You are here

Gorenje W7443LR mosógép táp. javitás után L SEL hibát jelez.-Javítás nélkül visszakérték.

6 posts / 0 new
Last post
varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!
A táp. javitás után a videón látható hibát jelzi. L SEL . A motor zárlatba ment. A csatlakozóról a motorrelékre menö fóliák elégtek.(Pótolva.)A táp.ban , az LNK305 IC-t,a 7805 IC-t.A panelen az ULN2003 IC-t,egy TJ52C diódát ,és a 10UF/450V ELKO-t,cserélni kellett.Az elölap eredeti baja,az volt,hogy, bekapcsolása után minden LED felvillant és a relék meghùztak.
Köszönök mminden hozzászólást,elöre is..
varga jano
https://youtu.be/6Vnvjv3mnPE
A tápegység. valami ilyesmi .

File attachment: 
Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia!
Ha rá van kötve minden periféria, akkor is ez a hiba?

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Az ügyfél az előlapot visszakérte.Azzal,hogy majd ő vásárol panelt a mosógépébe...
Jano

0

uniman
uniman picture
***

Hello jano!  Tegye...ha van 33e Ft-je.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Uniman!​A hölgy egy harmincas férfit küldött maga helyett a panelért .Meg sem kérdezte a hölgy(a telefonban),az úr(személyesen),hogy mivel tartozik .Azt hiszik , hogy ingyen van a Cs. A. mosógépszerelő-javitó kiszállása (?)Azért arra kiváncsi leszek,hogy,hogy lesz a panelcsere(?)A motor csere (?)Ugyanis a motor lerombolta a panelt .Mi is adtunk árajánlatot az új panelre .(Két különböző alkatrész beszállítót megkérdezve .)No , és én már tudom , hogy az új CU-t konfigurálni kell.Továbbá a motort pedig a CU-hoz kell konfigurálni .
Szerintem .
Üdv Jano

0

MZperX
MZperX picture

Láttam már hasonló hülyét. Candyhez megvette a panelt negyvenért. Belrekta. Füst. Ugyanott, mint az eredeti. Mert a füst oka még benne volt a gépben. Az ilyen megérdemli.

0