig ua. 

1

cssztivi
cssztivi picture

Igen, és a fő baj az hogy mindenki találgat, mert konkrétan még nem találkozott ezzel az esettel. Levontam a tanulságot. Mindíd azért jövök fel a problémámmal, hogy hátha más már ezt végigszenvedte, de mindig rá kell jönnöm, hogy magamnak kell megoldanom. Nem adom felangel

0

AzzA
AzzA picture
*

Senki sem távgyógyász még az sem aki annak gondolja magát.
Ez a probléma egyébként 10 perces probléma, csak nem látatlanban.

Készitettem egy rövid "remegős" videot azoknak akik szeretnének relative megszabadulni a win problémáktól, hiba esetén az egyszerű visszaállítás lehetőségével.
Nem atomfizika, és kb 15 perc elteltével már nem is emlékszel a virusodra, kéretlen reklámjaidra, összeomlásokra kék képernyőkre......
Nem kell 15489 féle tutti cleaner, regisztri toszogató, és ki tudja mennyi csoda.
Program 4GB USB / FAT32 szükséges, akit érdekel és nem tudja honnan tölthető le, az írjon PM-t 

https://youtu.be/SPd9mUKjNYk

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Igen, 10 perces probléma, ha van Ghost mentésed. Ha nincs, akkor...

Van egy régebbi Ghost, ami Ghost11.iso névre hallgat, és csak 3 MB! Nem kell telepíteni, mint a Ghost15-öt, és csak elindítani kell valamiről. 

0

sami
sami picture

Szia!
"Igen, 10 perces probléma, ha van Ghost mentésed."
Ha nincs, akkor bukta minden! Akkor csak a format: (Meghajtó betűjele) marad?

0

AzzA
AzzA picture
*

Nem figyelsz, a 15 sem telepített, USB-re másolt.
A másik, hogy a G11 dos alapú nem kompatibilis x64-re, és Win7 felett sem jó.

Ha nincs, akkor...

Készíteni kell egy mentést, vagy szívni heteket. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Ez csak egy lehetőség, nem több.
Nyilván a Ghost háttérbe szorítaná a fórum társasági életét, a kattintgatok mindenre, jé most mi van című társalgásban laugh
 

1

formasu
formasu picture
*

Szia Azza!

Lehet, hogy Te sem figyelsz eléggé! Az a Ghost 11.iso fájl, aminek a mérete: 3004416 B, az tényleg DOS-os, ez igaz. De!!! Én már nagyon sok éve ezt a DOS-os Ghost-ot használom /nagy megelégedéssel/ az eddigi összes OP rendszeremhez, beleértve a mostani Win 10/64 bites rendszert is. Lehet, hogy mégis kompatibilis vele? Megvan a Ghost 15.01 is /419 MB a mérete/, tartva attól, hogy ha már nem fog működni ez a DOS-os Ghost... Még nem próbáltam ki. A leírásában olvasom, hogy van un. "meleg mentés" /én erre emlékeztem, mert ez feltelepített Ghosttal van/, de van "hideg mentés" is /na, erre nem emlékeztem/ amikor ugyanúgy kell használni, tehát bekapcsoláskor indítani, mint a DOS-os Ghost-ot.

A lényeg: Egy friss, jó telepítés után azt a kb. 10 percet rá kell szánni, hogy készítsünk egy Ghost /valamelyikkel!/ mentést, utána a Rendszer visszaállítást már nyugodtan ki is lehet kapcsolni, mert felesleges /nem fog helyet sem foglalni/. Ezt a mentést bármikor!!! használni tudjuk, mivel nem a "C"-re, hanem  másik partícióra kerül, vagy külső meghajtóra, és nem fertőződik meg.../

0

AzzA
AzzA picture
*

Szia !

Erről beszélünk ?

File csatolás: 

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Szerintem nem erről. A neve: Ghost 11.iso, és a mérete: 3004416 B. /A Total Commander szerint/

Nagyon régen töltöttem le, már nem emlékszem, hogy honnan. Most próbáltam rákeresni, de nem találom a letölthető fájlok között. Találtam egy kisebb, mint fele ekkora méretű zip fájlt, ami kicsomagolva 1,5 MB-os Ghost.exe lesz, de ezt nem ismerem. Lehet, hogy ez az, amiről írtál, hogy 64 biten nem megy. Ami nekem van, az eredetileg is Ghost.iso fájl volt, amikor letöltöttem, és nem Ghost.exe fájl, és ez használható a jelenlegi Win 10/64 Biten.

0

ty
ty picture

Safe módból rendszervisszaállítást próbáltad már? Ha az sem megy, akkor jöhet a "kalapács".

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Jó lenne az az infó, hogy milyen oldalra küld át ilyenkor a gép. Tudni kellene mióta van ez a jelenség, és ha ismert a dátum, akkor egy rendszer visszaállítással talán megoldódna. A regedit-be is rálehet keresni, hogy tartalmazza-e azt a címet ahova átirányít.
Tibi

0

cssztivi
cssztivi picture

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
 Én rákattintottam csak nem engedélyeztem semmit.  nem kaptam így semmilyen nyavalyát. Ezekből a címekből a regeditben keress rá, hogy hova regisztrálta be magát. Valahol ott van az biztos
Tibi

0

agressiv
agressiv picture
*

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

Itt csak ráböksz a letöltésre és ez kiganézza a böngészőből a nem odaillő dolgokat. Ha ez sem segít, akkor az operát és a teljes felhasználói adatot tartalmazó könyvtárat törölni kell manuálisan (feltehetően az appdata/roaming-ban van).

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Az AdwCleaner meg fogja oldani a problémát, ezt próbáld meg! Futtatod, keres, mindent töröljön, amit talál, utána újraindítás kell!

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia.
Ezt megszívtam. ADW-m az nincs de le sem tudom tölteni, mert ha a letöltésre kattintok, azonnal elkezdi egy másik lapon ezeket a címek valamrlyikét betölteni. Még a rendszervisszaállítással próbálkozok.

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

A rendszer visszaállítással nincs sok értelme foglalkozni. Le lehet simán tölteni az AdwCleaner-t! Próbáld meg máshonnan. Szinte csak ez veszi ki, más nem... Egyszerűbb, mint az újra telepítés.

Próbáld talán innen: https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

Ez a leírás adattartalom szempontjából karcsú egy kicsit.
1. operációs rendszer?
2. gép típusa?
3. vírusirtó?
4. tűzfal?
5. böngésző az Operán kívül?

kalex

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia. 
Javítva, bocs

0

melyon
melyon picture

Szia
keress rá erre: " Emsisoft Emergency Kit "  van magyar leírása is.
nagyon jó program, ingyenesen is használható és valóban megtisztítja a gépet minden szeméttől és szemetelőtől.
https://www.emsisoft.com/en/software/eek/

Üdv.
(azért egy biztonsági mentés a fontosabb dolgokról lehet, hogy nem ártana....)

0

cssztivi
cssztivi picture

Üdv.
Sajnos ezt sem tudom letölteni, mert a ha a név beírására kattintok, akkor is a reklámok jönnek be.

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
nem rémlik talán
az internet explorerbe fészkeli magát pop up

0

cssztivi
cssztivi picture

Üdv.
Az lehet de operát használok, hacsak valamiért valami nem az exploreren keresztül töltődött be. Megnézem

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
semmi nem lehet tökéletes
 

0

Micek
Micek picture

Szia!
Ha a programok között nem találsz olyat amit nem te raktál fel, akkor Malwarebytes Anti-Malware futtatás segíthet. ez a féregirtó sok olyan progit felismer  és töröl, amit a penge vírusírtók nem jeleznek.

Üdv: Micek

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia. Sajnos nem talált. A Comodo kiír mindent ami a gépen van, de nem tudom milyen néven épült be. Ott lehet bár mit törölni, ha tudom mit kell.

0

tvdoktor
tvdoktor picture

Hello

Azt próbáltad hogy /futtatás,oda beírod -msconfig-  automatikus indítás, majd ott ami nem oda illő a pipát kiveszed,majd alkalmaz.

0

cssztivi
cssztivi picture

Üdv.
Sajnos ennyire nem értek a géphez, azt se tudom hol van a "futtatás"

0

tomirevesz
tomirevesz picture

Szia.

Windows + R billentyűkombináció!

0

Mofly
Mofly picture

Szia nekem a bitdefender vírusírtó megoldotta a hasonló problémát.
Üdv. Mofly

0

Sponsored links