You are here

Tekercselőgépet vennék

Üdv., 

Kistrafók tekercselésésre szolgáló tekercselőgépet keresek.
Bármiolyen ajánlást szíavesen fogadok. Ellérhetőség esetén képet kérek.

Üdv.,

In55

Comments
formasu
formasu picture
*

Kézi, vagy motoros meghajtásút keresel? Nekem kézi meghajtású van, ami a trafó tekercselésen felül méhsejt tekercselést is profi minőségben  tud.

0

in55
in55 picture

Üdv!. Pár száz menetet tekercselnék 16 mm csévére. Elég szorosan kell tekerni mert a 015-ös huzal szeret szakadni ha kézzel tekerem.Lehet kézi mghajtású az idő nem túl fontos.Négy sorban kell a tekercset megvalósítani.

0

formasu
formasu picture
*

Üdv!Az enyémen nincs sorvezető, de meg lehet csinálni vele. /Én már tekercseltem vele vékony huzallal, nem nehéz, szorosan is/ Ez elsősorban profi méhsejt tekercselő, de van hozzá tengely a trafó tekercseléshez is. /Egy jó motoros biztosan jobb lenne, de néhány száz menethez az nagyon drága lenne, szerintem.Pillanatnyilag nem tudok képet ide beilleszteni, de ha érdekelhet, e-mailben elküldöm a képet.

0

in55
in55 picture

Üdv! Köszönöm igen szeretném látni a képeket mert abból megláthatnám hogyan leherne slskítani rajta. A cséve 16mm átmérőjű belül 14.In55kukacfreemail.hu.

0

formasu
formasu picture
*

Üdv!

Küldtem képet, de mi az a 14. a cím előtt? Így nem egyértelmű. /Legalábbis nekem/. A 14.  nélkül elfogadta a küldést...

0

Kari
Kari picture
*****

Hali!
A csevetestje belsö atmeröje = 14mm...
Kari

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: már nem nagyon éri meg tekercselni
Nagyon drága lett a vas és a jó minőségű huzal

Bálint

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Hobbi készülék építőknek , fejlesztési célra , ...esetleg kis szervíznek , a nem beszerezhető alkatrész javítására/pótlására .
Jano

2

in55
in55 picture

Üdv! MIndegy milyen meghajtása van, csak tudjon menet- menet mellé tekerni párszáz menetről van szó de a vékony 0.15-ös néha pont jókor sszakad el ezért is kellene a gép.Nem nagyipari termelés céljára.

0

Sponsored links